2011.07.01. 19:14:05
Clichy: az utóbbi 2-3 évben csak átlagos teljesítményt nyújtott, 10ből 7x beragadt a leseknél, mintha belefásult volna az itteni helyzetbe. Csak pont róla nem hittem volna, hogy elhagyja az Arsenalt, a kevés olyan játékosok egyikének gondoltam, akik 3x éves korukig itt maradnak. Baines tuti, hogy nem fog jönni, pont egy balhátvédre költenénk 20 millió fontot, na persze. Gibbs lesz az LB, vagy Vermaelen, ha jön Cahill vagy Samba.
Nasri: hiába ajánlunk neki 100-110k-t, ha nem igazolunk és nem látja a fejlődés lehetőségét a következő 2-3 évben, akkor úgysem fog aláírni. Ha maradna Cesc és jönne Cahill, Gervinho + még valaki, akkor szerintem alá fog írni. Ha megy Fab, akkor ő is, de akkor már inkább a City-be menjen, United-es mezben nem tudnám elviselni őt.
Gervinho még nem írt alá, de már tényként kezeli, hogy jövőre Ágyús lesz:
"Azért választottam az Arsenalt, mert nagyon fiatal csapatuk van, amibe könnyedén be tudok illeszkedni. Nagyon sokat tudok majd náluk fejlődni. Mikor jelentenek be? Nem tudom, már csak a részletek hiányoznak. Azért jövök az Arsenalhoz, hogy játsszak, és nem azért, hogy a padon üldögéljek. Az Arsenal imádja a futballt, én pedig imádom azokat a csapatokat, akik imádják a játékot."
De Wenger vakargathatja a fejét, hogy akkor most mi a fene lesz nyáron...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!