Premier League / The FA Cup

Foci a Barçán kívül
scott neal
Barça B

2011.07.09. 22:34:44

Már megint mit csinál Wenger?Clichy-t eladja, és helyette gibbs lesz a pótlás,nem értem Wengert, állítólag bajnok csapatot akar összerakni, de ha gibbsekkel, meg bartokkal áll ki az arsenal akk nem lesz nagy esélye.
(remélem azért gibbs rám cáfol, és ő lesz az új, N. Winterburn)
és nasriról meg annyit, hogy most elmegy ázsiába, tehát szerintem marad is
:D
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.08. 20:24:48

gergo9 írta:Amúgy Cesc ezt hol szedhette össze mert addig nem nagyon jött olyan infó hogy sérült?

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/l ... ok-2085180

Nah Ferdinand is. Hihetetlen.
Giggs,Rooney,Rio,Anderson,Nani régebben Cé. Esküszöm ez a sikerek titka. Dgni kell érte mindent ami mozog. Cselzibe is Ashley Cole vagy Terry is említhető.
Az Arsenalnál ezért nem megy ott sok a kiskorú illetve Wengerrel nem ugyanolyan :mrgreen: :lol:
Akkor mégiscsak vegyük meg Neymart 40 millióért, ha jól tudom neki is volt vmi ilyen botránya.
messideco
Presidente del Barça

2011.07.08. 20:21:46

Ezért lesz apa Wilshere 19 évesen :roll:
Kép
"And my heart will leave you never."
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.08. 20:20:11

Amúgy Cesc ezt hol szedhette össze mert addig nem nagyon jött olyan infó hogy sérült?

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/l ... ok-2085180

Nah Ferdinand is. Hihetetlen.
Giggs,Rooney,Rio,Anderson,Nani régebben Cé. Esküszöm ez a sikerek titka. Dgni kell érte mindent ami mozog. Cselzibe is Ashley Cole vagy Terry is említhető.
Az Arsenalnál ezért nem megy ott sok a kiskorú illetve Wengerrel nem ugyanolyan :mrgreen: :lol:
PCsabi
aka Game90

2011.07.08. 18:50:54

gergo9 írta: Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.
márha nem vmi fake account. :D
Kiderült, hogy fake... :roll:

Fabregas hivatalosan térdín sérülés miatt hagyja ki az ázsiai meccseket. Szerdán nyilatkozta a személyi edzője:
"Cesc a konditeremben edz, és teljesen profin dolgozik. Nincs szó arról, hogy lázadna a klubnál."
Aztán majd meglátjuk, hogy mi igaz ebből...

Nasri viszont megy Ázsiába, érte még nem jött hivatalos ajánlat egyik angol csapattól sem. De ha megy, akkor 20 millió font körül lehet az ára. Gervinho gyakorlatilag megvan, már csak az FA-vel kell intézni valamit, aztán lehet, hogy ő is mehet Ázsiába.

Wenger nyomott egy sablondumát az átigazolásokról:
http://arsenalfan.hu/hirek/2011/07/08/w ... azolasokon

Ha nem is maximálisan, de azért meg lennék elégedve egy ilyennel:
Clichy -> Baines/J. Enrique/Vermaelen (ha jön C/S, akkor balhátvéd lesz, játszott már ott)
Squillaci -> Cahill/Samba
Fabregas -> Gourcuff
Denilson -> Matuidi/Ligue1-ből valamelyik DM
Bendtner -> Gervinho
Nasri -> Mata/Valbuena/Hazard

Amúgy az Arsenal Supporters' Trust egyik vezetője nyilatkozott:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... onnal_-_1/

Versenyképes lehet az Arsenal a jelenlegi önfenntartó modellel?
Nem igazán, ha nagyban gondolkodunk. Az Arsenal nem jut bevételhez „jótevőktől”, mint a Chelsea vagy a Manchester City, és hiányoznak a Unitedéhoz és a Real Madridéhoz hasonló reklámbevételek. Amit ezek a klubok kifizetnek átigazolásokra és bérekre a világ legjobb játékosaiért, az jelenleg elérhetetlen az Arsenal számára. Sürgősen megvívandó vita lenne, hogy valóban megfelelő-e számunkra az önfenntartó modell.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.07. 20:57:22

ab1daL írta:
messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Ha érkezne, akkor azt jelentené, hogy Nasri maradhat az Arsenalban.
Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.
Sőt, még az emlegetett Inter és érdeklődik a francia iránt. De annyi esze kell, h legyen a vezetőségnek, h nem engedhetnek el minden kulcsembert egy nyár alatt, főleg minőségi pótlás nélkül. Bár már abban is ők a felelősök, h idáig fajult a helyzet.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.07. 20:48:07

messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
messideco
Presidente del Barça

