eimenis1212 írta:azt hittem ezt a kört már nem merik elcsalni, mert annyira átlátszó. Tévedtem. Ez hihetetlen, és pofátlan. Egyébként sokan kételkednek a csalásban, mert nem tudják, hogy hogyan csinálják. Szerintem tök mindegy hogy hogyan csinálják, a bűvész is megcsinálja úgy a trükköt h csak arra figyelsz (direkt arra koncentrálsz), mégsem jössz rá h hol vert át. Itt még elvileg arra sem koncentrálsz h átvernek. Ráadásul ahol ekkora pénz van olyan módszerekhez férhetnek hozzá ami még nem nyilvános (katonai célokra történő kutatás eredményeit is akár felhasználhatják). Vannak tippjeim, de lényegtelen h jók-e. De akinek ez erős (azt mondják ez egy szimpla idióta összeesküvés elmélet) azok nézzenek rá a tényekre. A tények magukért beszélnek. És mint páran felvetették aki a véletlenekben hisz, nézze meg a matematikai esélyét az utóbbi 6 év BL sorsolásának reál fronton.
Melegített golyó, hűtött golyó, rezgő golyó, akármi lehet...
Lényeg hogy Uefalona és a Barcát tolják..Ja,sorra a legnehezebb sorsolások egyikeit kapjuk..
Valaki kiszámíthatná hogy mekkora az esélye hogy a Real folyton a legkönyebbet kapta.
Hihetetlen szánalom lesz ha ezt a BL-t is így nyeri a Real..Márpedig megfogja...
2014-ben is 1 üreskapus kapufán múlott h kiessenek már a Dortmund ellen...
Persze akkor is el tettek minket láb alól az Atletivel, mikor bajnokságban oda-vissza vertük őket szoval nemhiszem h rajtunk továbbjutottak volna...
De akkor legalább jól elverték a Bayernt, most meg max a döntőben találkoznak erősebb csapattal, mint mi a legjobb 16 között...