Most lehet hülyeséget írtak ahol olvastam, de ott az volt, hogy a mostani fizetésére kért +2milliót, szóval ott is 12körül keresett.Capon írta:Az szép kis pénz. Pontosan nem tudom talán olyan 8 körül kereshetett a Milanba.
Serie A / Coppa Italia
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Ibra 14misit szeretne, a második legjobban fizetett játékos lehet Eto'o után.Capon írta:Bob véleményével egyetértek. Nem lesz egyszerű dolga Ibrának Franciaországba. Szerintem nem sok sót fog ott megenni.
Ha a fizetését nézzük (amit még nem tudunk mennyi, de nyilván megfizetik), akkor megérheti neki oda igazolni, de szakmailag szerintem rá fog fázni. 2 év és Kínában vagy Amerikában látjuk.

- Capon
- Llegenda del Barça
Bob véleményével egyetértek. Nem lesz egyszerű dolga Ibrának Franciaországba. Szerintem nem sok sót fog ott megenni.
Ha a fizetését nézzük (amit még nem tudunk mennyi, de nyilván megfizetik), akkor megérheti neki oda igazolni, de szakmailag szerintem rá fog fázni. 2 év és Kínában vagy Amerikában látjuk.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
A Párizsiak voltak. Amúgy az a 40-45millió vicc lett volna érte, ez a 65reális kettőjükért.Capon írta:Lehet pont a PSG volt az.

- Capon
- Llegenda del Barça
Nem tudom ki kínált Silvaért 40 vagy 45 misit és nem adták. Ebből indulok ki.Sanama írta:szerintem meg teljesen reális üzlet volt...Capon írta:Nem értem én ezt a Milant.
Sivat nem adják el 30-40 misiért sem, de 65-ért még Ibrát is vihetik. Hogy van ez?
Itt inkább Ibra volt a mérleg nyelve. Inkább odaadják olcsón, csak ne kelljen tovább állni a fizetését.
Minden esetre elég olcsón megszámolták ezt a két játékost, diszkont áron.
Thiago Silva tegyül fel 40m, Ibra 25nél nem ér többet. De nézhetjük úgy is hogy 35-30, akárhogy nézzük szerintem reális ár.
Nem értem ebben mi olyan érthetetlen.
Lehet pont a PSG volt az.
Ez alapján 65 ért még Ibrát is megkapják (ha rábólintanak a játékosok) kicsit fura nekem.
szerintem meg teljesen reális üzlet volt...Capon írta:Nem értem én ezt a Milant.
Sivat nem adják el 30-40 misiért sem, de 65-ért még Ibrát is vihetik. Hogy van ez?
Itt inkább Ibra volt a mérleg nyelve. Inkább odaadják olcsón, csak ne kelljen tovább állni a fizetését.
Thiago Silva tegyül fel 40m, Ibra 25nél nem ér többet. De nézhetjük úgy is hogy 35-30, akárhogy nézzük szerintem reális ár.
Nem értem ebben mi olyan érthetetlen.
- Capon
- Llegenda del Barça
Nem értem én ezt a Milant.
Ha a Juve vesz egy normális csatárt, szerintem a BL8 összejön nekik. Az, hogy mennyire jók nemzetközi szinten, szerintem mutatta az Eb is, ahol a juvésokra épülő olaszok a döntőig mentek. De Rossi azért hiányozni fog...kristop írta:...