2011.07.07. 20:33:49

Fletcher helyett Carrick és Fabio helyett szerintem Rafael fog játszani.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.07. 20:19:58

messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott.
egy ilyen kezdő lehet is :
de gea-fabio-vidic-ferdinand-evra-nani-fletcher-sneijder-young-hernandez-rooney
nem rossz. :)
messideco
Presidente del Barça

2011.07.07. 20:13:35

Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.07. 19:57:39

Ha még jönne a holland dokkmunkás Snájder vagy Nasri is akkor azt hiszem kész is lenne a csapat, Bár inkább Snájder. Nasri mögött egyenlőre csak egy jó félszezon van meg vhogy jobban illik a holland a gépezetbe.
De a legfontosabb probléma a kp lyukassága orvosolva lenne.
Úgy gondolom hogy a londoni pofon jót tett SAF-nak az utóbbi évek pici töketlensége után végre igazol.

@OfficialDiaby2 Abou Diaby
-cesc is off.. nasri 50/50. clichy as well deffo off.
Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.
márha nem vmi fake account. :D
messideco
Presidente del Barça

2011.07.07. 19:33:02

Szerintem már nagyon kilógtak a csapatból, és a szintet sem tudták már tartani. Még mindkettejükben van egy pár év, helyes döntést hozott mind a klub, mind a játékosok. Persze ha volt választásuk, de én nem igazán hiszem...
Kép
matador
Jugador d'estrella

2011.07.07. 19:29:53

A MU egyetlen nap alatt eladta Brown-t és O'Shea-t is a Sunderlandnek... :(

Nem is a képességeik miatt sajnálom a távozásukat, hanem szinte legendák távoznak ezzel. Több mint 10 éve voltak a klubnál, végigjárták a korosztályos csapatokat - idén pedig egyszerűen mindketten repülnek.

Kicsit azért kellemetlen érzés.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.06. 22:36:16

Game90 írta: De legalább Wenger jól érzi magát :D :

Kép
Hát igen...! Sajnos az Arsenal is hasonlón csúszik lefelé a bizonyos szakadékon. Nagyon remélem hogy rám cáfolnak, és az eddig!! nem túl fényes nyár után végre nyernek egy trófeát!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
PCsabi
aka Game90

2011.07.06. 18:47:37

ab1daL írta:A Liverpool megegyezett a Blackpoolal Charlie Adam ügyében, orvosi vizsgálatokra várják már Liverpoolban.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ol-2084842
Kicsit sok belső középpályás lesz már a Liverpoolban, amúgy jó fogás és legalább brit játékosokat igazolnak.

Július 3-án, twitteren:
RadimJayKral Radim Kral@
-do you know more about samir and cesc ?

@OfficialDiaby2 Abou Diaby
-cesc is off.. nasri 50/50. clichy as well deffo off.

Sky Sports sources understand Chelsea have made an enquiry for unsettled Arsenal ace Samir Nasri.

Végre sikerült megszerezni, csak 3 hetet szenvedtünk érte:
Gervinho deal is done, undergoing medical today and will be revealed later today or tomorrow.

RvP összes gólja a 2010-2011-es PL szezonból:
http://www.youtube.com/watch?v=tJ4c82M1p0I
Nem is emlékeztem arra, hogy ennyi gólt lőtt jobb lábbal. 3:53-nál lévő gól azért nem rossz.

De legalább Wenger jól érzi magát :D :

Kép
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.06. 17:14:52

A Liverpool megegyezett a Blackpoolal Charlie Adam ügyében, orvosi vizsgálatokra várják már Liverpoolban.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ol-2084842
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
PCsabi
aka Game90

2011.07.05. 16:02:11

Varatrix írta:
Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?
Úgy selejt, hogy az Arsenalnak nem kellenek, de máshova azért beférnének.

Squil Laci: ha jön Cahill/Samba, akkor csak 5. számú CB lenne, de egy angol/spanyol/olasz középcsapatba szerintem simán beférne.
Denilson: róla csak ennyit: http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... _Denilson/ De még mindig csak 23 éves, olasz/spanyol/brazil csapatban jó lenne.
Bendtner: egy Fulham/AVilla/Schalke-féle csapatban jó is lenne, 10-15 gól benne van szezononként.

