Hihetetlen...visca el barca írta:fernando megoldottakét ekkora lúzer csapatot...

De én még Matuidi megoldásán vagyok ki, simán legurítja az üresen álló társának kapu előtt, oszt' gól, erre el lövi a szögletzászló fele magasan...

Hihetetlen...visca el barca írta:fernando megoldottakét ekkora lúzer csapatot...
Hát ezzel kár viccelődni, mert így is van.Vakmacska írta:"Mi vagyunk a világ legjobb csapata!"
Nos, eddig ő a mérleg nyelve, csak nem úgy, ahogy gondoltam volna: kihagyott büntető, kihagyott ziccer...Ibra nálam (főleg a mostani formájában) egy új + a párizsiak mellett. 26 bajnokin 30 gól, 11 gólpassz azért több, mint korrekt, BL-ben is 8 meccsen 4 gól, 3 gólpassz. Én tőle várom ma, hogy mérleg nyelve legyen.
Tavaly a Schalkeról is ezt hittük, aztán a végén imádkozniuk kellett blancóknak. Bár én is szkeptikus vagyok, de azért hajrá Wolfsburg, hátha...otthon úgyis rúgnbak 5-öt,. szóval tökmind1, ma mennyi lesz
Már egy jó ideje kiszemelte őt Perez. Minden évben lehozzák, hogy a Real megveszi.Bob_Marley írta:Ez egyértelmű, ne nevek alapján jusson tovább valaki. Eddig a németek baloldalon szépen megfogták őket. Mondjuk Rodriguezről lehetett tudni, hogy nem rossz.roby122 írta:De ne is jussanak tovább azért, mert ők a Real Madrid.
Ez egyértelmű, ne nevek alapján jusson tovább valaki. Eddig a németek baloldalon szépen megfogták őket. Mondjuk Rodriguezről lehetett tudni, hogy nem rossz.roby122 írta:De ne is jussanak tovább azért, mert ők a Real Madrid.Bob_Marley írta:Elég meglepő, de a spanyolok azért ne hulljanak már ki egy némettől. De a Wolfsburg eddig berúgta a helyzeteket.
De ne is jussanak tovább azért, mert ők a Real Madrid.Bob_Marley írta:Elég meglepő, de a spanyolok azért ne hulljanak már ki egy némettől. De a Wolfsburg eddig berúgta a helyzeteket.
Ennyi, win-win helyzetetooka9 írta:Csak nyerni lehet, ha mégis kiesnek, akkor boldogan fogom bukni a fogadást.MessiNeymarSuarez írta:
Ellenben akkor legalább jópénzér' lehet fogadni a Real továbbjutásra...
Csak nyerni lehet, ha mégis kiesnek, akkor boldogan fogom bukni a fogadást.MessiNeymarSuarez írta:
Ellenben akkor legalább jópénzér' lehet fogadni a Real továbbjutásra...
Ellenben akkor legalább jópénzér' lehet fogadni a Real továbbjutásra...visca el barca írta:otthon úgyis rúgnbak 5-öt,. szóval tökmind1, ma mennyi leszzola8787 írta:2-0, sírok. Könyörgöm ne kapjanak gólt ma a németek és akkor már csak 70-30 % lesz az esély a madridi továbbjutásra.
otthon úgyis rúgnbak 5-öt,. szóval tökmind1, ma mennyi leszzola8787 írta:2-0, sírok. Könyörgöm ne kapjanak gólt ma a németek és akkor már csak 70-30 % lesz az esély a madridi továbbjutásra.
És a Wolfsburgnak is.MessiNeymarSuarez írta:TIZI A PSG-NEK!
SZERK: Hart jól kivédte
Blanc is a Cityre tett.visca el barca írta:aurier mit keres a kezdőben?nem arról volt szó, hogy lehomározta blancot és kitette? hogy lehet ennyire retard pali ez a blanc, hogy olyat játszat aki hetek óta a keretben sincs?
Volt róla szó, hogy már most keretbe kerül, aztán mégse. Lágyéksérülése van, az meg nagyon trükkös és kényes dolog, nem véletlenül húzódik már hónapok óta a dolog..MessiNeymarSuarez írta:Verrattiról mit lehet tudni, mikor tér vissza várhatóan?
Verrattiról mit lehet tudni, mikor tér vissza várhatóan?kanty írta:Kicsit sovány a PSG kp-ja Veratti nélkül, de szerintem így is hozzák viszonylag simán. Elől lesz Di Maria, aki azért sokat számít, rengetegszer képes meghúzni, és onnan indul a franciák sok támadása. Másik oldalon de Bruyne-nel azért jobban néz ki a helyzet, de a Fernando-Fernandinho kp az egyik legnagyobb alibi kettős.
A Realt meg hendivel simán lehet tenni, hozni fogják nagyon könnyen.