(remélem azért gibbs rám cáfol, és ő lesz az új, N. Winterburn)
és nasriról meg annyit, hogy most elmegy ázsiába, tehát szerintem marad is

Akkor mégiscsak vegyük meg Neymart 40 millióért, ha jól tudom neki is volt vmi ilyen botránya.gergo9 írta:Amúgy Cesc ezt hol szedhette össze mert addig nem nagyon jött olyan infó hogy sérült?
http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/l ... ok-2085180
Nah Ferdinand is. Hihetetlen.
Giggs,Rooney,Rio,Anderson,Nani régebben Cé. Esküszöm ez a sikerek titka. Dgni kell érte mindent ami mozog. Cselzibe is Ashley Cole vagy Terry is említhető.
Az Arsenalnál ezért nem megy ott sok a kiskorú illetve Wengerrel nem ugyanolyan![]()
Kiderült, hogy fake...gergo9 írta: Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.
márha nem vmi fake account.
Sőt, még az emlegetett Inter és érdeklődik a francia iránt. De annyi esze kell, h legyen a vezetőségnek, h nem engedhetnek el minden kulcsembert egy nyár alatt, főleg minőségi pótlás nélkül. Bár már abban is ők a felelősök, h idáig fajult a helyzet.ab1daL írta:Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Ha érkezne, akkor azt jelentené, hogy Nasri maradhat az Arsenalban.
Nem csak a MU érdeklődik Nasri iránt. Szerintem attól ha Sneijder a MU-ba igazolna, Nasri még simán leléphetne. Mancity ő is akárcsak Clichy, vagy a Chelsea.messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott. Állítólag az Inter edzőjének nem illik a taktikai terveibe... Érdekes.
Ha érkezne, akkor azt jelentené, hogy Nasri maradhat az Arsenalban.
egy ilyen kezdő lehet is :messideco írta:Sneijder ha a Unitedbe megy akkor nagyon nagy csapat alakul ki ott.
Most láttam csak meg. Nah hát ez talán a legbiztosabb infó az elmúlt sok-sok évből.@OfficialDiaby2 Abou Diaby
-cesc is off.. nasri 50/50. clichy as well deffo off.
Hát igen...! Sajnos az Arsenal is hasonlón csúszik lefelé a bizonyos szakadékon. Nagyon remélem hogy rám cáfolnak, és az eddig!! nem túl fényes nyár után végre nyernek egy trófeát!Game90 írta: De legalább Wenger jól érzi magát:
Kicsit sok belső középpályás lesz már a Liverpoolban, amúgy jó fogás és legalább brit játékosokat igazolnak.ab1daL írta:A Liverpool megegyezett a Blackpoolal Charlie Adam ügyében, orvosi vizsgálatokra várják már Liverpoolban.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/li ... ol-2084842
Úgy selejt, hogy az Arsenalnak nem kellenek, de máshova azért beférnének.Varatrix írta:Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Azért igazolgattak ők rendesen az elmúlt években is: Anelka, Ivanovic, Malouda, Bosingwa, Zsirkov, Ramires, Luiz, Torres. Meg az előző átigazolási szezont is sikerült 100 millió mínusszal zárniTocy írta: Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.
Aha, persze, azért volt tavaly nyáron az egész sajtó azzal hangos, hogy a Barca mennyire negatívba ment Laporta alatt...Barcaman1993 írta: Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.
Már lejjebb írtam, hogy a focinak van eszmei értéke is. Laporta a nem a saját pénzéből, hanem a klub saját tőkéjéből hozta fel a csapatot. Abramovics az orosz gázból... Van egy kis különbség.Asys írta:Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer isDe témánál maradva, ahogy d is írta és én is céloztam rá, az orosz az elitbe tornázta fel a Chelsea-t helyes marketinggel , tudatosan építette, fel és azt kell alapul venni egy klub esetében, hogy mennyire erős szurkolói bázisa van márpedig a kéknek mostanra lett, ilyen Európában és a Távol-Keleten is.
Ha Laporta nem jön 2003-ban lehet, hogy kiesünk a Ligából... A történelemben nincs, ha! Abra jött látott és győzött, kivéve ellenünk kétszer isBarcaman1993 írta:A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
A Chelsea 2005-ben 50 év után lett bajnok. Ez mindent elmond. De azt is tudjuk, ha az orosz milliárdos nem jön a Chelsea most sem lenne sehol.Asys írta:Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...
8-9 évvel ezelőtt még nem nagyon lehetett itthon Chelsea szurkolót látni, azóta meg gomba mód elszaporodtak és tartós szurkolóinak a száma is sokat nőtt, nem csak a divatdrukkereké.
Ez is bizonyítja, hogy nem egy tiszavirág életű dologról van szó csupán, azért Abramovich tudta jól, hogy mit csinál, főleg amikor anno Genyinnyót szerződtette az edzői posztra, jó csapatot épített és a mostani játékosok jelentős része, az ő regnálása idején jött oda és maradt is.
Nono, azért a Chelsea-nek is van múltja és ami azt illeti az utóbbi években rendesen feljöttek sportszakmailag és pénzügyileg is. Egy feltételezett Abramovich távozás esetén, biztosan lenne némi visszaesés, de ők már a világelithez tartoznak minden szinten. Ellentétben a City-vel akiknek még kell pár év, hogy hasonlóan felépítsék a klubot...Barcaman1993 írta:Hát azért ez sem teljesen igaz. A Chelsea ugyanaz a kategória, mint a City. Jött egy gazdag "gyerek" fölvásárolt pár sztárt és akkor egy a béka feneke alatt lévő csapatból csináltak egy bajnoki címért versenyző gárdát. Ezek a csapatoknak sztem vége lesz, amikor elmennek majd a milliárdosok. Visszaesnek ugyanarra a szintre, ahol korábban voltak.
Az Inter, a Bayern és a Real teljesen más tészta. Ezek a klubok tradíciókkal rendelkeznek. Ők azért mindig ott voltak a világ elitjében. Persze amit a Real csinál azt szintén elítélem, mert 250 millát költeni 1 nyár alatt. Siralmas az egész. Viszont az Inter és a Bayern teljesen más tészta a Realhoz képest is. A Bayernnél teljesen más profil van (és egyben az egész német bajnokságban), mint Európa többi nagyobb csapatánál. A német bajnokság egy vicc. Teljesen 1 csapatos bajnokság. Persze most jön az, hogy az elmúlt 5 évben 4 különböző bajnok volt. Ez igaz is, de Európában meghatározó szerepe egyedül a Bayernnek van. Az ő játékoskeretük messze kiemelkedik a többiekétől és sokkal könnyebb elcsábítani a német bajnokság legjobbjait, mintha rajtuk kívül lenne még 1-2 ugyanolyan erős szintű csapat. És ugye ennek a köszönhetően a sok pénz egyedül a Bayernnél van. De ők még mindig nem csinálják ugyanazt, mint az előbb említett csapatok. Nem vásárolják össze a fél világot. Aztán áttérve az Interre, ez volt az a csapat amelyik a legtöbbet húzta a callipoliból. Nevető 3-ként a játékosok valódi árértéke alatt el tudta hozni a riválisok legjobbjait. Aztán jött az Ibra transzfer, amiből megvették Etot, Militot, Sneijdert, amivel a csapat ütőképes lett. Úgyhogy a klubbok között nagyon sok eltérés van, mégha ugyanolyannak tűnnek a módszereik is.