Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben az évben = 2010 ben. 3-4 hét és újra pályán leszmessideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989
Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Egy búcsúmeccsre felkell! épülnie!!!messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ra-2056989
Szerintem Scholesnak ezzel vége. Nem hiszem, hogy egy újabb szezonra vállalná a játékot.
Jól van, már látom. Most megnéztem mégegyszer.Zbacsi írta:Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni.
Kép alján Chamakh kap egy csomagot Rooneytól...Lionel85 írta:Esküszöm nem látom mit kell nézni.
Jól mondta a videó alatti kommentelő: typical manure cunt.
Hát szerintem meg pont ezektől a csapatoktól kell leginkább tartania a Barcának.menczel írta:Hát ha ezek a csapatok a legnagyobb ellenlábasok a Bl-ben akkor nincs mit félnünk. A tempó lenyügöző, a meccs izgalmas lüktető, de pont ilyen vagdalkozásra nem lesz lehetőségük a Barca ellen. Egész meccsen 3 ilyen támadást vezethetnek( mert nem jutnak többet labdához), mikor lendületből futhatnak, nem 20at mint ezen a rangadón. És a 20ból is alig megy be.
Nagy szerencsétlenség kell hogy idén ne mi nyerjük a BL-t.
És tavaly mennyi esélyt adtál az Internek a Chelsea ellen? És mégis. Én úgy gondolom, h a Mardidnak lenne esélye ezen csapatok ellen, főleg tavasszal, amikor szvsz még jobbak lesznek. Sokan az 5-0 után nagyon leirják a Madridot, de én úgy gondolom, h bármely másik csapat úgy járna egy ekkora formában játszó Barca ellen.gergo9 írta:
Angliában jóval nagyobb az iram mint itt a bohóc laligában, jóval agresszívabban támadnak le, jóval fizikálisabb az egész.
Nincs annyi idő átvenni,továbbadni a labdát mint nálunk.
Az angol bajnokság első 5 helyezetje komoly meccsen bohócot csinálna a Liga csapainak 95%ból.
Madrid is olyan messze van a világ 2. legjobb klubcsapata címtől hogy le sem tudom írni
Ha a cselzi hullámvölgyétől eltekintek akkor egy forintot nem tennék a Madridra se a MU se az Arsenal se a Chelsea ellen sem.
Sőt sztem 65%-35% esélyű eloszlásban bedarálná őket a Spurs is.