Petr írta:
Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.
Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.
Első bekezdés leesett hogy Gabi kezére gondolsz, mondjuk azzal hosszabbításra jöhettünk volna fel, itt meg nyilván akkor marad az 1:0 és más lehet. Érdekességképpen egyik sem volt olyan hogy ha jól ítélnek azzal automatikus rosszabbul állt volna az Atletico. De ez a megmagyarázás kategória gondolom.

Amit írok, hogy így átverekedni az kicsit erős. És nem normális a bíró tévedés, de nem tudom felhánytorgatni, mert "játék része" és vica versa működik. Nem mondom hogy helyes, egy percig sem!!!
Második meg megint az hogy mi a labdarúgás?

Cruyff nem hiába mondta, hogy labda nélkül is lehetsz a legjobb játékos. Amit a Tico mozgásban művel az nagybetűs labdarúgás és csapatmozgás. Vagy csak az a szép ha valaki a fején pörgeti a labdát (ez túlzás persze, de érzékeltetésképpen). Tudnak ők focizni, Saul gólja mi volt ? Jah az meg csak 10 mp. Hát akkor a Bayern szégyene hogy ennyi is elég volt ellenük, hogy 10 mp meg most még 10 mp. És ez is túlzás persze, amit írok, mert nem szégyene a németeknek, mert jól játszottak főleg az elején, de nem bírták végig. A foci oda-vissza működik, ezt próbálom átadni, hogy amit begyakorolt megtanultak az foci.
És igen vannak elborult elemeik is, ezt alá is írom!!! De ez nem is jó meg rossz harca. Szerintetek minket félteni kell ha fetrengésről van szó? Alba, Alves, Neymar bármikor vehető egy kis hempergésre. És tudom hogy nem csak fetrengésről van itt szó, labdabedobás és társai. Büntetik is őket, kiállítás, eltiltás.