A Milanon nehéz kiigazodni, tavaly a sok sérült ellenére is bejöttek a második helyre, viszont rangadót talán nem is (vagy egyet-kettőt, ha) nyertek. Ebben azért ott volt, hogy Ibra darálta a kicsiket, ő meg elvileg már nem lesz. Szóval kérdés, hogy mire mennek a svéd nélkül, úgy hogy a fél keret új, illetve változik-e valami a sérülteket illetően. Szerintem a 2-6. hely között bármi lehet.
Az Inter lehet meglepetés is, főleg hogy csak a bajnokság lesz ott nekik.
A Romától tartok egy kicsit, de ez is elsülhet abszolút jól is. Mindenesetre elég valószínű, hogy nagyon jó szórakozás lesz jövőre ASR meccseket nézni, kérdés, hogy az eredmények mennyire fognak jönni. Mondjuk az, hogy Luchoval már nyomtak egy szezont 4-3-3-ban Zeman dolgát is könnyítheti, remélem ott lesznek végig az élbolyban.
-
- Llegenda del Barça
nagyon jókat írtál, öröm volt olvasni!kristop írta:...
talán az inter sztárok "kezelhetetlensége" azért nem jellemző a barcára, mert amíg milanoban zsoldosokból áll a brigád, addig nálunk a csapat zömét, a magot hazai gyerekek adják, akik sohasem fognak úgy hozzáállni a klubjukhoz, mint egy olyan zsugás, aki csak pénzt keresni jár oda, hiába törölgeti az összes nagylóvés sztár az első góljánál a mezen levő címerbe az orrát.
majlandban egyébként eléggé együtt mozog a két brigád (inter, milan). sztem nem véletlenül álltak neki mindketten nagyformátumú le- és újjáépítésbe, még az is lehet, h megdumálták, h merre, hány méter

az internél stramaccioni nagyon jó arc, van szeme a dolgokhoz és kiválóan bánik a fiatalokkal. ezt bizonyította az ASRben is, ahol két bajnokság is leesett neki még anno a kicsikkel és az 'úttörőkkel', és az inter fiatalokkal elhozta a korosztályos bl-vázát. látszik, h nem a nevekre mentek rá, hanem konkrét elképzelései vannak az edzőnek, ehhez hozatott embereket. kérdés, h mekkora lesz a türelem az edző felé, ha mondjuk nem fog az elejétől kezdve 100on pörögni a bugi... a milannál sztem nem annyira egyértelmű, h oda fognak érni, nem látok akkora fantáziát sem allegriben, sem a brigádban, pláne, ha most elmegy az állat ibrahimovics, aki ilyen vagy olyan, de bármikor, bármit el tud dönteni és három embert visz folyamatosan az ellenféltől. cassano meg tegnap volt 30 éves... bakker, arra a gyerekre még onnan emlékszem, amikor felhozták Bariból Romába... mondjuk már akkor sem volt kis arca volt és nem is ok nélkül

a púposokkal nem tudom mi lesz, egy rejtély számomra az előző szezonjuk is, fogalmam sincs, h meddig érnek el idén mondjuk a nemzetközi vízeken...
a lazioval, a napolival akármi is lehet, sötét ló mindkettő.
és a Roma. Zdenek Zemannak nagyon örülök, a bajnoki cím óta ez volt a legnagyobb lépés az ASR életében! én még a foggiánál figyeltem fel Zemanra, ők is állat meccseket játszottak, vízilabda eredményekkel

idén akár oda is érhetünk!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Thiago Silva,Zlatan Ibrahimovich
MILAN
PSG
Nem hiszem el
MILAN

