Egy hosszabb összefoglaló tőlem
Először is az
Arsenallal kezdeném az értékelést. Szezon előtt egy 2-3. helyet simán aláírtam volna, de ez a 4. hely hatalmas csalódás, főleg a 12 pont lemaradás miatt. Márciustól (a Ligakupa bukta után, 17. szégyen a szezonban) pedig értékelhetetlen a csapat teljesítménye. Többet nem is írnék erről, leírtam már egy párszor a véleményemet. Akik pozitív benyomást tettek rám: Koscielny, Nasri, Wilshere és van Persie tavasszal (18 góllal 3. lett a góllövőlistán, úgy, hogy csak 25 meccset játszott a bajnokságban). Nyáron nagy változások várhatóak, Bendtner, Denilson, Rosicky, Almunia mennek, Fabregas, Arshavin 50-50, Nasri és Clichy szerződése jövőre lejár, ha nem hosszabbítanak, akkor ők is mennek.
Az utóbbi évek leggyengébb
ManUnited-je 9 ponttal előzte meg a 2. helyezettet, ez azért mindent elmond az idei PL-ről. Hazai pályán nem kaptak ki, az idegenbeli mérlegük viszont borzalmas (5gy, 10d, 4v). Hernández nagy igazolás volt, Giggs pedig 54 évesen is fantasztikus. Berbatovot miért akarja eladni SAF? Azért mégiscsak (társ)gólkirály lett...
Ancelottit azért elég hamar kirúgta a
Chelsea 
Először egy új edzőt kéne szerezniük (Hiddink? Van Basten?), aztán szerintem megint hoznak 1-2 sztárjátékost nyáron. Amúgy Lampard és Drogba sem lesz már fiatalabb...
ManCity csak beért a 3. helyre (BL-ben kiváncsi leszek rájuk) ill. megnyerte az FA-Kupát, több százmillió font elköltése után csak jönnek már az eredmények. Remélem a többi csapatnak nem ez lesz a követendő példa... Szerintem a PL legmélyebb kerete a Cityé, már csak össze kéne szoktatni őket, de ez úgysem fog sikerülni, mert nyáron megint elköltenek x millió fontot olyan játékosokra, akik teljesen feleslegesek számukra. Ja, Mancini helyett meg eltudnék képzelni egy komolyabb edzőt is náluk...
Akiktől kb. ennyit vártam: Tottenham, Liverpool, Everton, Fulham, Newcastle, Stoke, Blackburn, Wigan, Blackpool, Wolves.
Pozitív csalódások: WestBrom.
Negatív csalódások: AVilla, Sland, Bolton, WestHam, Birmingham.
Jövőre azért sokkal jobb szezont várok, mert ez a mostani szörnyű volt minden tekintetben...
Múlt (?) és a jövő:
http://yfrog.com/gy43420068j
Go Gunners!
Amúgy érdekelne a ti véleményetek is erről a szezonról ill. hogy mit vártok jövőre