Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Semmi bajom sincs a keményebb focival, de azért ne törjék már el egymás lábát. Bár ha nálad nem volt vészes Young esete...Bob_Marley írta: Game van egy két belemenés, becsúszás, de ez is hozzátartozik!Annyira nem volt vészes Young esete sem, éreztetni kell a támadókkal, hogy ne ficánkoljanak
A titok, hogy közben nézem a Fradi Pécs meccset isozsimiki írta: Bob, neked meg respekt,h ilyen híg fos, fogjuk rá a szervezettségre címen """"focit"""" bemutató csapatok játékát is tudod élvezni, mint ma a Cityét.... bár nem meglepő,hiszen már írtad régebben is,h szereted a védekezős cuccokat is.
Így van, asszem hasonlóan járt volna, mint Eduardo...és a ilyen barmok simán játszanak tovább egy sárgával. Elhozzák Nasrit, és egész jó lesz a csapat, onnantól nagy kérdés, hogy tudnak-e menni a Mu-Chelsea kettőssel. Egyelőre kevesek lesznek szerintem így, mert lehet most nyernek, de játékuk nincs...Game90 írta:Szörnyű, hogy ez a ManCity milyen színtelen-szagtalan focit játszik, aztán így is vezetnek 2-0-ra. A tavalyi ManUnited-hez tudnám őket hasonlítani.
De Gea eddig nagy fogásnak tűnik.
2. félidőben azért megnéznék egy Balotelli - Agüero - Silva hármast.
Ebből a City-ből már csak Nasri/Sneijder hiányzik és kész is van a csapatuk.
Hiába a PL a kedvenc bajnokságom, ezektől a becsúszásoktól hányok. És nem csak a kiscsapatokban vannak hatalmas parasztok, hanem a nagyokban is, pl. a City-ben Richards, Lescott, de Jong, Balotelli. Richards becsúszásánál Young-nak hatalmas szerencséje volt, hogy fel tudta húzni a lábait, mert ha nem, akkor szerintem ebben a szezonban már nem láttuk volna United mezben.
Igen, hivatalos. Szerintem rendben vannak a kezdők, valami ilyesmire számítottam mindkét csapattól, abban biztos voltam, hogy Clichy és Agüero csak csere lesz.Barcaman1993 írta: Ez a hivatalos kezdő11-ek? Mindkét csapatot össze lehetne erősebbre rakni.
City-nél szerintem 4-3-3 vagy 4-2-3-1 lesz.shutterisland írta: vagyis valahogy így..jó meccs lesz, remélem jó tüzes is egyben
Most néztem utána, Wenger nyilatkozott a sérültekről:Tocy írta:Wengerrel együtt rúgnám ki az orvosi stábot, ez egész egyszerűen hihetetlen...még el se kezdődött a szezon de RvP megint sérült, Cesc megint sérült...nem is értem...
Persze, de akkor is hihetetlen, hogy a nyár közepén a fél csapat meg van halva.bence-barca írta:Cesc nyilván azért "sérült", mert kétséges a jövője a csapatnál. Nem hinném, h valóban nagy baja van.Tocy írta:Wengerrel együtt rúgnám ki az orvosi stábot, ez egész egyszerűen hihetetlen...még el se kezdődött a szezon de RvP megint sérült, Cesc megint sérült...nem is értem...
Ez a hivatalos kezdő11-ek? Mindkét csapatot össze lehetne erősebbre rakni. A MU jobboldali védelme sztem nem olyan acélos, de erre a meccsre megfelel. Viszont én Nanit beraktam volna középre Carrick helyett és Valenciát kitettem volna szélre. Elől ugye Borsócska sérült, Berbatovval mi van? Welbeck ügyesen tolta ellenünk, de én vészmegoldásnak inkább Owent tenném be. A City meg úgy katasztrófa ahogy. A védelem kőkemény, de olyan ostoba mind, hogy az vmi elképesztő. Az erő megvan, de a technikai képzettség nem igazán... A kp még viccesebb. Nem értem ebben a Milner gyerekben mit lát annyira Mancini. Akkor inkább Adam Johnson. De Jong még elmegy, Silva Touré 2-ős az jó, de ez a Balotelli Dzeko 2-ős megint nem egy nagy eresztés sztem. Balotelli amilyen jó volt és jól játszott az Interben, itt a Cityben pedig kicsit megállt a fejlődésben. Dzeko sztem meg messze nem teljesít úgy, amiért vették. Ide Kunt simán betenném, mégha új ember, Tévezzel meg mi van? Ő is mindenképp elférne oda.Game90 írta:United: De Gea - Smalling, Vidics, Ferdinand, Evra - Nani, Carrick, Anderson, Young - Rooney, Welbeck.
City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Kolarov - de Jong, Yaya, Milner - Silva, Balotelli, Džeko.
Cesc nyilván azért "sérült", mert kétséges a jövője a csapatnál. Nem hinném, h valóban nagy baja van.Tocy írta:Wengerrel együtt rúgnám ki az orvosi stábot, ez egész egyszerűen hihetetlen...még el se kezdődött a szezon de RvP megint sérült, Cesc megint sérült...nem is értem...
-------------de gea---------------Game90 írta: United: De Gea - Smalling, Vidics, Ferdinand, Evra - Nani, Carrick, Anderson, Young - Rooney, Welbeck.
City: Hart - Richards, Kompany, Lescott, Kolarov - de Jong, Yaya, Milner - Silva, Balotelli, Džeko.
Jó igazolás...ab1daL írta:Chelsea és az Anderlecht megegyezett Lukaku áráról, az Anderlecht honlapja számol be a hírről. Kíváncsi vagyok mire lesz képes Lukaku.
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ch ... ol-2089500
United: De Gea - Smalling, Vidics, Ferdinand, Evra - Nani, Carrick, Anderson, Young - Rooney, Welbeck.shutterisland írta:egy óra múlva manchesteri derby a CS-ért...
Hát igen... hiányozni fog.Barcaman14 írta:Paul Scholes búcsúmeccse:
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... al-2089407