NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.10.04. 23:15:09

Először is óriási gratula a fehérvári csapatnak.A megint kicsit borús magyar közegnek a válogatott meccsek után, adott egy kis lökést a Videoton.Már-már a 80as évekbeli menetelést idézik elő.
3-0 a Sporting ellen, kérem szépen nincs miről beszélni.Genk ellen sem voltak rosszak, ott kis szerencse kellett, de most már győzelem is van a csoportban, egyszerűen hihetetlen a fehérvári csoda, s lehet itt jönni Bognár Gyurinak meg mindenkinek, hogy a világ legegyszerűbb játéka védekezés és kontra, tessék Sousa után csinálni.
Bajnokságban utálom a Videotont :lol: De azért Sousa mester nagyon bírom, végre valaki aki kiáll a saját igazáért, s nem érdekli a sok irigykedő szakember.Odamegy s csinálja a dolgát, olyan taktikát eszel ki amivel sikert lehet elérni, s a nagy szakembereknek meg annyi van meg a világ legegyszerűbb dolga, aztán tessék.
Én mindig is szerettem a tudatosan felépített játékot, s igen is a védekezéshez is rengeteg tudatos mozgás kell, a kontra sem abból áll kibikázom aztán valaki elfut vele.Ráadásul most ennél jóval összetettebb volt a dolog, gyönyörű támadásaik voltak.De az hogy egy csapat levédekezik úgy egy meccset hogy az ellenfélnek nincs komoly helyzete, az ugyanúgy futball, s óriási tett.
Na de mindegy is, lényeg hogy tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a fehérváriakról

Másodszor meg, legalább kicsit fáradtabbak :P Hétvégén jó lenne pontot csenni a Videotontól, s hétvégén meg nicnsen EL, úgyhogy megint utálhatom a Videotont :lol:

Illetve jó volt látni a tömött lelátót, kicsit többen kimehetnének bajnokira is, tudom nem mindegy hogy a Siófok jön vagy a Sporting, de néha azért kicsit "vicces" hogy Albacomp meccsen többen vannak, mint Videoton meccsen.Tudom elég sport város, ott a hoki is, de ha már így jönnek a sikerek akkor bajnokira is menjenek ki az emberek, segítve ezzel a klubbot, meg a focit is.

Hozzáteszem még ilyen sikert talán a ZTE-MU volt utoljára de ott ugye oda visszavágós volt, 1 biztos utóbbi 10-20 év egyik legnagyobb klubfoci sikere volt a mai.Nagyon meg kell ám becsülni.
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.10.03. 11:47:14

Messa írta:Fehérváriként nem arcoskodok, de én sokkal több nézőre számítottam. A 2 legjobb magyar tábor találkozott, igaz az ultra szektorok talán telítve is voltak, de én legalább egy 8000 embert vártam volna.

Hétvégén meg hajrá Vidi, én biztos ott leszek, amilyen formában vagyunk mostanság, az sem kizárt hogy elviszitek a 3 pontot. Azt vettem észre hogy mindenki az EL mögé bújik. Csak az az érdekes, hogy 3 hete nem játszottunk EL meccset, és sikerült x-elni a Pakssal, kikapni a Győrtől, satöbbi... Ha bukta lesz a Fradi ellen, úgy is a fáradtság lesz a kifogás. Ez picit szánalmas szerintem ilyen szinten, de inkább leszek optimista és megverjük a Sportingot és a Fradit is. :P
én is több nézőre számítottam. Szerintem a szerdai kupameccs is rányomta a pecsétjét a kevés nézőszámra. a vendégszketorba kb. 1250en voltak, nálunk a B-közép tele volt. a két oldallelátó tényleg üres volt. bánom, hogy nem mentem el, pedig már minden le volt zsírozva, de végül nem indult busz innen a kevés létszám miatt.

a hétvégén bízok benne, hogy egy kicsit 'b' csapattal álltok fel, ugyanis gondolom az EL fontosabb. mi pedig kezdünk összeállni, Moniz nyilatkozta, hogy most vagyunk túl egy alapozáson-valószínűleg az elmúlt két meccs azért sikerült ennyire gyengécskén, mert Döme feladata Ricardora maradt. mindegy nem a kifogást keresem a siófok elleni x, és haladás elleni vereségre, csak szerintem erősen közrejátszott.
remélem sikerül három pontot elvinni Fehérvárról, és akkor felzárkózhatunk újra az élmezőnyhöz.
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.10.02. 23:35:07

FtcSikiHun írta:celebcsapat diósgyőr. megint nagy volt az arc.de a meccsen ziccerük nem volt.

csapat, tábor 10/10

reszkess fehérvár!
Fehérváriként nem arcoskodok, de én sokkal több nézőre számítottam. A 2 legjobb magyar tábor találkozott, igaz az ultra szektorok talán telítve is voltak, de én legalább egy 8000 embert vártam volna.

