Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Igazad van, eddig semmit nem mutattak fel, ami alapján favoritnak kéne lenniük, de ez semmit nem jelent. A Chelsea 2012-es esetére emlékszünk, minden párharcot úgy vergődtek végig, a döntőt behúzták büntetőkkel. Ha szigorúan nézzük, igazán jó meccsük nem is volt, mégis győztek.visca el barca írta:
azért mielőtt nagy bánatunk közepette torokra kapjuk jó szokásunkhoz híven a reált, tegyük gyorsan hozzá, egyelőre annyit látunk az erejükből, hogy megvertek minket egy jó 10 perccel, meg 3-2-es összesítéssel kivertek egy bundesliga középcsapatot. azt még mindig nem tudjuk, hogy egy top kategorias csapat ellen mire mennének. NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL csak és kizárólag a sorsolásuknak köszönhetik egyelőre hogy itt vannak.
ha valami véletlen csoda folytán holnap nem a cityt kapják és szembekerülnek az atletivel, vagy a bayernnel, akkor majd okosabbak leszünk. de ha meg ugy nyernek BL-t, hogy minidig a legkönnyebbet kapva jutnak el a döntőig, hát döntse el mindenki saját szája íze szerint, hogy mennyire lesz megérdemelt ha esetleg 1 jó meccsel meg is nyerik a serleget.
Is-is. Az Atletico még akkor is kemény ellenfél lett volna, ha formában van a csapat, igy meg láttuk mi lett...Kiderülne, hogy a Barca volt ennyire gyenge vagy az Atma védekezése és csapatmunkája ilyen jó
A tegnapi Barca ellen nem volt nehéz védekezni, ha az első félidőt megnézed...Kiderülne, hogy a Barca volt ennyire gyenge vagy az Atma védekezése és csapatmunkája ilyen jó(én ezt tartom valószínűbbnek) és a Real is kapna végre egy komoly ellenfelet a Bl-ben idén.]
azért mielőtt nagy bánatunk közepette torokra kapjuk jó szokásunkhoz híven a reált, tegyük gyorsan hozzá, egyelőre annyit látunk az erejükből, hogy megvertek minket egy jó 10 perccel, meg 3-2-es összesítéssel kivertek egy bundesliga középcsapatot. azt még mindig nem tudjuk, hogy egy top kategorias csapat ellen mire mennének. NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL csak és kizárólag a sorsolásuknak köszönhetik egyelőre hogy itt vannak.csababarca írta:Real nyeri a bl-t, csont nélkül.
Miért?
Mert az egyetlen csapat,akiknek nem kell jól játszaniuk a győzelemhez, ahhoz hogy gólt lőjenek.
csababarca írta:Real nyeri a bl-t, csont nélkül.
Miért?
Mert az egyetlen csapat,akiknek nem kell jól játszaniuk a győzelemhez, ahhoz hogy gólt lőjenek.
Remélem, most a Real kapja meg őket. Két meccsen biztos esélyes az Atleti, a döntő az bizonytalan. Az is jó, ha egymást gyötrik, egymással vannak elfoglalva, így talán ezt kihasználhatjuk a bajnokságban.Enjoy írta: Szóval, ha már így alakult, akkor hajrá atleti
Nyilván nem akar (még nagyobb) hülyét csinálni magából...Tromort77 írta:Zidane: "You should not go crazy, as anything can happen in football. I never lost my head as a player, and will never do so as a coach.”![]()
![]()
Szerk: Benatia cáfolta, sérülés miatt nem utazott el.
sok helyen volt már ilyen.... én kötelezővé tenném, hogy az utolsó edzésre mindenki hozza magával, aztán szépen egybegyűjti a szertáros néni és akkor nincs ilyen problémaBarcafanTomee írta:Nem is értem az ilyet. Suárezzel is megtörtént hasonló nem oly rég, de neki szerencséje volt és időben hozták utána taxival. Nem mintha utána nem lenne repülő amivel el bírna utazni, nem is értem miért nem utazott el később. Vagy ez egyfajta büntetés neki?!
Kisebb agysebész lehet a pali. Pep fejét megnéztem volna.visca el barca írta:Mehdi Benatia el sem utazott a Bayernnel Lisszabonba a Benfica elleni BL-negyeddöntőre, mivel otthon hagyta a személyes tárgyait – köztük az útlevelét is –, és emiatt nem szállhatott fel a repülőre
Hát nem, amúgy én az M4 sport, hát te?Nem egy meccset néztünk?