Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, de nem is véletlenül lett felvéve 150 millió euró kölcsön.sjd írta:Most nézem, hogy Nasrinak heti 111 ezret nem akartak megadni, nálunk meg a fél kezdőcsapat többet keres ennél... (más kérdés, hogy próbálják lenn tartani a fizetéseket, mert lehet h ha Nasri többet kapna, akkor mások is többet kérnének - ld. Dani Alves -, de azért nálunk a horribilis fizetésekért csak összehoztak 10 kupát a játékosok)
Ez így van, de szerintem pont, hogy nem a kezdőcsapatukat kellene erősíteni, mert az így is elég erős, hanem cserepadra kellene vinni embereket, mert ott viszont rém gyengék. A szezon felénél kidől majd 2 klasszisuk, akiket nem fognak tudni pótolni, mert csak 17 éves francia gyerekek, és Bendtner féle kutyaütők vannak a cseresorban. Szerintem ezt kellene nekik megoldani, ( a mentális problémákat hagyjuk máskorra ).scott neal írta: Ha baiines jön a helyére, akkor nem bánom, hogy clichy eligazol.Hiszen clichy
már nem a régi, volt ennél sokkal jobb is, egy baines sokkal jobb lenne a helyére,hiszen fiatal illetve, remek játékos megállná a helyét az arsenalba, és fele annyiért el hozhatnánk mint amennyiért meg vették clichyt, és akit le írtál 3 játékost azok közül egyedül tourét sajnálom, mert adebayor helyére itt van rvp nem is kérdés ki a jobb illetve, clichy helyére jöhet baines.
Ha baiines jön a helyére, akkor nem bánom, hogy clichy eligazol.Hiszen clichyStalkyard írta:Szegény Arsenal. Mi lesz velük, ha neadjisten Fabregas is elmegy?Komolyan, néha nem értem Wengert. Szép sorjában "nevelik ki" a profi-klasszis játékosokat, de mire egy csapatuk beérne, a zászlóvivőket hagyják elmenni, és kezdenek újra mindent elölről. Gondolok itt Adebayorra, Clichire, Touréra stb.
Szegény Arsenal. Mi lesz velük, ha neadjisten Fabregas is elmegy?
Gyakorlatilag bárhol máshol eltudtam volna képzelni Clichyt, csak ott nem. Am a City is elég jól gyengíti az Arsenalt az elmúlt években: Touré, Adebayor, Clichy, és még akár Nasri is megeshet
Tegnap még arról olvastam hogy szinte már megegyeztek a MU-val és a napokban bejelenthetik Nasri átigazolását. Legalábbis az ügynöke, és az nso.hu szerint....Game90 írta:Nasrit most a ManCity vinné. Csalódnék, ha oda igazolna.
És mi lesz, ha Barton is a csapattársa leszab1daL írta:Képaláírással egyetértek: Jack Wilshere: kicsi, beképzelt és megdöbbentően bunkó is
Tisztában vagyok vele. Rosszul fogalmaztam. Akkor nem leigazolás szót használok, hanem megállapodás.matador írta:Nem vetted szépen sorban.Mihu írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a ... k-2083849/
Valaki megmagyarázná azt nekem, hogy erre a takargatásra mi szükség van? Vegyük szépen sorban: hivatalosan is bejelentették hogy leigazolták De Geát. Ilyenkor ugye napokon belül jön az orvosi vizsgálat. Na most egy kórház előtt, egy pont a csapat egyik szponzorának számító Audi-val megérkeznek egy kórházhoz. Utána elővesznek egy nagy lepedőt és takargatják a hátulról kiszálló emberkét. Ezek után gondolták hogy senki se következteti ki hogy De Gea szállt ki belőle? Vagy a világon még senki sem látta civilben De Gea-t és ezt az állapotot fent akarták tartani?
Mivel lehet, hogy a Sportszelepnél vannak gyökerek, de ez a kép hétfői, tehát két nappal a hivatalos leigazolása előtt készült.
És amúgy se tudod jól, mert ugye az orvosi vizsgálat mindig a hivatalos leigazolás előtt zajlik le.
Bizony lehet, h ezzel meg is alapozza a MU hosszú távú sikerességét, de azért várjunk vele. Voltak már nagy ígéretes csapatok, akik aztán mégse hozták a várt eredményeket. Mindenesetre a nevek alapján nagy ütősnek tűnik.Game90 írta: SAF a visszavonulása előtt azért építi a jövő ManUnited-jét is: de Gea - Rafael, Smalling, Jones, Fábio - Valencia, Anderson, Cleverley, Nani/Young - Rooney, Hernández/Macheda.
Képaláírással egyetértek: Jack Wilshere: kicsi, beképzelt és megdöbbentően bunkó is
Nem vetted szépen sorban.Mihu írta:http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a ... k-2083849/
Valaki megmagyarázná azt nekem, hogy erre a takargatásra mi szükség van? Vegyük szépen sorban: hivatalosan is bejelentették hogy leigazolták De Geát. Ilyenkor ugye napokon belül jön az orvosi vizsgálat. Na most egy kórház előtt, egy pont a csapat egyik szponzorának számító Audi-val megérkeznek egy kórházhoz. Utána elővesznek egy nagy lepedőt és takargatják a hátulról kiszálló emberkét. Ezek után gondolták hogy senki se következteti ki hogy De Gea szállt ki belőle? Vagy a világon még senki sem látta civilben De Gea-t és ezt az állapotot fent akarták tartani?
Vagy Nasrinoname írta:Eddig jól vásárol az MU, de hatalmas szükség lenne nekik egy kreatív kpra. Vegyék meg Cescet és hagyják békén Thiagot.![]()
Ha vesz SAF egy kreatív kpt, úgy gondolom kész a csapatuk.
Nagyot fogtak vele. Kíváncsian várom tudja e hozni azt a produktumot amit az Atleticoban.