Nem hiszem el

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça

az inter példájából is látszik mennyire nehéz bánni egy teljesen topra került csapattal. (ezért is nagy dolog a mostani barcánk) hiába jön be elvileg sok pénz a bl győzelemmel, ha fizethetnek prémiumokat kupa, bajnokság, bl hármasra. aztán minden játékos fizetése az egekben lesz, mert sokat tettek a klubért, kiharcolják, viszont ezek a játékosok már inkább lefele mentek a lejtőn, nem érnek annyi pénzt. aztán a jóllakottság, nem döglik meg annyira a következő évben, plusz az előző szezon annyira fárasztó volt, hogy a következőre csak a gyenge teljesítmények és a sérülések jutnak.
ez az inter az összes "tünetet" megmutatta utána. és ahelyett hogy ezt kezelték volna normális, elkezdték egyesével elküldeni a bl kulcsembereit, hátha azzal helyreáll a klub. balotelli, eto'o, thiago motta. de nem jött be ezért most a "maradékot" is kinyomjak és elölről kezdik az egészet. na, ez már szerintem jó irány, nem szimpatikus a játékosokkal szemben, de jó irány. magas fizetésű, nagyrészt idős és már nem elég jó játékosok helyett újakat. julio cesar, cordoba, stankovic, maicon, lucio, pazzini, pandev megy (mondjuk az jó kérdés hogy chivu miért nem), helyettük alacsonyabb fizetéssel jönnek még be nem futott de jó játékosok, és csak egy zanetti, cambiasso, sneijder, milito mag marad, ami a tapasztalat miatt is kell, meg a következő csapatnak is lehet egyfajta alapja az igazolásokkal, fiatalokkal kiegészülve.
nem azt mondom, hogy sikeres lesz, mert nem én nem hiszem hogy elérik az első hármat (ez a többi csapattal is függ, hogy egy roma, napoli, lazio mennyire kapja össze magát), de az hogy végre megmerték lépni, az egy jó irány.
a mostani két nagyról annyit, hogy szerintem a juve most egy darabig egyeduralkodó lesz otthon, a kérdés hogy a blben mit mutatnak. az alapkezdő eddig is tökéletes volt, most meg jönnek azok az igazolásokat, amikkel egy sérüléshullámot is lazán átvészelhetnek. nagyon jól igazolnak. a milan pedig szerintem a juvétól ugyan lemaradva, de a többiktől ellépve lesz második.
akiről meg szeretnék írni az az olasz időzőjelben csapatom, a roma. tőlük ismét sokat várok. az új edző zeman (aki feljuttatta a pescarat valami iszonyat durva támadófutballal, nézzetek gólkülönbséget) egy kiszabott diktátor, aki eldugja előlük a labdát és futtatja őket, súlyokat cipeltet velük, aztán megint kicsit futtatja őket. az új balhátvéd térde már az első edzés után begyulladt, totti azt nyilatkozta nem annyira bírja a tempót. és már az újságírók kérdezték meg hogy nem lesz ez durva? ő meg elutasította mondván hogy az ő futballjának ez az alapja, és amúgyis egykét játékos elég nehezen mozog. labdával körülbelül a tegnapi felkészüli meccsen találkoztak a srácok először, valami helyi csapatot tömtek ki. bojan meglepően jó volt a második félidőben, aztán vágott egy gólt húsz - huszonöt méterről. ő is 433as szerkezet híve, csak inkább direktebb sokat futós játéké.
ez az inter az összes "tünetet" megmutatta utána. és ahelyett hogy ezt kezelték volna normális, elkezdték egyesével elküldeni a bl kulcsembereit, hátha azzal helyreáll a klub. balotelli, eto'o, thiago motta. de nem jött be ezért most a "maradékot" is kinyomjak és elölről kezdik az egészet. na, ez már szerintem jó irány, nem szimpatikus a játékosokkal szemben, de jó irány. magas fizetésű, nagyrészt idős és már nem elég jó játékosok helyett újakat. julio cesar, cordoba, stankovic, maicon, lucio, pazzini, pandev megy (mondjuk az jó kérdés hogy chivu miért nem), helyettük alacsonyabb fizetéssel jönnek még be nem futott de jó játékosok, és csak egy zanetti, cambiasso, sneijder, milito mag marad, ami a tapasztalat miatt is kell, meg a következő csapatnak is lehet egyfajta alapja az igazolásokkal, fiatalokkal kiegészülve.
nem azt mondom, hogy sikeres lesz, mert nem én nem hiszem hogy elérik az első hármat (ez a többi csapattal is függ, hogy egy roma, napoli, lazio mennyire kapja össze magát), de az hogy végre megmerték lépni, az egy jó irány.
a mostani két nagyról annyit, hogy szerintem a juve most egy darabig egyeduralkodó lesz otthon, a kérdés hogy a blben mit mutatnak. az alapkezdő eddig is tökéletes volt, most meg jönnek azok az igazolásokat, amikkel egy sérüléshullámot is lazán átvészelhetnek. nagyon jól igazolnak. a milan pedig szerintem a juvétól ugyan lemaradva, de a többiktől ellépve lesz második.
akiről meg szeretnék írni az az olasz időzőjelben csapatom, a roma. tőlük ismét sokat várok. az új edző zeman (aki feljuttatta a pescarat valami iszonyat durva támadófutballal, nézzetek gólkülönbséget) egy kiszabott diktátor, aki eldugja előlük a labdát és futtatja őket, súlyokat cipeltet velük, aztán megint kicsit futtatja őket. az új balhátvéd térde már az első edzés után begyulladt, totti azt nyilatkozta nem annyira bírja a tempót. és már az újságírók kérdezték meg hogy nem lesz ez durva? ő meg elutasította mondván hogy az ő futballjának ez az alapja, és amúgyis egykét játékos elég nehezen mozog. labdával körülbelül a tegnapi felkészüli meccsen találkoztak a srácok először, valami helyi csapatot tömtek ki. bojan meglepően jó volt a második félidőben, aztán vágott egy gólt húsz - huszonöt méterről. ő is 433as szerkezet híve, csak inkább direktebb sokat futós játéké.
-
- Az Év fórumozója 2013
Chevantón harmadszor is a Leccénél!
Ha jól emlékszem, játszott pár szezonon keresztül a Sevillában, és voltak szép megmozdulásai, gyönyörű góljai.
Sok sikert neki Itáliában!