Hétvégén meg hajrá Vidi, én biztos ott leszek, amilyen formában vagyunk mostanság, az sem kizárt hogy elviszitek a 3 pontot. Azt vettem észre hogy mindenki az EL mögé bújik. Csak az az érdekes, hogy 3 hete nem játszottunk EL meccset, és sikerült x-elni a Pakssal, kikapni a Győrtől, satöbbi... Ha bukta lesz a Fradi ellen, úgy is a fáradtság lesz a kifogás. Ez picit szánalmas szerintem ilyen szinten, de inkább leszek optimista és megverjük a Sportingot és a Fradit is. :P
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.30. 19:42:45

Hát igen. Volt szerencsém a Fradi - DVTK meccset élőben megtekinteni.
A hangulatra nem lehetett panasz, és a meccs is egész jó volt, ha nem vesszük figyelembe az unalmas 1.félidőt...
Sajnos úgy veszem észre, hogyha nem mi lőjük az 1. gólt, akkor ebben a csapatban (még) nincs benne a fordítás, úgyhogy Fehérváron észnél kell lenni. Reméljük fáradtak lesznek az EL-meccs után, és ismét be tudjuk gyűjteni a 3 pontot, és győzelemmel tudunk készülni a Paksra.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.30. 18:55:35

FtcSikiHun írta:celebcsapat diósgyőr. megint nagy volt az arc.de a meccsen ziccerük nem volt.

besic-klein középen tanári lesz. peric nem tetszett, annak ellenére, hogy lőtt egy gólt, és kiállítottak róla egy játékost. orosz most gyengélkedett. sváb hátha belelendül, irtózatos kapufát rúgott. józsi is kezdi összeszedni magát, soma megint jó volt, böde szokásos harciasság. jenner ha fizikailag meglesz, nagy fogás. moniz 10/10
csapat, tábor 10/10
sisában csalódtam. méghogy döntetlent minimum érdemeltek volna, közük nem volt a meccshez.

reszkess fehérvár!
Reszkess Fehérvár azért még kicsit erős :D
De tény fontos meccset hozott a csapat, Sváb külsős lövése a forduló gólja lehetett volna, s most nmég a beadásai is egész korektek volta, sokat dolgozott.Besic gyerek abszolút a meccs embere, számolatlan megelőző szerelése volt, s jól is hozta ki a labdákat, viszont mikot Klein-Jova-Besic trió passzolgatott hátul mert letámadták őket, azért abban nem csak a DVTK lövésen kívül amikor Klein lehajtott fejjel odatette Gosztonyihoz...Szóval azon kívül mindig volt benne veszély.

Kellett ez a győzelem, elég egyben van a tabella 1-2 rivális ellen megszerzett 3 ponttal lehet lépkedni szépen előre.
Kép
Kép
Kép
FtcSikiHun
Director del Fútbol

2012.09.30. 18:51:24

celebcsapat diósgyőr. megint nagy volt az arc.de a meccsen ziccerük nem volt.

besic-klein középen tanári lesz. peric nem tetszett, annak ellenére, hogy lőtt egy gólt, és kiállítottak róla egy játékost. orosz most gyengélkedett. sváb hátha belelendül, irtózatos kapufát rúgott. józsi is kezdi összeszedni magát, soma megint jó volt, böde szokásos harciasság. jenner ha fizikailag meglesz, nagy fogás. moniz 10/10
csapat, tábor 10/10
sisában csalódtam. méghogy döntetlent minimum érdemeltek volna, közük nem volt a meccshez.

reszkess fehérvár!
Kép
'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.26. 16:40:28

"nézem" a magyar kupa kazincbarcika-ujpest meccsét, barcika középpályáján: maicon, messi, dos santos :lol:

és még sírnak h nincs pénz a magyar fociban :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.26. 16:20:48

Szimpatikus figura, ezt eddig is tudtuk, s ez a külföldi mentalitás jót tehet, mond érdekes dolgokat, van olyan amivel nem értek egyet, de az viszont míg a világ világ , hogy elérni valamit fociban csak akarással lehet az egyetemes tény.A tehetség koránt sem elég,
S pl ezzel válaszolnék is Meznernek, mert pl Torghellét még mikor Serdülőben/Ifiben volt sokszor láttam játszani a Honvédban, ismerősöm 81es volt Fradi-Honvédra ha nem egy időben volt a miénkkel mentünk leskelődni :D S tényleg nem atomtehetség, de olyan akaratereje van ami példátlan.
De hogy pl közeli dolgot mondja, Ronaldinho és Pedro közti tehetség különbség óriási, akaraterő meg a túloldalra óriási, míg az egyik a semmiből felküzdötte magát addig a másik a semmibe le....Az hogy idősebb lett Ronaldinho, rendben de Puyol 40 évesen is meghalna a pályán pl, s edzésen sem gondolom hogy csajokat nézné, Ronaldinhoról meg tudtuk a focin kívül ezer más dolgot csinált, s a legtöbbször azokat nagyobb intenzitással :? S hány és hány példát lehetne mondani más játékosokkal való összehasonlítás gyanánt.
Fogadjuk a Diósgyőrt, nem lesz egyszerű, majd megyünk a Videotonhoz, 2 olyan csapat aki pár ponttal van előttünk, jó lenne kapaszkodni felfelé :D
Kép
Kép
Kép
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.26. 15:57:14

