Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.30. 13:05:46

sztem meg alázzuk őket rommá. az lenne a legjobb. piqué fejel nekik 4et és annyi.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Kubla9
Capitá del Barça

2016.03.30. 12:33:44

Én is egygólos sikerre tippelek. A reál amíg van esélye a bajnokságot megnyerni harcolni fog.A X-el is kiegyeznék de vereség esetén ismét nyílt lenne a bajnokság.
Castiel
Capitá del Barça

2016.03.30. 08:01:55

Az 1 gólos győzelmünket húztam be, mert ez áll a legközelebb a valósághoz véleményem szerint.
Közhely, de igaz, hogy a klasszikus hétvégéjén eltűnik a bajnokság, az abban elfoglalt helyezések, a pontszámok, szóval minden. Ott csak az örök rivalizálás miatti presztízs, és a szenvedély játszik majd. Ezért gondolom azt hogy nem lesznek rosszak a Campban! Én kiegyenlített mérkőzést várok.
Amúgy túloldalon azzal tartják a lelket a szurkolókban hogy az MsN 60+ ezer km-t utazik összesen, ezzel szemben náluk szinte mindenki alig, s így ők pihentebbek lesznek. (igaz a cikket még akkor írták mikor nem tudták hogy Neymar szándékosan :twisted: kisárgázta magát! Azért jó lenne ha megszórnánk őket egy 3-0 jól mutatna! Csak hogy kicsit frusztráltak legyenek újból! :mrgreen:
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.29. 23:58:07

Javier Tebas (President of La Liga): "I am a Madridista since I was 8 years old, I think Real Madrid will win El Clasico."

khm.... :lol:
roby122
Entrenador del Barça

2016.03.29. 23:50:45

Mascherano, Messi, Suarez és Alves azok akiknek nem sok idejük lesz pihenni. A többiek teljesen rákészülhetnek a meccsre. Nem lehet kifogás a válogatott-szünet.
etooka9
Capitá del Barça

2016.03.29. 22:51:58

Két válogatott meccs alatt kroos 180, modric 158 percet játszott.

Szerintem az, hogy nálunk szinte az egész kp pihent elég sokat számíthat majd szombaton.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.03.29. 20:46:47

palesz77 írta:Én mondjuk körülményektől függetlenül sem örülnék, ha úgy mennénk ki, hogy jó az X is, most meg pláne nem. A bajnoki reményeiket most végleg "összetörhetnénk", és egy esetleges Bl párharcnak is máshogy futnának neki szerintem, ha most pontokat tudnának rabolni. Annak ellenére, hogy szervezetlenek, piszok jó a keretük, és náluk is lehet, hogy eljön egy olyan pont - mint nálunk tavaly -, hogy a helyére kattan minden. Én nagyon nem szeretném, ha ezt pont a mi lazázásunk váltaná ki.. Mindezeken felül meg ott van Cruyff. Nyilván lehet mondani, hogy "neki már mindegy" - morbid, de értitek -, de egy ekkora legenda méltó búcsút érdemelne a srácoktól a pályán is. Én rendkívül csalódott lennék, ha nem tennénk oda magunkat 100%-osan, és adott esetben 2-0-nál leállnánk a keddi Bl-re pihentetni. A középpályánk konrkétan végigpihente a hetet, Neymar is 1 meccset játszott csak, egyedül Messiék a neccesek, de ők meg végigtolják az egész szezonokat is ha kell, úgyhogy nálam nincs kifogás most, győzelemre kell hajtani bármi áron.
Persze, én sem azt mondom, hogy vegyük félvárról a meccset, legyen akarás. Csak abban nem vagyok biztos, hogy olyan élesek leszünk, mint pl. ősszel.

