Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ja ez várható volt ennyi év sikertelenség után...Varatrix írta:Szép lassan darabjaira hullik az Arsenal...
Az sztem csak az ürügy, ebben a nyilatkozatban fejtette ki, hogy miért akar elmenni az ArsenalbólBarcaman14 írta: Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!![]()
Ez mind szép és jó! Javítsatok ki ha tévedek, de nem ő kért 110 ezer fontos heti fizetést, ám ezt nem tudják megadni?!Game90 írta:
Nasri nyilatkozott:
„Sohasem a pénzt motivált, mindig a futball szempontjából hoztam meg a döntéseimet. Nem akarok olyan klubba igazolni, ahol nem olyan focit játszanak, amit szeretek, nem lennék boldog, csak azért mert sok pénzt kapok.”
„Így is rengeteget keresünk. A karrier és a trófeák élveznek prioritást. Ez fontosabb mindennél, bár tudom, hogy mit jelent a pénz, és mi annak az értéke.”
„Ha nem nyersz címeket, nem neveznek majd az Aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy címeket szerezzek, ugyanis ez a karrierem során még nem történt meg kivéve az U-17-es EB-t 2004-ben.”
„Mindannyiunknak ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy felnőhessük és tesztelhessük magunkat. Még ha nem is nyertem kupákat, úgy érzem már felnőttem. Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és szeretném érezni a győzelem izét.”
„Együtt felemelni a kupát. Ez a szépsége és az értelme egy csapatjátéknak.”
melyiket? a clichy-set a nasri-sat vagy a fabregas-ost?messideco írta:
WTF
Na ez nem jó hír. Hol olvastad?
hát clichy biztos megy, meg cesc is elég biztos, de nasri szerintem még menthető.messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...
a 3 közül pont a kiemelt írt már alá a mancicihez...messideco írta:Sem Fabre sem Nasri nem fog maradni, de félő h Clichy sem...
szvsz: ha a gervinho, cahill, baines 3-ast meg szerezzük illetve, fabregast és nasrit meg tartjuk akkor már mehetünk a bajnoki címért, 3 ilyen igazolással is.messideco írta:Wenger nem fog sokat költeni szerintem. Gervinho, Cahill talán érkeznek, a többi 15-18 éves lesz szerintem. Bár ne legyen így...
A cikkben is euróban volt, direkt megnéztemmatador írta: Amúgy átszámítottad? Mert ugye Spanyolországban euróban van a fizetés, Angliában fontban, a kettő pedig eléggé eltér egymástól...
Nyilván nem szegények, az adósság ellenére sincsenek bajok, de azért nincsenek a két általad említett csapat szintjén.LG írta: De a MU-nak azért messze jobb anyagi lehetőségei vannak. Sokan a Chelseat meg a Man. Cityt tartják csak pénzeszsák csapatnak, pedig ők is azok.
De a MU-nak azért messze jobb anyagi lehetőségei vannak. Sokan a Chelseat meg a Man. Cityt tartják csak pénzeszsák csapatnak, pedig ők is azok.matador írta:Igen, ez elég érdekes. Mondjuk elég durva adat, de a MU-ban O'Shea 80 ezret kap hetente (nem kommentálnám, hiába jelent a jelenléte - ugye MU-nevelés, tűri a padot, sablont bármikor hozza), míg Nasri az Arsenalban most 60-at...sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)
Amúgy átszámítottad? Mert ugye Spanyolországban euróban van a fizetés, Angliában fontban, a kettő pedig eléggé eltér egymástól...
Gondolom az ott való szereplése sem volt alaptalan, hanem már korábban cikkeztek róla. És hát elképzelték, hogy milyen lenne, ha Barton odaigazol.sjd írta:
Barton meg![]()
![]()
![]()
Sokat elmond, hogy ő volt a sportgéza poénkodó cikkében az Arsenal-t tönkretevő igazolás
Igen, ez elég érdekes. Mondjuk elég durva adat, de a MU-ban O'Shea 80 ezret kap hetente (nem kommentálnám, hiába jelent sokat a jelenléte - ugye MU-nevelés, tűri a padot, sablont bármikor hozza), míg Nasri az Arsenalban most 60-at...sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)