Kép
Mezner2
Entrenador del Barça

2012.09.25. 20:30:30

Egy ilyen kaliberű játékosnak mint a Sanya,joga nem lenne megszólalni a pályán,örüljön,hogy nem neki kell fizetnie,hogy focizhat,nem értem,hogy egy ilyen játékos,hogy kaphat 7millát havonta,grundon nem engedném játszani az ő képességeivel.
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.25. 20:27:26

Magyar Kupa:
Babót SE 0-12 Győr. :oops: :D
Dudás-, Andric- és Aleksidze-mesterhármassal.

Három mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta a Videoton csatárát, Torghelle Sándort a Magyar Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága. A fehérvári játékost vasárnap a Győr ellen odahaza 1-0-ra elvesztett találkozó 93. percében állították ki, miután megsértette a játékvezetőt.
Jól van, Sanyi továbbra is tartja magát a "több lap, mint gól" elvhez. :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.09.22. 20:08:18

socio66 írta:most nem azért, de ez a kondás egy unintelligens paraszt.[/color]
Ebben Loki szurkolóként is egyetértek. Sajnos, tényleg nem egy kifinomult modorú edző és szerintem attól függetlenül, hogy tavaly veretlenül lettünk bajnokok, egy kicsit túl van értékelve.

A mai meccset meg nem láttam, de grat a győzelemhez!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
socio66

2012.09.22. 20:00:45

eger-dvsc 1-0
most nem azért, de ez a kondás egy unintelligens paraszt.
'belerúgnak egyet a labdába, és jó helyre megy.'
jobb volt a debrecen, többet birtokolták a labdát, kedvezményezőbbek voltak (még szép), de azért nem estem hasra tőlük.
normális edző ilyet nem mond.
PCsabi
aka Game90

2012.09.19. 18:37:25

http://sportgeza.hu/futball/2012/09/19/ ... ni_sousat/

- Magyar edzővel elérhette volna az EL főtábláját a klub?
- Sajnos nem.

Magyarországon sajnos nincs használható pályaedző-, menedzser-, erőnléti edző- illetve kapusedző képzés.

- Tizennégy külföldi van a keretben, tud velük azonosulni?
- Ezt a kérdést nem igazán értem. A Vidinél jól vagy rosszul teljesítő játékos van. Nem számít, ki, milyen náció tagja. Egy biztos, nem fogunk az EL-bevételből osztalékot fizetni. Sőt, ha egyszer eljutunk a BL-ig, abból sem, mert azt mindenképp a csapat további megerősítésére és utánpótlásra fogjuk költeni. Hogy jó magyar játékosokat neveljünk, mert már most is a Vidi szerintem legjobb ugródeszka a külföld felé, innen könnyen lehet dobbantani.

Lipták
„A középhátvéd elfogadta, hogy ő lesz a csapatkapitány, ezek után pár hét múlva bejelentette, hogy külföldön akar focizni. Ingyen engedtük el, senki, de senki meg nem köszönte, pedig különben csak a másodosztályban lett volna a helye."

Elek
"Az egész tavalyi ősz arról szólt, Elek miért nem kezdő. Nem tudtam úgy meccset nézni, hogy ne ez lett volna a központi téma. A válogatottság nem jelent jogot arra, hogy kezdő legyen. Azért nap mint nap meg kell küzdeni. Valószínűleg sem ő, sem a tanácsadók nem hitték el, hogy hozzánk nem lesz visszaút, ha elmegy Törökországba. Féléves, rosszul sikerült török kitérő után Diósgyőrben van.”
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.09.17. 20:54:46

Hétvégén nyert a Fradi, erről nem is emlékeztem meg :D És már fel is jöttünk a 8k helyre :D

http://sportgeza.hu/futball/mindenidok/ ... ofok-paks/
Ez meg csak mint érdekesség, igazából mindenre lehet mondani hogy bunda, ha nem megszokott módon alakul egy meccs, s sok gól gyorsan stb, meg az ördög nem alszik, de azért na :D
Kép
Kép
Kép
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2012.09.14. 19:16:27

[quote="messideco"][/quote]
Ezért kár volt fagyoskodnom, bűn gyenge meccs volt... A két csapattól csak Kassai volt a rosszabb.
Kép
messideco
Presidente del Barça

2012.09.14. 16:32:51

Hohó, ma meccs van :D Kaposvár - Újpest

Idegenben nehéz lesz, de jól jönne a győzelem.

