noname írta:Őszintén szólva már én is röhögök az Arsenalon. Kevesebb mint 1 hónap alatt kiverték őket 3 kupából, most pedig végre lett volna esélyük küzdeni a bajnoki címért, erre elszalasztották. Wenger nyilatkozatai teszik röhejessé a csapatot. Mindig fejlődnek, csak épp az eredmények mindig ugyanazok...
Az utolsó mondatod sajnos nagyon is igaz, én sem látom évek óta semmi fejlődést a csapatot, ugyanazon a szinten vagyunk, az pedig, h hányadikak vagyunk a bajnokságban, illetve hány pontal maradunk le, a riválisaink aktuális formájától függ. Pl. amikor volt egy jó Chelsea, és egy jó Pool csak 4. lettünk, most ez a két csapat gyenge formában van, és a MU is visszafogott, így lehetünk másodikak nem sokkal lemaradva.
Az meg, h 1 hónap alatt elment minden, nem meglepőd. A BL-ban 100 százalékok biztos voltam, h a Barca lesz a végállomás, a Ligakupa azért meglehetett volna, de igazából az nem oszt, nem szoroz. Az FA kupa kicsit fájó volt, de ez most a realitás.
Az első számú feladat sztem vmit tenni kéne a sérülésekkel. Sztem ez egy megvalósítható cél lenne. Példának a Barca: Rijkaard alatt abszolút hasonló cipőben jártunk sérülések terén, mint most az Arsenal, aztán jött Pep, illetve változások történtek az orvosi stábban, és azóta az összes nagy csapat közül nálunk van a legkevesebb sérülés.