Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te ezt elhiszed amiket írsz?Na még ilyen magyarázatot se hallottam,hogy azokon a meccseken ahol a játék értékelhetetlen volt és született összesen egy öngól,ezért csak a City felelős!De persze felejtsük el,azt elhiszem,hogy madridistaként szívesen kitörölnéd az emlékezetedből!ferninho írta:Elődöntőket felejtsétek már el, ott nem a Real volt gyenge, hanem a City volt mâr-már felháborító módon gyenge, a Real meg lehozta amennyit kellett, csak a ziccerek nem mentek be, de gondolom egyszerűbb szarráfikázni a Realt milyen rosszak voltak az elődöntőben, mikor erről szó sem volt. Teljesen kêzbentartott párharc volt a Real szempontjából.ntibi67 írta:Nekem a mai napig fel vannak véve a tavalyi BL elődöntőink és döntőnk.Azóta is többször megnéztem.Valyon hány madridista nézi szívesen vissza az utolsó 3 BL meccsüket?300 perc egy öngól egy lesgól és tömény unalom.
Valyon... khhm, Bob, intézkedj![]()
Elődöntőket felejtsétek már el, ott nem a Real volt gyenge, hanem a City volt mâr-már felháborító módon gyenge, a Real meg lehozta amennyit kellett, csak a ziccerek nem mentek be, de gondolom egyszerűbb szarráfikázni a Realt milyen rosszak voltak az elődöntőben, mikor erről szó sem volt. Teljesen kêzbentartott párharc volt a Real szempontjából.ntibi67 írta:Nekem a mai napig fel vannak véve a tavalyi BL elődöntőink és döntőnk.Azóta is többször megnéztem.Valyon hány madridista nézi szívesen vissza az utolsó 3 BL meccsüket?300 perc egy öngól egy lesgól és tömény unalom.
Barokkos túlzâs persze, tény, hogy eredményesebb a Barca, de már basszus ott tartunk, hogy szégyellje magát a Real, meg foshalmaz az egész.recrea írta:A fej fej mellett haladnak barokkos túlzás, maximum címekben (a két megnyert BL miatt), de nagyon szomorú lennék, ha játékban fej-fej mellett haladna a két csapat. Nekem legalábbis nagyon nem így tűnt a szezonban.
A klasszikus meg szó szerint úgy volt, ahogy leírta a kolléga, magunkat vertük meg a szezon további részére.
Nem is állítottam, hogy korszakos csapat, de kössél bele abba, amit le sem írtam. Csupán blődségnek érzem, hogy véletlenszerű időintervallumokat keresünk, ahol a mi kedvenceink mellett tudunk érvelni, és ha tévedünk, akkor találunk egy másikat.LG az igazolásokban írta:itt sem elég a címek begyűjtése ahhoz, hogy korszakos csapatról beszélhessük.
Őket játék nem érdekli, csak a címek. Illetve most már a címek közül is csak a BL.recrea írta:A fej fej mellett haladnak barokkos túlzás, maximum címekben (a két megnyert BL miatt), de nagyon szomorú lennék, ha játékban fej-fej mellett haladna a két csapat. Nekem legalábbis nagyon nem így tűnt a szezonban.
Én is gratulálok hozzá, mindkettő hatalmas szerencse volt, a sikert illik elismerni, de kár hangoztatni, pont a Real az a csapat, amelyik nem lehet büszke ilyen nyögvenyelős BL sikerekre. Ott több kell. Egy igazi real szurkoló, ezt már rég megtanulhatta volna.ntibi67 írta: Amugy meg gratulálok az idei BL szezonban mutatott elsöprő mindenki felett domináló játékotokhoz!
Szóval ha ti Bajnokságot nyertek akkor az a szezon a tiétek,ha BL-t nyertek és a bajnokságban harmadikok vagytok akkor az a szezon is a tiétek.Az ami a 25. volt ott jobban hiszek a saját szememnek és Puhl sanyinak mint neked.Amugy meg gratulálok az idei BL szezonban mutatott elsöprő mindenki felett domináló játékotokhoz!ferninho írta:Ramos elrúgta a labdát, de ne zavarjon, ahogy az se, hogy kívül is volt a 16oson...ntibi67 írta: A te mellényed se dagadna,ha a 25. percben Ramost 2. sárgával kiállítják és megkapjuk a jogos tizenegyest,kétlem,hogy 65 perc emberhátrányból forditottatok volna.
Volt esélyetek megnyerni a meccset, Suarez rögtön luftot rúgott a meccs elején egy ajtó-ablak ziccerben...
Majd a gólotok után beragadtatok és a legvêgére jött egy meg nem adott, de szabályos Real gól, egy felső léc, majd emberhátrányban a gól...