Egyébként 1-gólos Barca győzelmet tippelek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.29. 20:31:22

palesz77 írta:Én mondjuk körülményektől függetlenül sem örülnék, ha úgy mennénk ki, hogy jó az X is, most meg pláne nem. A bajnoki reményeiket most végleg "összetörhetnénk", és egy esetleges Bl párharcnak is máshogy futnának neki szerintem, ha most pontokat tudnának rabolni. Annak ellenére, hogy szervezetlenek, piszok jó a keretük, és náluk is lehet, hogy eljön egy olyan pont - mint nálunk tavaly -, hogy a helyére kattan minden. Én nagyon nem szeretném, ha ezt pont a mi lazázásunk váltaná ki.. Mindezeken felül meg ott van Cruyff. Nyilván lehet mondani, hogy "neki már mindegy" - morbid, de értitek -, de egy ekkora legenda méltó búcsút érdemelne a srácoktól a pályán is. Én rendkívül csalódott lennék, ha nem tennénk oda magunkat 100%-osan, és adott esetben 2-0-nál leállnánk a keddi Bl-re pihentetni. A középpályánk konrkétan végigpihente a hetet, Neymar is 1 meccset játszott csak, egyedül Messiék a neccesek, de ők meg végigtolják az egész szezonokat is ha kell, úgyhogy nálam nincs kifogás most, győzelemre kell hajtani bármi áron.
Én alapból azért vagyok óvatosabb, mert szerintem nem sok bajnoki reményt kell összetörni az Atletico a mi vetélytársunk jelenleg (és ki merem jelenteni, hogy évek óta). És nekünk is vannak kisebb-nagyobb sérülteink, utazóink, nem látok logikus dolgot arra, hogy pl egy esetleges 2:0 után itt meg kéne szakadni. Presztízs ide vagy oda, ésszel kell. Én azért fogadnám el előre az ikszet is, mert azzal is kellő távolságra maradna az RM és kell az erő a későbbiekre. De persze ha nyerünk nem fogok reklamálni, de egyáltalán nem érezném "szégyennek" vagy bármi hasonló ha nem nyernénk. Fontos meccs persze, de lesznek nagyobb derbyk még idén, s ott kell majd nagyot futni.
Kép
Kép
Kép
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.29. 20:30:21

etooka9 írta:A jegyeket a dynamic events által sikerült beszerezni elég borsos áron. :D
Köszi.Hát igen a Barca honlapján lehetetlen jegyet venni.A jegyértékesítő oldalakon meg olyan drága,hogy abból az összegből kétszer kimegyek.
etooka9
Capitá del Barça

2016.03.29. 20:23:10

A jegyeket a dynamic events által sikerült beszerezni elég borsos áron. :D
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.29. 19:39:52

Mázlista :D jó szurkolást!:))

Jegyár, illetve a jegy beszerzési módja(hivatalos Barcelona oldal, vagy pedig ticketportal stb) engem is érdekelne, természetesen ha publikus :)
ntibi67
Capitá del Barça

2016.03.29. 19:28:46

etooka9 írta:
csababarca írta: Kedden nyerjünk majd inkább,ha már ott leszek végre :mrgreen:
Én az el classicon leszek kint, úgyhogy gurítsunk csak egy hármast nekik. :mrgreen:
Ha publikus,mennyiért sikerült jegyet venned?
etooka9
Capitá del Barça

2016.03.29. 18:58:26

csababarca írta: Kedden nyerjünk majd inkább,ha már ott leszek végre :mrgreen:
Én az el classicon leszek kint, úgyhogy gurítsunk csak egy hármast nekik. :mrgreen:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.03.29. 18:00:21

Én mondjuk körülményektől függetlenül sem örülnék, ha úgy mennénk ki, hogy jó az X is, most meg pláne nem. A bajnoki reményeiket most végleg "összetörhetnénk", és egy esetleges Bl párharcnak is máshogy futnának neki szerintem, ha most pontokat tudnának rabolni. Annak ellenére, hogy szervezetlenek, piszok jó a keretük, és náluk is lehet, hogy eljön egy olyan pont - mint nálunk tavaly -, hogy a helyére kattan minden. Én nagyon nem szeretném, ha ezt pont a mi lazázásunk váltaná ki.. Mindezeken felül meg ott van Cruyff. Nyilván lehet mondani, hogy "neki már mindegy" - morbid, de értitek -, de egy ekkora legenda méltó búcsút érdemelne a srácoktól a pályán is. Én rendkívül csalódott lennék, ha nem tennénk oda magunkat 100%-osan, és adott esetben 2-0-nál leállnánk a keddi Bl-re pihentetni. A középpályánk konrkétan végigpihente a hetet, Neymar is 1 meccset játszott csak, egyedül Messiék a neccesek, de ők meg végigtolják az egész szezonokat is ha kell, úgyhogy nálam nincs kifogás most, győzelemre kell hajtani bármi áron.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.29. 17:52:14

csababarca írta:
visca el barca írta:már csak azért is jó lenne nem kikapni, mert akkor évekig hajthatnák, hogy ők szakították meg a nyeretlenségi szériát...

