Tegnap megint eljátszottunk amit már olyan gyakran, eltöketlenkedtünk a megnyert meccset.

Immár évek óta, újra és újra ugyanazok a hibák jönnek elő az együttesnél. Wengert én korábban hatalmas edzőnek tartottam, de már egyre inkább kezdek belőle kiábrándulni. Anno elkezdte a fiatalítást, ami jó ötlet is volt, sztem 2007/2008-s szezonban remek csapatunk volt, amit jól mutat, h a rengeteg pech, és sérülés ellenére is az utolsó percig harcban voltunk a bajnoki címért, holott a Mu és a Chelsea ellen kellett küzdeni, kik ekkoriban Európa legjobbjai voltak. De aztán nem sikerült egybe tartani ez a remek csapatok, és ami még nagyobb baj, h évek óta nincs semmi javulás, ugyanazok a hibák jönnek elő, újra, és újra. Rengeteg sérülés, olyan meccseken pontvesztés, amiket a játék képe alapján simán nyerni kéne, rangadókon gyakran belefutás a késbe, és általában szezon végére leereszt a csapat. Nálam már kezd betelni a pohár Wengerrel.
A Chelsea-t nem értem, mit csinálnak mostanában. A Pool, és a Birmingham elleni zakójukat nem láttam, de azt igen, ahogy a Sunderland kivégezte őket, és úgy játszottak, mint vmi másodosztályú csapat. Kíváncsi vagyok, h meddig tart a hullámvölgyük, mert ha túl sokáig, akkor az könnyen a bajnoki címükbe kerülhet, ill. Ancelotti menesztésébe.
A Mu meg ugyanolyan bitangpusztulatosan fostos, mint a másik 2, de szerencsésebb azoknál, így ők jöhetnek ki győztesként, aminek nagyon nem örülnék.