Csak magának köszönhette a Barca azt a meccset, mentálisan az a meccs meg megdobta a Realt, nagyon kellett a BLhez is ez a plusz löket. Nagyon meg is ragadt a fejekben az a győzelem, jött is a Wolfsburg elleni zakó, amit sikerült kijavítani.
Jaja, leesett 2 BL 3 év alatt, borzasztó...Van mire "arcozni", ha már kérdezted. Nektek meg van mire szerénynek lenni mostanában. Nyilván lesz másképp is, de most ez van.
Jelenleg ott tartunk, hogy egyik csapat sincs véleményem szerint se a másik felett, se a másik alatt.
Barca-hegemóniáról nem lehet beszélni 3 éven belül 2 Real BL címmel, ahogy Real-hegemóniáról se, mert a bajnokság a Barcáé és oda is leesett egy BL.
Elmúlt pár évben fej-fej mellett halad a két klub.
Mourinho óta Barca, Real, Barca, Real, Barca, Real a szezonok sikeressége alapján a sorrend, ha megnézzük.
Ez minden csak nem elsöprő fölény.
Ramos elrúgta a labdát, de ne zavarjon, ahogy az se, hogy kívül is volt a 16oson...ntibi67 írta: A te mellényed se dagadna,ha a 25. percben Ramost 2. sárgával kiállítják és megkapjuk a jogos tizenegyest,kétlem,hogy 65 perc emberhátrányból forditottatok volna.
Jaja, leesett 2 BL 3 év alatt, borzasztó...Van mire "arcozni", ha már kérdezted. Nektek meg van mire szerénynek lenni mostanában. Nyilván lesz másképp is, de most ez van.
Az elmúlt 10 év nem a 10 évvel ezelőtti állapot, nem keverendő. Van mire "arcozni", ha már kérdezted. Nektek meg van mire szerénynek lenni mostanában. Nyilván lesz másképp is, de most ez van.daffy írta:ja jovanakkor. Senki nem beszelt az elmult 10 evrol. De akkor legyen mindjart 100..ugyis sokan jatszanak a 10 evvel ezelotti csapatokbol. Komolytalan ez igy.
Ez a Klasszikuson nem számít az aktuális forma olyan egy közhely, meg háromesélyes, ami sokszor nem is állja meg a helyét. Én pl. 5-0 és a 4-0 előtt is sima mérkőzésre számítottam. Az utolsónál meg egy szenvedős győzelemre tippeltem, ne jött be, de nem jártam annyira messze az igazságtól, mert tényleg egy szoros, háromesélyes meccs volt.daffy írta:Nem az erejét vitatom. De láttál már sok klasszikust ahhoz,hogy tudhasd,lényegtelen az összeállítás és az aktuális forma. Azok a meccsek mindig 3 esélyesek.LG írta: Nagyképűnek hangzik, de tényleg igy gondolom. Erősebbnek érzem a csapatot, mint amikor 14/15-ben tripláztunk. Az MSN-ben az utolsó meccseken nagyobb volt az összhang, mint előtte bármikor.
Igen,mivel megtörtént. Nem rég történt. És okot ad arra,hogy kisebb mellényt próbálj fel. Erős Barca ide vagy oda,kevésen múlott a bl kiesés,a kupa és a bajnoki győzelem egyaránt. Ez a Barca már nem érinthetetlen.Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni.
ja jovanakkor. Senki nem beszelt az elmult 10 evrol. De akkor legyen mindjart 100..ugyis sokan jatszanak a 10 evvel ezelotti csapatokbol. Komolytalan ez igy.Motaro írta:Hogy mire? Mondjuk az elmúlt 10 évre? Bőven van okunk "arcozni", pláne annak fényében, hogy a csapatod és a szurkolói sem tanultak meg kicsit szerénynek lenni még most, a Barca aranykorszakában sem.daffy írta: Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?
Hát erre.
Mire ez a nagy arc?Nero. írta:Ronaldo azt nyilatkozta, hogy szerinte ő az elmúlt 20 év legjobbja.
Hát igen, önbizalom nélkül nincs semmi...
Hogy mire? Mondjuk az elmúlt 10 évre? Bőven van okunk "arcozni", pláne annak fényében, hogy a csapatod és a szurkolói sem tanultak meg kicsit szerénynek lenni még most, a Barca aranykorszakában sem.daffy írta: Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?
Jajj, ne csináljuk már mi is, mint amit odaát.A te mellényed se dagadna,ha a 25. percben Ramost 2. sárgával kiállítják és megkapjuk a jogos tizenegyest,kétlem,hogy 65 perc emberhátrányból forditottatok volna.
