Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem arra gondoltam, hogy 100%ban tudja a 2 srác őket helyettesíteni (jelenleg), de tavaly nem sok alternatívájuk volt helyettük, ahhoz képest idén ez a 2 játékos kánaán.recrea írta: Azért tegnap látszott nagyon, h mennyire hiányzik a játékukból Robben.
Azért tegnap látszott nagyon, h mennyire hiányzik a játékukból Robben.TripleH írta:Sőt még ott van Coman is és bevethető jelenleg Thiago aki nagyon jó formában van. Most nincsenek meglőve Robbery nélkül mint tavaly.LG írta: Szerintem erősödött a Bayern, az idei egyik legjobbjuk, Douglas Costa pl. tavaly nem volt, ő benne azért látnék veszélyt a védelmünkre nézve.
Sőt még ott van Coman is és bevethető jelenleg Thiago aki nagyon jó formában van. Most nincsenek meglőve Robbery nélkül mint tavaly.LG írta: Szerintem erősödött a Bayern, az idei egyik legjobbjuk, Douglas Costa pl. tavaly nem volt, ő benne azért látnék veszélyt a védelmünkre nézve.
Kb hasonlót akarok én is. Bár az Atma-Real és Bayern-Wolfsburg is érdekes lenne.Zsazsa Jr írta:Ezzel kiegyeznék:
Barca-Benfica
PSG-MCity
Bayern-Real
ATM-Wolfsburg
Nem védve a spagetthuszárt de biztos volt hogy lehozza őket.Nem voltak 100%-os állapotban.Juventus fanokkal néztem szóval meg a játékosok körömbeszakadásáról is ki lettem oktava.visca el barca írta:én a reálra nyomtam. még véletlenül sem akarom, hogy vmi töltelék hurka csapatot kapjanak. 2 meccsen simán kicsapjuk őket és szevasz.
amugy tegnap allegri durván eltaktikázta magát. lehozta a két legjobban játszó spílerét és feltette mandzut kontrázniistenem, abban a pillanatban tudtam h bukta lesz....
Szerintem erősödött a Bayern, az idei egyik legjobbjuk, Douglas Costa pl. tavaly nem volt, ő benne azért látnék veszélyt a védelmünkre nézve.A Bayern sztem egy fokkal se erősebb mint tavaly, mi igen, a gond az h Pep csapatai is néha hajlamosak nagyon elkapni a fonalat és akkor baj lehet belőle.
három percen múlott a dolog. Kár érte.visca el barca írta:én a reálra nyomtam. még véletlenül sem akarom, hogy vmi töltelék hurka csapatot kapjanak. 2 meccsen simán kicsapjuk őket és szevasz.
amugy tegnap allegri durván eltaktikázta magát. lehozta a két legjobban játszó spílerét és feltette mandzut kontrázniistenem, abban a pillanatban tudtam h bukta lesz....
visca el barca írta:juve jól elcseszte, 2. fi-ben volt 2 meccslabdájuk is. innen a müntyen bedarálja őket
Az utolsó mondatod igaz, ugyanakkor a legjobb mégis az lenne (pl. a semleges nézők miatt), hogy a legerősebb csapatok minél később találkozzanak. Én ezért pl. nem szeretnék Barca-PSG döntőt, inkább legyen Barca-Bayern, vagy Barca-Real.CsacsMate írta:Álomsorsolás:![]()
Barca - Real
Atletico - Bayern
PSG - Wolfsburg
City - Benfica
Elődöntő:
Barca - Bayern
PSG - Benfica
Döntő:
Barca - PSG
Ha mi akarunk a legjobbak lenni, akkor nem kell a könnyű ellenfél, az a Real álma mindig. Hát kapjanak meg minket.
Én azért nem írnám le a Bayernt, megszenvedtek, de nem volt könnyű ellenfelük, a Juventus ezért a szezon kezdeti bénázás után elég jó formába lendült, jelenleg szerintem ott vannak Európa legjobb 3 csapatába, egy Realnál, PSG-nél mindenképp erősebbnek gondolom őket.Sajnálom a Juvét, óriásit küzdöttek, kevésen múlt. Szvsz ez a Bayern nem érdemelte meg, hogy továbbjusson, de így történt. Küzdeni tudnak azok is, de ha tényleg ennyi van bennük, nekünk sem kéne, hogy ismét gondot jelentsenek. Bár gyakorlatilag senki sem. Remélem meccselnek a Reallal, megérdemelnék egymást.
Én is így gondolom, sztem simán kiejtjük a PSG-t, Bayern meg Madridék helyett inkább őket választanám erősorrend alapján. "Szétszórt" csapat még ők, h BL-t nyerjenek, plusz általában meg is verjük őket.Bob_Marley írta:PSG nálam továbbra is túl van misztifikálva. Ha a Realnál megvan jegyezve, hogy nem az igazi, hát a PSG se szárnyal a BL-ben. Egy Atleticot minden további nélkül jobb csapatnak gondolom mint a Párizst.