Újpest FC: Balajcza – Proesmans, Antón, Aarab, Iandoli – Szélesi, Sztaniszavljevics – Remili, Vasziljevics, Balogh B. – Kabát

Hajrá Lilák!
Kép
"And my heart will leave you never."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.09.14. 16:10:15

Game90 írta: Pletykák szerint havi 20 ezer eurót fog keresni + kapott egy "kisebb" aláíráspénzt is.

Ennyi lóvéért azért illene rendesen odatennie magát és bőven kiemelkednie az NB1-ből...
http://www.hatharom.hu/article/a933c8-r ... n-sajtohir

ha ez igaz az hihetetlen. én nem értem mi folyik a magyar sporttal,de főleg a magyar focival,de vérlázító,hogy ennyit kap valaki.
Ráadásul a cikk végén van egy mondat,hogy Torghelléről is szó volt hogy ennyit keres,de szerencsére cáfolva van,remélem tényleg nem igaz. a világ szégyene lenne ha az olyan összeget keresne,egy forintot nem szabadna kapnia labdarúgásért,nemhogy milliós összegeket. :roll:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
PCsabi
aka Game90

2012.09.13. 21:54:31

Gareth Tello írta:Rudolf Gergely az NB I.-ben szereplő Diósgyőri VTK együttesében folytatja futballpályafutását. A klub hivatalos honlapja szerdán arról számolt be, hogy az eddigi 23 válogatott fellépésén 9 gólt szerző támadó hároméves szerződést írt alá.

Hátra újraéled itthon...
Pletykák szerint havi 20 ezer eurót fog keresni + kapott egy "kisebb" aláíráspénzt is.

Ennyi lóvéért azért illene rendesen odatennie magát és bőven kiemelkednie az NB1-ből...
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.12. 20:13:37

Rudolf Gergely az NB I.-ben szereplő Diósgyőri VTK együttesében folytatja futballpályafutását. A klub hivatalos honlapja szerdán arról számolt be, hogy az eddigi 23 válogatott fellépésén 9 gólt szerző támadó hároméves szerződést írt alá.

Hátra újraéled itthon...
messideco
Presidente del Barça

2012.09.02. 18:57:23

Sajnos nem láttam a meccset, de valamilyen összefoglalót majd megnézek. Amúgy nem kaptunk ki a bajnoktól, a Fradit megvertük, a nehéz idénykezdet talán már a múlté. Hajrá Lilák!

szerk:
Na ez igen

A sztár jelzőtől szerintem még messze áll, nem is hallottam eddig róla. Szerintem oktatni fog az NB1-ben :) Remélem összejön az üzlet.
Kép
"And my heart will leave you never."
visca el barca
Presidente del Barça

2012.09.02. 18:26:08

elképesztő

én kb. 17 éve nézek nb1-et, de ekkora meccset még nem láttam mint az újpest-debrecen... igaz h 0-0- lett, de volt vagy 5-6 kapufa, lesgól, gólvonalról mentés, millió helyzet mindkét oldalon, és valami elképesztő iram.. :shock:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2012.09.01. 20:55:55

Diósgyőr 0-3 ETO.
Koltai mesterhármas, két gyönyörű távoli lövés, a harmadiknál meg jókorát szerencsétlenkedett a diósgyőri kapus. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=CTChakfPij8
kudu
Entrenador del Barça

2012.09.01. 18:29:18

A második félidőben észre lehetett venni biztató jeleket a Fradin, de úgy gondolom, 1,5 hét alatt nem is lehet csodát várni.

Ami viszont abszolút nem fér a fejembe, hogy Sváb Dani miért kezdő?? Próbálja játszani a klasszikus balhátvéd pozíciót, de se a beadásai nem sikerülnek, se visszaérni nem tud időben. Rossz látni azt, hogy a 70. perc után már szinte sprintelni sem tud... Nem hiszem el, hogy évek óta a Fradi nem tud kinevelni egy normális balhátvédet.. :roll:

Mellesleg Böde megint bizonyította klasszisát, de magában ő kevés.
Somália csak fut, mert mást nem tud. Jovanovicsról meg inkább ne is beszéljünk, frászt kapok mindig, amikor őt meglátom a kezdőcsapatban.
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
davi10
Llegenda del Barça

2012.09.01. 18:24:30

Gareth Tello írta: Mindkettő hivatalos, miközben a Fradi 2-2-t játszott az Egerrel.

Tudom :cry:
2-0 ról ne ikszeljünk már le...
Kép
Válasz küldése