A te mellényed se dagadna,ha a 25. percben Ramost 2. sárgával kiállítják és megkapjuk a jogos tizenegyest,kétlem,hogy 65 perc emberhátrányból forditottatok volna.daffy írta:Nem az erejét vitatom. De láttál már sok klasszikust ahhoz,hogy tudhasd,lényegtelen az összeállítás és az aktuális forma. Azok a meccsek mindig 3 esélyesek.LG írta: Nagyképűnek hangzik, de tényleg igy gondolom. Erősebbnek érzem a csapatot, mint amikor 14/15-ben tripláztunk. Az MSN-ben az utolsó meccseken nagyobb volt az összhang, mint előtte bármikor.
Igen,mivel megtörtént. Nem rég történt. És okot ad arra,hogy kisebb mellényt próbálj fel. Erős Barca ide vagy oda,kevésen múlott a bl kiesés,a kupa és a bajnoki győzelem egyaránt. Ez a Barca már nem érinthetetlen.Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni.
Nem az erejét vitatom. De láttál már sok klasszikust ahhoz,hogy tudhasd,lényegtelen az összeállítás és az aktuális forma. Azok a meccsek mindig 3 esélyesek.LG írta: Nagyképűnek hangzik, de tényleg igy gondolom. Erősebbnek érzem a csapatot, mint amikor 14/15-ben tripláztunk. Az MSN-ben az utolsó meccseken nagyobb volt az összhang, mint előtte bármikor.
Persze, ez előző Klasszikus, ebbe bele tudtok kapaszkodni. Én nem tenném, pont abban az időszakban volt a meccs, mikor a csapat komoly hullámvölgybe volt. A szezon 80 százalékában viszont nagyon erősnek tűnt számomra a csapat, szinte már-már érinthetetlennek. És az utolsó meccsek arról győztek meg engem, hogy ez az erő még mindig megvan a csapatban, és nincs kitől félni. Amikor igazán megy, sem ti, sem az Atletico, sem más nem okozhat gondot.daffy írta:Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?LG írta: Én jó esélyt lárok rá, hogy oda menjen, Perez bele is betegedne, ha nem vehetne nyáron vmi nagy nevet jó drágán. Én szrurkolok, hogy összejöjjön, ahogy De Gea is. Ezek után sokan a Barcások közül is becsokiznának tőlök (néhányan már most is be vannak), de annál nagyobb élvezet lesz őket szétcsapni a Klasszikuson.
De Gea üzletet állítólag megvétózta Zidane,mert ő kitart Navas mellett.
Pogbáról meg kialakult egy kép az emberekben,ami a nyilatkozatai,a mutatott játéka és a hozzáállása szöges ellentéte.
Mint ez előzőn? Mire ez a nagy arc?LG írta: Én jó esélyt lárok rá, hogy oda menjen, Perez bele is betegedne, ha nem vehetne nyáron vmi nagy nevet jó drágán. Én szrurkolok, hogy összejöjjön, ahogy De Gea is. Ezek után sokan a Barcások közül is becsokiznának tőlök (néhányan már most is be vannak), de annál nagyobb élvezet lesz őket szétcsapni a Klasszikuson.
Irigység...csababarca írta:Alaba balhátvéd, akit néha kényszerből játszottak középen. Az ilyeneket sosem támogattam.
Matuidi abszolút numberone lenne nekünk is, alázatos, iszonyat munkabírású, gyors, kapu elé is odaér...most a jelenlegi piacról választhatnék középpályást, szerintem őt választanám. (vagy Thiagot, Verratti)
De Pogba is abszolút beválhat, irigységből nyomják itt sokan hogy minek nekik, megint 100milliós igazolás, bezzeg Casemiro...hagyjuk már ezeket.
Én máshogy emlékszem,de ezen nem fogunk összeveszniVeidt_madridista írta:Ezt rosszul tudod, kozeppalyasnak lett nevelve mivel vegig ott jatszott a Bayern elott. Bayern akademiajan is jatszott ott sokat, viszont a felnottcsapatban nagyreszt balhatvedkent szerepelt. De o maga is lenyilatkozta hogy o kozeppalyas es szeretne is ott jatszani.Initom írta:Alaba balbekként kezdte ,ez 100%. Univerzális,biztos jó kp-n is,de alapból balbunkó.
Ezt rosszul tudod, kozeppalyasnak lett nevelve mivel vegig ott jatszott a Bayern elott. Bayern akademiajan is jatszott ott sokat, viszont a felnottcsapatban nagyreszt balhatvedkent szerepelt. De o maga is lenyilatkozta hogy o kozeppalyas es szeretne is ott jatszani.Initom írta:Alaba balbekként kezdte ,ez 100%. Univerzális,biztos jó kp-n is,de alapból balbunkó.