Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Húú tényleg jó nagy csíra, mert a rangadón a hazaiaknak szurkol. Valóban. Inkább, hogy reális, több francia is van ott, + Wénger, ráadásul a Chelseatől én is jobban tartok a bajnokságban mint az Arsenaltól, és én is inkább MU szurkolóként a hazaiaknak fogok jobban szorítani.Game90 írta:Mekkora csíra ez az Evra![]()
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/pr ... ol-2057830
Holnap Arsenal - Chelsea, jó lenne végre egy rangadót nyerni + a két manchesteri csapat és a Tottenham is nyert, nem kéne lemaradni.
Jó későn reagálok de sebajLG írta: És tavaly mennyi esélyt adtál az Internek a Chelsea ellen? És mégis. Én úgy gondolom, h a Mardidnak lenne esélye ezen csapatok ellen, főleg tavasszal, amikor szvsz még jobbak lesznek. Sokan az 5-0 után nagyon leirják a Madridot, de én úgy gondolom, h bármely másik csapat úgy járna egy ekkora formában játszó Barca ellen.
Szerintem simán bevásárolnak...Barcaman14 írta:Aminek én nagyon örülök, annak ellenére hogy elment az egyik mixem! Egyébként kíváncsi leszek hogy mennyire lesznek aktívak a téli átigazolási piacon. A keretük már így is elég bő sztem.Tocy írta:Ha már City, éppen simán kikapnak otthon az Evertontól...
Aminek én nagyon örülök, annak ellenére hogy elment az egyik mixem! Egyébként kíváncsi leszek hogy mennyire lesznek aktívak a téli átigazolási piacon. A keretük már így is elég bő sztem.Tocy írta:Ha már City, éppen simán kikapnak otthon az Evertontól...
a családja miért nem költözik ki hozzá? annyi pénzt keres,hogy az egész falu/kerület kimehet manchesterbe...Lionel85 írta:Én elhiszem, hogy elveszti a motivációját. Ő szívjátékos, és tény, hogy a családja, gyerekei nem vele vannak és vágyik haza. De végülis azzal tartja el a családot, amit most a City-ben keres meg, így döntött és beállt a sorba. A Bocánál negyedannyit se keresne, mint most a Mancinál. Jobban teszi, fogat összeszorítja és küzd. Nem egy Rooney-eset...
Én elhiszem, hogy elveszti a motivációját. Ő szívjátékos, és tény, hogy a családja, gyerekei nem vele vannak és vágyik haza. De végülis azzal tartja el a családot, amit most a City-ben keres meg, így döntött és beállt a sorba. A Bocánál negyedannyit se keresne, mint most a Mancinál. Jobban teszi, fogat összeszorítja és küzd. Nem egy Rooney-eset...ab1daL írta:Anyagi okok. Szerintem kicsit feltornázta a fizuját.noname írta:Tevez visszavonta a kérelmét, marad a Citynél.
Mi értelme volt ennek az egész huzavonának....
Anyagi okok. Szerintem kicsit feltornázta a fizuját.noname írta:Tevez visszavonta a kérelmét, marad a Citynél.
Mi értelme volt ennek az egész huzavonának....
ajj az nagy baj....Game90 írta:Durva ez a kép.
Initom!
Szerintem még nem tudják, hogy mikor fogják lejátszani a meccset. De szerintem nagy valószinűséggel csak jövőre lesznek lejátszva a meccsek.
Ez kemény.....szajko írta:Szerintem nem csak a pálya megközelíthetőségével van gond...
szajko írta:Szerintem nem csak a pálya megközelíthetőségével van gond...
arsenalt mire halasztják nem tudod?levproff írta:A mai napon elhalasztott PL meccsek:
Arsenal-Stoke
Birmingham-Newcastle
Wigan-Aston Villa
Liverpool-Fulham
neeeGame90 írta:Legtöbb helyen (pl. Anfield, Emirates) nem a pálya állapotával van baj, hanem a pálya megközelíthetőségével.
Chelsea - ManUnited is elmarad.
Hát nem tudom, láttam Lee Manson nyilatkozatát az Emirates-ből és nem úgy nézett ki, mintha csak a közlekedéssel lenne gond. De hallottam, hogy Londonban megbénultak a vonatok.Game90 írta:Legtöbb helyen (pl. Anfield, Emirates) nem a pálya állapotával van baj, hanem a pálya megközelíthetőségével.
Chelsea - ManUnited is elmarad.