Nem jó ez a lista, mert nem tudtak dönteni, hogy a leginkább besült játékosok, vagy a leggyengébbek kerüljenek bele. Okunowot is elhoztuk a Masiara/Barca B-be, játszott kb 10 meccset, aztán Európa alsó polcán lévő bajnokságaiban karistolt, a Realnál Congo dettó... Ennyi erővel tele lehetne tenni a listát olyanok saját nevelésű játékosokkal, akik tét nélkül játszottak 1-2 meccset, hogy aztán megkezdjék élethosszig tartó alsóbb osztályú karrierjüket. Keirrison egy árva meccset nem játszott nálunk, mit keres itt?Bob_Marley írta:Reizigert én is bírtam, ő se lőtt gólt egyébként.csababarca írta:Reizigert nem bántani,én nagyon bírtam!![]()
Voltak itt vakok bőven, de nekem az a 2000es évek eleji csapat is szerethető volt.![]()
Giovanni is rajta volt a listán, szerintem ő is pl azokban az időben nem volt rossz. Simán odatenném inkább Overmarsot ha már szóba került.
És nosztalgia, azért Overmarstól ez nagy gól volt, mármint csapat szinten.
https://www.youtube.com/watch?v=1C--gtzvDUk
És nem csak Overmars, de pl Alfonso is mekkora besülés volt, pedig a Betisben jó volt, s lehetne még sorolni. Giovanni nekem nem illik ide és stílszerűen:
Fc Barcelona - Real Madrid 3 - 2 1996 - 1997 Copa del Rey
Ha szimplán képességeket nézünk, akkor rengeteg kérdőjel vetődik fel, úristen Rüstünél hány jóval gyengébb kapusunk volt a Zubizarreta-VV közötti időszakban (az öreg Busquets, Hesp, Bonano, Dutruel, Lopetegui, Jorquera), de Prosinecki is remek játékos volt, azt meg nem is értem mi alapján került hozzánk, és nem a Madridhoz, ha egyszer ott háromszor annyi időt töltött, mint itt, a túloldalon meg Adebayor egyfelől remek csatár (még akkor is, ha nem a Madridhoz szükséges legszűkebb világelit tagja), az ott eltöltött fél éve meg még vállalható is volt, sokba se kerülhetett a fél év kölcsön, szóval nem értem mit keres a listán (és még lehetne sorolni a neveket)...
Ha viszont azt nézzük, hogy ki mekkora csalódást okozott, az ára/vele szemben támasztott elvárások alapján, akkor meg azért elég kritikus nevek maradtak ki mindkét oldalon, pláne, hogy nem tudom kinek okozhatott meglepetést mondjuk Pablo Garcia/Gravesen labdával esetlen, labda nélkül vaddisznó stílusa.
Persze egynek jópofa ez a lista, de azért sok koncepció nincs mögötte.