Ha jól emlékszem, játszott pár szezonon keresztül a Sevillában, és voltak szép megmozdulásai, gyönyörű góljai.
Sok sikert neki Itáliában!
- Subinho
- Director del Fútbol
ennyire nincs pénz az Internél??? nagyon nagy csapatuk volt még 2 éve, most meg ezek az emberkék... hát, finoman szólva talán a BL helyezésért harcolhatnának, de ugye most már nem a BL-ben fog indulni a 4.! ezzel a kerettel kb. 4-6 helyre várom őket... a Juvétól nem fogja senki elvenni az elsőséget, a Milan odaérhet a 2. helyre, utána a 3. helyért nagy harc lesz!!!Boixos írta:az internél nagy átalakításban vannak az interes haverom szerint, állítólag a nagypénzű zsugások kerültek lapátra: lucio, maicon, pandev, muntari. július cézárt ugye árulják, de adnák forlánt, sztankovicsot és még cambiassót is... cordoba ugye befejezte, meg az orlandoni is, nem nagyon fog maradni senki sem.
de nem baj, mert megvették a guarínt, a palaciót és a polt (ez ki a fsz...?)
kergetik a mudingayit, a kolarovot, de jongot meg a destrót.. és nagy dobásnak szánják a müllert a monacoból...
és még csodálkoznak, h egyre szarabb a serie a...
- Varatrix
- Director del Fútbol
Kicsit korai.
Komolyan változhatnak még a keretek. Ugyanakkor szerintem csak a Milan lesz képes partyba maradni a Juvéval.

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Kash
- Entrenador del Barça
úgyszintén Juvéra szavaztam.messideco írta:A Juvére ment a szavazatom, nem is ok nélkül. Hihetetlenül profin igazolnak, ami azért meglepő az utolsó pár év után. A milánói csapatok újjáépülnek, ők szerintem a második helyért fognak harcolni, az Udinese kipukadt szerintem ezzel, a Napoli erőtlennek tűnik számomra.
Imádom a játékukat, és az, hogy az előző szezont veretlenül nyerték, az pedig egyenesen elképesztő.
Pedig olyan csapatok vannak a Serie A-ban mint a Milan, az Inter vagy a Roma-Napoli kettős...Hajrá jövőre is Juve!

