Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Karikatúra.Rinku írta: Bob: ez persze biztosan nem sértő vagy gyűlöletkeltő kép, csak bármi más, amit más emberek raknak ki...
Eléggé, Nyíregyházán is voltak vagy harmincan, melegítő gatyós kis surmók voltak, akik serényen anyáztak, meg vergődtek ott az elkerített kis dühöngőjükben - jobbat nem tudtak kitalálni 0:2-nél - cirka 25, 30 rendőr elég lenne az egész pereputtyra.VictorValdes19 írta:"Veszélyes" szurkolók miatt nem lehetnek nézők egy bajnokin
A dvsc.hu tájékoztatása szerint zártkapus lesz a kis Loki Vasas elleni mérkőzése a Ness Hungary NB II Keleti csoportjában. A DVSC-DEAC pályája nem lehet kiemelt kockázatú meccsek helyszíne, és a civishir.hu cikke szerint a Vasas-drukkerek egy része miatt ez a meccs már ebben a kategóriába tartozik.
Vicc!
Szenzációs ez a fotó!!!Bob_Marley írta:
Na ma meccs, Moniz szerintem jól dolgozik eddig, otthon egyáltalán nem vagyunk esélytelenek.
Hajrá Fradi
Persze, értem amit mondasz, de most tartunk ott, hogy hihető a dolog. Détárinál is mondogatták, de ott saját magamat elégítettem volna ki orálisan, ha összejönne a dobogó, mert Détári hát.... nem egy géniuszBarcaman1993 írta: Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.
egy Fradi-szurkoló nem nyugodhat bele, nem fogadhatja el célnak a középmezőnyt, meg a kiesés elkerülését. Nekünk mindig elsőnek kell lennünk. Akár reális, akár nem, ha megye 1-es 16 évesekkel állunk fel, nekünk akkor is bíznunk kell, hogy megnyerjük. Szerintem a legtöbb 'erős' magyar klub (Vidi,Loki,Győr,DVTK) szurkolói sem úgy állnak oda, hogy gyerünk, 4.-5. hely meglesz. pedig a DVTK-nak szerintem messze nincs annyi esélye mint nekünk, de még a Lokinak sem.Barcaman1993 írta:
Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.
Nem akarok veled kötözködni, de ezt is már hány éve is hallják a nézők? Minden évben dobogóról/bajnoki címről van szó. Ha van reális esély, ha nincs.davi10 írta:Nem akarom elkapkodni, de ha jól sikerül a téli alapozás, akkor lehet egy bajnokesélyes csapatunk.
Nem vagyok nagy Fradi kedvelő de mindig követem a meccseiket.Szemmel ldavi10 írta:Nagyon bosszantó az X a Győr ellen. Konkrétan félpályáztunk, csak Jovanovicnak köszönhetik az 1 pontot... Ha így beszorítottuk a listavezetőt, akkor jöhet most idegenben az MTK, utána otthon a Debrecen. Nehéz lesz, de nem hülyeség bízni a 6 pontban.
Télre 2 igazolást várok. 1 bal oldali védőt, mert abból évek óta nincs (Junior se volt jó, ez a Sváb is borzasztó, Jovanovicnak meg nem ez az alap posztja) és egy csatárt.
Ez a Peric szerintem kijátszotta magát a kezdőből egy ideig, Böde meg megtalálhatná már a formáját.
Hogy juthat egy EMBER eszébe, hogy megverjen egy EMBERT azért, mert a rivális csapatban játszik...Bob_Marley írta:Nagyon szomorú történet...S itt nem csak arról van szó hogy Fradi melegítőben volt a támadó, de sajnos a bajnoki meccseken megint nagyon sok a huhogás, s különböző rasszista megnyilvánulás....Pályától, klubtól függetlenül.Hihetetlen hogy 2012ben is tartunk még mindig
Esett nálatok az esőMessa írta:ez wtf???davi10 írta:Videoton - Fradi 0-3
ez wtf???davi10 írta:Videoton - Fradi 0-3
Fehérváron is ítéletidő van, meg is szakadt a meccsmiihii írta:Én már nem csak a meccs miatt izgulok
Akkora viharfelhők jöttek pillanatok alatt, h már esti sötétség van és kezd pötyögni az eső is, ami rendszerint adáskimaradást szokott eredményezni![]()