plusz ha azután behúzzuk a bajnokságot,akkor jön a nem érdemeltük meg duma, mert ők legyőztek.
szóval jah,húzzuk csak be.
Naigen, 0-4 után ha nyernek 0-1-re, akkor majd megy a szöveg :lol:

Várom már nagyon a meccseket, fontosak lesznek nagyon.

Mellesleg ha kikapunk, és az Atleti hozza a meccsét, akkor 6 pontra közelítenek meg minket, ami még mindig nem 100% hogy behoznak, de behozhatóbb mint a 9 pont
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.29. 17:30:41

visca el barca írta:már csak azért is jó lenne nem kikapni, mert akkor évekig hajthatnák, hogy ők szakították meg a nyeretlenségi szériát...

plusz ha azután behúzzuk a bajnokságot,akkor jön a nem érdemeltük meg duma, mert ők legyőztek.
szóval jah,húzzuk csak be.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.03.29. 17:21:52

Azért nem ilyen hangulat lenne itt a fórumon, ha harminc-akárhánymeccses nyeretlenségi szériában lennénk. :mrgreen:
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
visca el barca
Presidente del Barça

2016.03.29. 17:17:24

már csak azért is jó lenne nem kikapni, mert akkor évekig hajthatnák, hogy ők szakították meg a nyeretlenségi szériát...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.03.29. 16:53:35

S.Agüero írta:Minden adja magát, hogy nyerünk szombaton, pont ezért nem fogunk szerintem. Unalmas 1-1 lesz, mint 3 évvel ezelőtt. Egyik csapat se fog megszakadni szerintem, hét közben BL, nekünk amúgy se rossz a döntetlen, a Real meg nem akar beleszaladni egy verésbe, mint ősszel.
Ezt az opciót én is lehetségesnek tartom. Fel is lett hozva a 05/06-os szezon, ott is ősszel idegenben gáláztunk, aztán tavasszal, mikor eldőlt a bajnokság, otthon x-tünk. Pedig érződött akkor is a játékunkon, hogy jobbak vagyunk, de nem voltunk elég élesek, kihagytuk a helyzeteket. Egyébként ki is egyeznék az akkori forgatókönyvel: Klasszikus x, BL győzelem.

Kikapni mondjuk nem kéne, lehet, hogy a végelszámolásnál semmi jelentősége nem lenne, de azért kicsit elrontaná a szájizünket.

Persze a legjobban az esne, ha jól meg lennének verve, kicsit le lenne törve a szarvuk a BL előtt.
Nem akarom elkiabálni, de ha pl egyik középső védő sem épül fel a kisebbik madridi csapatnál, rommá verjük szerdán őket, sztem oda se kell pihenni, elöl meg a franciát kell semlegesíteni, nagyjából ennyi jelenleg az a csapat.
Azért ezzel vigyáznék, mert ilyenkor sokszor az van, hogy a kényszermegoldásnak betett játékos lehozza élete meccsét.
kfranky
Jugador del Barça

2016.03.29. 16:50:31

MessiNeymarSuarez írta:Szerintem jelenleg a válogatott szünetből pont jól jövünk ki.(Persze ha Messiék nem sérülnek meg hajnalban).
A középpályánk sokat pihenhet, plusz Neymar is, ami azért elég fontos lehet.
Talán Messiék is kipihenhenik nagyjából magukat.

Mellesleg volt valami olyan adat, hogy a 21. században 2-szer volt az hogy válogatott szünetet rögtön Clasico követte, és mindkettőt gálázva nyertük meg. a 2010 novemberi 5-0-s és a mostani novemberi 0-4-es Clasico volt az.

