Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Vagy Tévez.daffy írta:top3? na neee!
ha se messit,se cé-t nem csatárnak vesszük,akkor is... akiket elé sorolok:
eto'o,ibra,villa,pato,drogba,rooney,benzema,rvp és akkor még nem is nagyon gondolkodtam. torres nagyon jó játékos,de bőven elég lett volna neki az atm. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
Azért 'pookban első idénye nem sikerült rosszra...daffy írta:. egy lehetősége lett volna a kiugrásra,az pedig a barca.
top3? na neee!kanty írta:
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.Képességeit tekintve szerintem benne van a top3ba. Csak nem neki való Anglia, a sok sérülés a játékára is kihat.
Nincs formában, volt még hasonlóra példa a történelembe.haszi írta:Okos gyerek BenayounCsak a világ legjobb csatára lehet arra képes, hogy agyba főbe nyomassák a kezdőbe mittom már hány meccs óta és még csak egy értelmeset se tud a kapu felé lőni
![]()
Szerintem meg az hülyeség, h bekiabálja a kamerába...Game90 írta:Mit szóltok Rooney esetleges eltiltásához?
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... k-2071647/
Szerintem hülyeség...
ozsimiki írta:Nah kezd alakulni, az én jóslatom is(de hagyom,hiszen megkértek,h hagyjuk)
Ennyire kiszámítható egy csapatot..Game90 írta:
2-3, kösz WestHam, sajnos megint bejött a tippem. És már látom a szemeim előtt: Arsenal - Blackburn 0-0...
Blackpool - ManUnited 2-3, 2-0-rólozsimiki írta:Nah ez nagyon kellett, 2-0ról 2-4. Végre idén először feltámadtunk idegenben is.
GO M.U.!
szerk: szerintem a PL a legerősebb, igaz,h a BARCA, Real kettős lehet most megverné bármelyik nagy angol csapatot (nem hiszem,h a Real igen),de a spanyol középcsapatok szerintem nem erősebbek a Pl-es csapatoknál.
ezért szoktam mondani, h nem kéne összekeverni a szoros bajnokságot az erős bajnoksággal... előbbit az is meg tudja nyerni, aki kevesebbet bénázik(lásd PD 2007...), utóbbit csak valóban a legerősebb tudja megnyerni... ez a mostani PL nem erős bajnokság, és akkor még finom voltam... sokan gyengének tartják a spanyol bajnokságot, de meggyőződésem, h hamarosan a spanyol lesz a legerősebb ligaGame90 írta:Hmm, 3 büntető egy meccsen![]()
2-3, kösz WestHam, sajnos megint bejött a tippem. És már látom a szemeim előtt: Arsenal - Blackburn 0-0...
De hogy ez a csapat vezetni tudja a PL-t...ez mindent elmond a többi csapatról.
Na, 2-4, milyen gól volt ezHernández lőtt már gólt 5 méternél messzebbről?