Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=126948NEMZETISPORT: A németországi világbajnokság óta nyolcmillió rajongót veszített el a spanyol válogatott
A fél ország kikapcsolta a tévét
De nem rúgják ki, mert Villar elnök megerősítette pozíciójában Aragónest, vele képzelik el a jövőt...ozsimiki írta:Itt a vezetőség is nagyon hibás,nem kellene arra várni,h majd ő lemond,hanem 1szerűen ki kellene rúgniGame90 írta:Pedig nem értem mért nem mond le![]()
Mért nem volt kezdő Ramos, hol van Joaquin, Vicente,TorresJa és mért nem tud összeállítani egy majdnem állandó kezdő 11et
![]()
Itt a vezetőség is nagyon hibás,nem kellene arra várni,h majd ő lemond,hanem 1szerűen ki kellene rúgniGame90 írta:Pedig nem értem mért nem mond le![]()
Mért nem volt kezdő Ramos, hol van Joaquin, Vicente,TorresJa és mért nem tud összeállítani egy majdnem állandó kezdő 11et
Egyetértek!Vito írta:csak őt lehet hibáztatni.
ja!
tényleg nem! -a szövetség is elmehet a fenébe, hogy még nem zavarta el Spo-ból.
ritka jó játékosokból áll a spanyol válogatott és SEMMIT sem érnek vele.
LG! ki legyen a hibás(?):
a BL döntős és a Liga legjobb két hátvédje?
a 3 BL győztes és döntős középpályás?
a világ egyik legjobb kapusa?
vagy a Morientes, Villa?
szóval a játékosokkal szvsz semmi gond nincs.
Ez hihetetlen, és egy vicc.Los Banditos írta:Spanyolország-Románia 0-1...Bravó aragonyesz
Szerintem sem ártana kipróbálni egy Lippi szintű edzőt...csak nyerne vele a Spanyol válogatott,akár olasz stílus,akár nem...mostaninál csak jobb lenne!noname írta:A spanyol válogatottnál nem csak az a baj, mint az internél. A legangytobb gond az, h a padon egy idióta rasszista ül, aki nem jó edzőnek.
Lippi nagyon jó edző és sztem rendet tudna rakni a válogatottban. Ha meghagyja a válogatott támadó játékstílusát, akko rvégre talán elárhetne valamit a válogatott. Bármi is legyen, Aragonesnél rosszab nem lehet.
Aragonesnél van rosszabb isnoname írta:A spanyol válogatottnál nem csak az a baj, mint az internél. A legangytobb gond az, h a padon egy idióta rasszista ül, aki nem jó edzőnek.
Lippi nagyon jó edző és sztem rendet tudna rakni a válogatottban. Ha meghagyja a válogatott támadó játékstílusát, akko rvégre talán elárhetne valamit a válogatott. Bármi is legyen, Aragonesnél rosszab nem lehet.