Clichy-hez még: egyik oldalon fogalmazták meg jól, nem is szakmailag fog hiányozni, hanem emberileg. A 2003-2004-es veretlen csapatnak ő volt az utolsó tagja (Fabregas is itt volt már, de ő nem játszott a bajnokságban).

Song is belekeveredett egy ügybe...:
http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/ ... p?a=523974
Tocy írta: Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.
Azért igazolgattak ők rendesen az elmúlt években is: Anelka, Ivanovic, Malouda, Bosingwa, Zsirkov, Ramires, Luiz, Torres. Meg az előző átigazolási szezont is sikerült 100 millió mínusszal zárni :) Fognak ők most is igazolni, Falcao/Hulk/Modric/Pastore/Kaká ötösből szerintem kettőt megvesznek.

ManCity: Mancini ide vagy oda, de ilyen kerettel szerintem 2 éven belül bajnokságot fognak nyerni. Belegondolni is rossz, hogy milyen erős keretük van, minden posztra 2 közel azonos képességű játékos. Bár Tévez most mondta, hogy el akar igazolni, nélküle azért nehéz lesz:
Carlos Tevez has scored or assisted 42% of Manchester City's Premier League goals in the last two seasons.

Jelenleg így néz ki nálam a PL élmezőnye, de ez még bőven változhat 2 hónap alatt:
1. ManUnited
2. ManCity
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Liverpool
6. Tottenham
matador
Jugador d'estrella

2011.07.05. 11:42:08

Barcaman1993 írta: Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.
Aha, persze, azért volt tavaly nyáron az egész sajtó azzal hangos, hogy a Barca mennyire negatívba ment Laporta alatt...

Egyáltalán nem csak a saját tőke volt ott, baromi erős kölcsönök is voltak ott természetesen. Nincs ezzel semmi baj, ne ne túlozzunk már ekkorákat...
Asys
Entrenador del Barça

2011.07.05. 11:19:43

Ugyanmár, a Real-t egy telekspekuláció mentette meg anno a csődtől, Laporta újabb hiteleket vett fel, szóval a pénz között is különbséget teszünk? Az adásvétel vagy a hitel többet ér, mint a gázból jövő vagy befektetési pénz...

Én sem szeretem a Chelsea-t de klubok felemelkednek aztán lesüllyednek, ott van a Nottingham Forest 2 BEK- et nyertek aztán most meg kitudja hányadosztályban vitézkednek, vagy Angliánál maradva a Leeds United, nem kell ecsetelnem...

Olaszban a Parma csapata, spanyolban a Depor, franciáknál a Nantes, németeknél az 1860 München vagy a Lautern.

Nagy múltú csapatok, akik lesüllyedtek, sokra mennek most az értékekkel amikkel rendelkeznek...

Abra semmi mást nem csinált, mint egy a nagy csapatok mögött kullogó együttesből nagy csapatot csinált! Ha a Nottingham Forest-be fektet be, hogy visszahozza őket régi fényükbe, akkor tapsolnál neki? Mert, nekik van múltjuk, nem is akármilyen.
kamaj
Capitá del Barça

2011.07.05. 11:15:54

Egy adott szintig el lehet úgy jutni, hogy nem invesztálunk nagy pénzeket a csapatba, de ez meg is reked egy ponton (Everton, Spurs, Aston Villa, Bilbao). A mai modern futballban, be kell látni nagyon kell a pénz ahhoz, hogy sikeres légy. Abban a pontban meg kell venni a játékosok, és manapság ez nem kis mulatság. Nézzétek meg az Arsenalt, manapság azért nem ütőképes, mert egyszerűen nem költekeznek. Ez ha így megy tovább, csak tovább mélyül, és én már nem látom azt, hogy nagy vásárlás nélkül, előrébb juthatnának. Minden csapat nagybevásárlást tart akkor, ha jön egy új edző. (Pl. Rijkaard-nál is így volt, Guardiola egy egész jó keretet kapott, kisebb változásokkal elérte célját.) A City nemrég jutott fel a semmiből, és nem volt gárda, amire építkezni lehetne. Most már megvan ez, és megnézitek a pletykákon kívül igazolást nem nagyon mutatnak fel. Clichy és kész. Az meg, hogy mit írnak az újságok, honlapok az már csak a kitaláció műve (egy egész nagy hányada).
És amúgy Hughes kérte anno Robinho-t, Santa Cruz-t, Adebayor-t Bridge-t így tehát megvolt a kért csapata, amivel BL helyet ígért, és mivel elég távol volt a csapata ezért menesztették anno (hála az égnek). Eriksson-nál is ugyanez volt a képlet csak sokkal lejjebb és kevesebből (Thaiföldi tulajnál).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kamaj 2011.07.05. 11:21:23-kor.
Blaugrana ha többet akarsz tudni a Barca múltjáról.
Fear of the Bear!!! MEMPHIS!!!!
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.05. 11:03:27