Én győzelmet tippelek, otthon játszunk, és ha úgy mennek ki a fiúk akkor be kell hogy húzzuk.
Ők meg idén általában gyengék, mégha fel is szívják magukat ellenünk.

Szerintem nagyon fontos a győzelem, ha megnyerjük akkor nagy mentális löketet adhat a fiúknak a továbbiakban, főleg a BL-ben, hogy az egyik fő esélyest oda-vissza vertük, és az egyik legalább gála volt.
Ellenben őket lehet visszagurítanánk a lejtőn lelkiekben, és mégjobban tele lenne náluk a gatya BL-ben, hogy a jelenlegi főesélyes oda-vissza szivatta őket.

Ellenben ha veszítenénk, akkor akár fordítva is elsülhet a dolog.
Nyerni kell és akkor már nagy gond nem lehet!
Remélem, hogy az argentínok rendbehozták a gyepet, mert az nso-s képen elég rosszul nézett ki, nagy a sérülésveszély. :(
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.03.29. 16:36:21

recrea írta: Nem akarom elkiabálni, de ha pl egyik középső védő sem épül fel a kisebbik madridi csapatnál, rommá verjük szerdán őket, sztem oda se kell pihenni, elöl meg a franciát kell semlegesíteni, nagyjából ennyi jelenleg az a csapat.
Ez a szerda valami dogmaszerűen elterjedt itt, de továbbra is kedden lesz a meccs.
Csak szólok,nehogy valakit meglepetés érjen, mert már nem az első embernél olvasom tévesen a szerdát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.29. 16:11:02

Szerintem jelenleg a válogatott szünetből pont jól jövünk ki.(Persze ha Messiék nem sérülnek meg hajnalban).
A középpályánk sokat pihenhet, plusz Neymar is, ami azért elég fontos lehet.
Talán Messiék is kipihenhenik nagyjából magukat.

Mellesleg volt valami olyan adat, hogy a 21. században 2-szer volt az hogy válogatott szünetet rögtön Clasico követte, és mindkettőt gálázva nyertük meg. a 2010 novemberi 5-0-s és a mostani novemberi 0-4-es Clasico volt az.

Én győzelmet tippelek, otthon játszunk, és ha úgy mennek ki a fiúk akkor be kell hogy húzzuk.
Ők meg idén általában gyengék, mégha fel is szívják magukat ellenünk.

Szerintem nagyon fontos a győzelem, ha megnyerjük akkor nagy mentális löketet adhat a fiúknak a továbbiakban, főleg a BL-ben, hogy az egyik fő esélyest oda-vissza vertük, és az egyik legalább gála volt.
Ellenben őket lehet visszagurítanánk a lejtőn lelkiekben, és mégjobban tele lenne náluk a gatya BL-ben, hogy a jelenlegi főesélyes oda-vissza szivatta őket.

Ellenben ha veszítenénk, akkor akár fordítva is elsülhet a dolog.
tibor1158
Barça B

2016.03.29. 16:05:37

háááát nehezen tudom elképzelni hogy ez a reál nyerjen idegenbe. persze egy classico mindig kiszámíthatatlan. nekünk az X is jó mert akkor is megmarad a 10 pontos előny de ha nyerünk akkor szerintem lezárjuk a bajnokságot.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.29. 15:29:34

Minden adja magát, hogy nyerünk szombaton, pont ezért nem fogunk szerintem. Unalmas 1-1 lesz, mint 3 évvel ezelőtt. Egyik csapat se fog megszakadni szerintem, hét közben BL, nekünk amúgy se rossz a döntetlen, a Real meg nem akar beleszaladni egy verésbe, mint ősszel.
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.29. 15:19:07

Nem is értem, h miért ne nyernénk. Jobb formában vagyunk, otthon játszunk, nekik kb mindegy a bajnokság, mi meg ezzel a győzelemmel végképp le is zárnánk, plusz BL előtt lelkileg egy Real verés felhúzná a csapatot.

Nem akarom elkiabálni, de ha pl egyik középső védő sem épül fel a kisebbik madridi csapatnál, rommá verjük szerdán őket, sztem oda se kell pihenni, elöl meg a franciát kell semlegesíteni, nagyjából ennyi jelenleg az a csapat.
Válasz küldése