Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
attól még igaz. ha nem tudnád, mi úgy nyertünk bl-t, hogy mindig jókor, jó helyre pattant a labda. az olyan dolgok felett meg laázn elsiklottak, hogy angol, majd francia, utána a német, végül az olasz bajnokot legyőzve nyertük meg.Bob_Marley írta:én sehol nem olvastam
Itt most éppen az megy hogy csalás a sorsolás. D: Szóval kicsit ez így vicces, főleg hogy amit írsz én sehol nem olvastam, pont hogy az ellenkezője volt minden médiumban és szakértőtől.visca el barca írta:majd megint írják, hogy "bemakkoltuk" a bl-t, mint tavalyrecrea írta:Ezen az úton nyerjük meg a BL-t, ha így lesz, akkor vajon mi lesz a magyarázat?!![]()
![]()
majd megint írják, hogy "bemakkoltuk" a bl-t, mint tavalyrecrea írta:Ezen az úton nyerjük meg a BL-t, ha így lesz, akkor vajon mi lesz a magyarázat?!
csababarca írta:Amúgy csinálhatnák úgy az egészet, hogy a real automatikusan ott van az elődöntőben, ők akkor csatlakoznak és kész. Kevesebb a feszkó, és nem merülne fel a csalás ténye.
legyen döntő, az biztosabbcsababarca írta:Amúgy csinálhatnák úgy az egészet, hogy a real automatikusan ott van az elődöntőben, ők akkor csatlakoznak és kész. Kevesebb a feszkó, és nem merülne fel a csalás ténye.
Remélem egyszer más pofára esnek, és segget csinál belőlük valamelyik kis csapat. Mind a régi szép időkben, mikor Lyon, Liverpool, Roma szintű csapatok gyalázták őket.Gyanús.
Magamnak meg külön gratulálnék, bejött minden..palesz77 írta:En nem akarom a Realt, de azt remelem, hogy a Munchent vagy a PSG-t kapjak.
...
Atmat akarom legkevesbe valamiert, remelem oket elkeruljuk.
Azért az elég csúnya lenne, ha mondjuk a Real Madrid bemakkolná, és pl úgy alakulna hogy megkapja a City-t és a Wolfsburg-Benfica összekerül, majd a győztes kapja meg az elődöntőbentibor1158 írta: De szerintem szokás szerint kapunk valami nehezet, a Reál meg bemákol valami gizda csapatot.
Erre a Coman gyerekre csak az utóbbi néhány meccsen figyeltem fel, elég ügyesnek tűnik, és még csak 19.TripleH írta:Sőt még ott van Coman is és bevethető jelenleg Thiago aki nagyon jó formában van. Most nincsenek meglőve Robbery nélkül mint tavaly.LG írta: Szerintem erősödött a Bayern, az idei egyik legjobbjuk, Douglas Costa pl. tavaly nem volt, ő benne azért látnék veszélyt a védelmünkre nézve.
Valóban így van, most sokkal mélyebb a keretük, 1-2 klasszist kivéve gyakorlatilag két egyforma erős csapatot tudnak kiállítani, ha jól jön ki nekik, áprilisban sérültjük sem lesz, nagyon erős csapat. Szerencsére hátul sebezhetőnek tűnnek, továbbá szeretnek támadni, nagyjából, mint mi, nálam a legerősebb párharc ez lenne, két meccsen, illetve a döntőben is.TripleH írta:Nem arra gondoltam, hogy 100%ban tudja a 2 srác őket helyettesíteni (jelenleg), de tavaly nem sok alternatívájuk volt helyettük, ahhoz képest idén ez a 2 játékos kánaán.recrea írta: Azért tegnap látszott nagyon, h mennyire hiányzik a játékukból Robben.