Asys írta:Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer is :lol: De témánál maradva, ahogy d is írta és én is céloztam rá, az orosz az elitbe tornázta fel a Chelsea-t helyes marketinggel , tudatosan építette, fel és azt kell alapul venni egy klub esetében, hogy mennyire erős szurkolói bázisa van márpedig a kéknek mostanra lett, ilyen Európában és a Távol-Keleten is.
Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Asys
Entrenador del Barça

2011.07.05. 10:56:16

Barcaman1993 írta:
Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.
Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer is :lol: De témánál maradva, ahogy d is írta és én is céloztam rá, az orosz az elitbe tornázta fel a Chelsea-t helyes marketinggel , tudatosan építette, fel és azt kell alapul venni egy klub esetében, hogy mennyire erős szurkolói bázisa van márpedig a kéknek mostanra lett, ilyen Európában és a Távol-Keleten is.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.05. 10:49:44

Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
d
Entrenador del Barça

2011.07.05. 10:44:57

Abramovic lenyilatkozta anno azt is, hogy a célja az, hogy a Chelseat felfuttassa és az a saját lábán is meg tudjon állni. Azaz ne legyen szüksége további befektetésekre, ki tudja gazdálkodni a költségeket (igazolásokkal együtt) és végül profitot is tudjon termelni.

Nem tudni a Citynél is vannak-e hasonló tervek, de egyelőre nem körvonalazódik, gátlástalanul pumpálják bele a pénzt, igaz eredményeik eddig nem nagyon voltak a londoniakkal ellentétben.

Azt nem tudom a Chelsea fent tudna-e maradni, ha Abra becsődölne, de ha valami történne az araboknál a City a harmadosztályban találná magát pillanatok alatt ez egészen biztos.
Asys
Entrenador del Barça

2011.07.05. 10:37:46

Barcaman1993 írta:Hát azért ez sem teljesen igaz. A Chelsea ugyanaz a kategória, mint a City. Jött egy gazdag "gyerek" fölvásárolt pár sztárt és akkor egy a béka feneke alatt lévő csapatból csináltak egy bajnoki címért versenyző gárdát. Ezek a csapatoknak sztem vége lesz, amikor elmennek majd a milliárdosok. Visszaesnek ugyanarra a szintre, ahol korábban voltak.

Az Inter, a Bayern és a Real teljesen más tészta. Ezek a klubok tradíciókkal rendelkeznek. Ők azért mindig ott voltak a világ elitjében. Persze amit a Real csinál azt szintén elítélem, mert 250 millát költeni 1 nyár alatt. Siralmas az egész. Viszont az Inter és a Bayern teljesen más tészta a Realhoz képest is. A Bayernnél teljesen más profil van (és egyben az egész német bajnokságban), mint Európa többi nagyobb csapatánál. A német bajnokság egy vicc. Teljesen 1 csapatos bajnokság. Persze most jön az, hogy az elmúlt 5 évben 4 különböző bajnok volt. Ez igaz is, de Európában meghatározó szerepe egyedül a Bayernnek van. Az ő játékoskeretük messze kiemelkedik a többiekétől és sokkal könnyebb elcsábítani a német bajnokság legjobbjait, mintha rajtuk kívül lenne még 1-2 ugyanolyan erős szintű csapat. És ugye ennek a köszönhetően a sok pénz egyedül a Bayernnél van. De ők még mindig nem csinálják ugyanazt, mint az előbb említett csapatok. Nem vásárolják össze a fél világot. Aztán áttérve az Interre, ez volt az a csapat amelyik a legtöbbet húzta a callipoliból. Nevető 3-ként a játékosok valódi árértéke alatt el tudta hozni a riválisok legjobbjait. Aztán jött az Ibra transzfer, amiből megvették Etot, Militot, Sneijdert, amivel a csapat ütőképes lett. Úgyhogy a klubbok között nagyon sok eltérés van, mégha ugyanolyannak tűnnek a módszereik is.
Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
Válasz küldése