Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sajnos elég nagy törés tapasztalható a világ labdarúgásában a kétezres évek elejétől. az angol csapatok sem olyan félelmetesek már. a hajtás megvan,de nem olyan kiegyensúlyozottak és talán a játékosaik sem olyan jók(kevesebb a klasszis)menczel írta:Hát ha ezek a csapatok a legnagyobb ellenlábasok a Bl-ben akkor nincs mit félnünk. A tempó lenyügöző, a meccs izgalmas lüktető, de pont ilyen vagdalkozásra nem lesz lehetőségük a Barca ellen. Egész meccsen 3 ilyen támadást vezethetnek( mert nem jutnak többet labdához), mikor lendületből futhatnak, nem 20at mint ezen a rangadón. És a 20ból is alig megy be.
Nagy szerencsétlenség kell hogy idén ne mi nyerjük a BL-t.
Sima 0-2.levproff írta:Fabianski végül kisebb sérülés miatt maradt ki.
Én szerintem is a kontrák lesznek a vesztünk. Ha ezeket a kontrákat jobban letudná védekezni az Arsenal, akkor már nem itt tartanának. A gyengepontjuk..és ebből egy meccsen elég egy, és vége.![]()
Azért Go Gunners![]()
Lionel85 írta:-90 fokban üldögélt van der Vaart
http://sportgeza.hu/futball/2010/12/10/ ... nham_asza/
Na ez a nem semmi!Én imádom a hideget, de ez nekem is sok lenne. Azért én is beülnék egy ilyen kamrába, de persze nem rögtön -90 fokban.
Igazad van 30-at megér. De 30 milliót?L.Messi 10 írta:De most Melo bebizonyitótta hogy meg is ér 30at. Swansika meg 2016-ig dobott a szerződésére...messideco írta:Igen, és Melo ezért került 30 milkába![]()
Schweini az egyik legjobban utált játékosom. Nagyon nem szeretném ha a Unitedbe menne. Inkább City vagy Real
Ezen miért lepődsz meg? Barton mindig ilyen volt ez még semmiLeomessi14 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ne ... et-2056278
Mindnyájan csalódottak vagyunk, hogy Hughtont menesztették, nagyszerű ember és úgy gondolom, hogy a klubnál jelenleg senki nem tudja őt pótolni."
„Alan Pardew csak két napja van itt, ez a győzelem a játékosok érdeme" – tette hozzá Barton.
Azert ilyet nyilatkozni...haaaaat....eleg durva.![]()
De most Melo bebizonyitótta hogy meg is ér 30at. Swansika meg 2016-ig dobott a szerződésére...messideco írta:Igen, és Melo ezért került 30 milkába![]()
Schweini az egyik legjobban utált játékosom. Nagyon nem szeretném ha a Unitedbe menne. Inkább City vagy Real
Nem sok mindent jelent. Nézd meg Felipe Melo esetét: hosszabított a Fiorentinával, majd pár héttel később ment a Juvéba valamelyik nyáron (legalábbis ha emlékeim nem csalnak). Schweini helyében én is lassan koccolnék a Bayernből. Nem azért mert nincs esélye BL-t nyerni, tavalyi szezon a példa rá. Ahogy olvastam tőle nyilatkozatot, szívesen kipróbálná magát máshol is, szerintem Anglia tökéletes lenne számára.shawn írta:Schweinsteiger biztos nem megy sehova. Most jelentette be h meghosszabbítja szerződését.