A Juvére ment a szavazatom, nem is ok nélkül. Hihetetlenül profin igazolnak, ami azért meglepő az utolsó pár év után. A milánói csapatok újjáépülnek, ők szerintem a második helyért fognak harcolni, az Udinese kipukadt szerintem ezzel, a Napoli erőtlennek tűnik számomra.
-
- Llegenda del Barça
Azt néztem, h ez az Inter teljesen újjá épül. Kíváncsi vagyok, jövőre hány olyan játékos lesz, akit "ismernek" ill. mennyi marad a mostani keretből.
Remélem befog jönni ez az újra építkezés, jó lenne, ha lenne megint egy erős Inter!
Remélem befog jönni ez az újra építkezés, jó lenne, ha lenne megint egy erős Inter!
- fanbarca
- Entrenador del Barça
Na hát akkor te boldogan és nagy reményekkel várod az új szezont.L.Messi 10 írta:Leali még oké, de Isla...fanbarca írta: Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.![]()
![]()
Szerettem Asamoah játékát a vébén, ügyes játékos. Giovinco is elég ügyes, Islát és Lealit nem nagyon ismerem.
Isla Asamoahval együtt az Udinese alappillére volt, Vidallal is jól ismerik egymást a Chilei válogatottból.
Leali pedig a Bresciatól jött, állítólag Ő az új Buffon és védett már az U17-18-19es Olasz válogatottban is.

A Juventus azért szépen felszívta magát a büntetései és Seria B-zés után. Persze kellett 4-5 év, de akkor is. Nagy dolog

A Roma nem tudott megegyezni Bosingwával.egyelőre
més que un club
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Na közben Alberto Masi is hivatalos, 19éves középhátvéd.
Gabbiadini is úgy néz ki hogy jön az Atalantától (Ő 20 éves), de ha így történne, akkor menne egyből a Bolognahoz tapasztalatszerzés céljából.
Eliat meg vinné a Werder kölcsönbe.
Gabbiadini is úgy néz ki hogy jön az Atalantától (Ő 20 éves), de ha így történne, akkor menne egyből a Bolognahoz tapasztalatszerzés céljából.
Eliat meg vinné a Werder kölcsönbe.

- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Leali még oké, de Isla...fanbarca írta: Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.![]()
![]()
Szerettem Asamoah játékát a vébén, ügyes játékos. Giovinco is elég ügyes, Islát és Lealit nem nagyon ismerem.

Isla Asamoahval együtt az Udinese alappillére volt, Vidallal is jól ismerik egymást a Chilei válogatottból.
Leali pedig a Bresciatól jött, állítólag Ő az új Buffon és védett már az U17-18-19es Olasz válogatottban is.

- fanbarca
- Entrenador del Barça
Akkor bocsánat. Teljesen megfeledkeztem róluk.L.Messi 10 írta:Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?
Isla - 24
Leali - 19
Giovinco - 25
Egyedül Lucio van aki 25év fölötti, Ő mondjuk 34, de cserének tökéletes.

més que un club
- L.Messi 10
- Entrenador del Barça
Asamoah - 23 évesfanbarca írta:A Juve sem igazol rosszul, de nem lesznek túl öregek?
Isla - 24
Leali - 19
Giovinco - 25
Egyedül Lucio van aki 25év fölötti, Ő mondjuk 34, de cserének tökéletes.

Nekem nagyon tetszett a játéka a 2010-es vb-n, nem is értettem, miért a Chievoban tolja, bár van aki csak a válogattotban virít (GdS), vagy csak egy tornán jó (Baros?
). Mindenesetre remélem, hogy hozza azt a színvonalat, bár az Eb-n azért megvillantotta De Rossi, hogy a Romának az a része pont nem lesz gyenge.