2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én is.noname írta:Pique általában csak röhög a provokációkon.![]()
Amúgy meg simán kinézem a Realból ezt.
Egy olyan korszakban, ahol színészkedés már szinte a játék része, simán ez is a taktika része lehet. De ahogy mondjátok, Pique-vel ezt nem olyan könnyű megcsinálni, főleg hogy a sajtó is lehozta, aligha ha lesz olyan hülye, hogy kiállitatja magát.Castiel írta:http://www.fociclub.hu/2016/04/02/el-cl ... que-ellen/
Nem lepődnék meg rajt, de mondjuk nem is tudom elítélni sem. A siker szempontjából abszolút lehet erre játszani! Mondjuk nekünk a pepe-ramos kettőssel lehet könnyebb lenne.
Csak hát az mint tudjuk, ha mi csináljuk,színészkedés, meg undorító, meg blablabla...
Azért Piquét nem olyan könnyű annyira felhúzni, hogy átmenjen hentesbe és kiszórja magát. Suarezzel előbb sikerrel járhatnak. Nekünk viszont még könnyebb dolgunk vanCastiel írta:http://www.fociclub.hu/2016/04/02/el-cl ... que-ellen/
Nem lepődnék meg rajt, de mondjuk nem is tudom elítélni sem. A siker szempontjából abszolút lehet erre játszani! Mondjuk nekünk a pepe-ramos kettőssel lehet könnyebb lenne.
Csak hát az mint tudjuk, ha mi csináljuk,színészkedés, meg undorító, meg blablabla...
Várjuk meg a jövőhetet.MessiNeymarSuarez írta:Eközben a Real Madrid kőkemény félelmetes ellenfele jól kikapott 3-0-ra a Leverkusentől, vicc
"Majdnem" olyan erősek mint az Atleti... Majdnem
Arról nem beszélve hogy a nőjének elmondott mindent ami az öltözőben volt, aki meg nem volt rest kipakolni a sajtónak.LG írta:Casillas azért került ki a csapatból, mert már csak árnyéka volt régi önmagának. Az elmúlt években inkább egy bohócra hasonlít, mint a világ egyik legjobb kapusához, vissza kéne vonulnia, hogy ne rombolja tovább amit felépített.noname írta:Volt amikor szerényen nyilatkoztak és rendesek voltak. Ki is rakták ezért Casillast a csapatból.![]()
![]()
Sokan itt mártírnak állítják be, pedig igazán nem az. Meg rémlik nekem, hogy tőle is jött vmi disznóság a Barca felé, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt.
A 08/09-es szezonban az egyik Clásico előtt még vezettek - a győzelemnek hála előztük emg őket asszem -, aztán mondta hogy nem aggódik, mert a visszapillantóból néznek minket. Legalábbis nekem totál rémlik ez a sztori, de javítsatok, ha csak haluztam..LG írta: Meg rémlik nekem, hogy tőle is jött vmi disznóság a Barca felé, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt.
Casillas azért került ki a csapatból, mert már csak árnyéka volt régi önmagának. Az elmúlt években inkább egy bohócra hasonlít, mint a világ egyik legjobb kapusához, vissza kéne vonulnia, hogy ne rombolja tovább amit felépített.noname írta:Volt amikor szerényen nyilatkoztak és rendesek voltak. Ki is rakták ezért Casillast a csapatból.![]()
![]()
Igazából azért hoztam fel példának, mert képtelenek szerényen nyilatkozni.... Mikor olvastál ilyet Ini-től, Messitől, L.E-től...vagy akár Wengertől, Buffontól stb?csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.
Annyira engem sem zavar, de lehetne szerényebben, pl.: az ellenfél nagyon jó formában van, de bízunk benne, hogy győzni tudunk, vagy vmi ilyesmi, máris jobban hangzik.csababarca írta:Mégis mit kéne nyilatkozniuk?
Szerintem ezekben semmi nagyképűség nem volt, egészséges önbizalom, máshogy nem is lehetne hozzáállni egy meccshez.