LG írta:
És tavaly mennyi esélyt adtál az Internek a Chelsea ellen? És mégis. Én úgy gondolom, h a Mardidnak lenne esélye ezen csapatok ellen, főleg tavasszal, amikor szvsz még jobbak lesznek. Sokan az 5-0 után nagyon leirják a Madridot, de én úgy gondolom, h bármely másik csapat úgy járna egy ekkora formában játszó Barca ellen.
Jó későn reagálok de sebaj
Igen esélyesebbnek tartottam a Chelsea-t. Asszem írtam is hogy a két játékos keret közel egál, viszont azt gondoltam hogy erővel ,tempóval,folyamatos szervezettséggel és koncentrációval az Inter nem fogja bírni.
De máshogy alakult, most láthattuk először hogy az angolok eléggé kifulladtak tavaszra(köszönhetően annak hogy jóval kiegyenlítettebb lett az angol bajnokság) az Inter meg elbohóckodott vmire való ellenfél nélkül az olaszoknál rá tudtak formában,erőben,fejben pörögni a meccsre és GiveMeFive is eléggé jól ismerte azért a Chelseat-t ezt tudták annyira kamatoztatni hogy szétcsapják az oroszokat.
A jelenlegi Madridnak sansza nem lenne sem a Chelsea sem a MU ellen de sztem oda-vissza párharcban a Spurs is bedarálná őket. Az Arsenal más téma. Le is írom hogy miért.
Madridéknál azért egy olyan dolog megfigyelhető hogy jóval dominánsabb lett a csapat a mezőnyben akkár év elejétől nézzük akkár tavalyi Madridhoz képest is. Alapja a játékának a 60-70% körüli labdabirtoklás ha ez nincs meg akkor az egydimenziós játékuk átütőereje is hatalmasat veszít.
4 csapatot tudok most mondani aki hasonló ebből a szempontból Barca,Real,Arsenal,Milan.
Egymás elleni párharcokban az dönt kié a dominánsabb játékstílus.
Ez igazából vitathatalanul a Barca-é, de meg lehet nézni hogy mekkora különbségek voltak az Arsenal és a Madrid ellen , vagy a Madrid-Milan meccsen holott az előjelek nem jósoltak ekkora fölényt és mégis. 5meccsből 5-ször.
Mind a 4 csapatot megbénítja ha nincs nála a laszti, tavalyi Madridot nem zavarta ennyire ezért tudtak szorosabb meccseket játszani velünk.
Mind a 4 csapatnak ez a legnagyobb fegyvere de ám ha sajátjukat ellenük fordítják esélytelenek.
Ám itt a kulcs sem a Chelsea-t sem a MU-t egyáltalán nem zavarja ha nincs náluk a laszti , köszönik szépen jól elvannak nélküle is.
Fegyelmezetten visszazárnak majd villámgyors támadásokat vezetnek.
SAF jött rá a leghamarabb aztán Hiddink meg GiveMeFIve majmolta tökéletesen.
Sokkal veszélyesebbek ránk az említett két másodszándéku csapat mint a Madrid.
Madrid meg messze van attól a támadójátéktól ami kellene az ilyen védelmek feltöréséhez borzasztó messze.
25%-nál többet nem adnék a Madridnak egyikük ellen sem