3-0 a Sporting ellen, kérem szépen nincs miről beszélni.Genk ellen sem voltak rosszak, ott kis szerencse kellett, de most már győzelem is van a csoportban, egyszerűen hihetetlen a fehérvári csoda, s lehet itt jönni Bognár Gyurinak meg mindenkinek, hogy a világ legegyszerűbb játéka védekezés és kontra, tessék Sousa után csinálni.
Bajnokságban utálom a Videotont

Én mindig is szerettem a tudatosan felépített játékot, s igen is a védekezéshez is rengeteg tudatos mozgás kell, a kontra sem abból áll kibikázom aztán valaki elfut vele.Ráadásul most ennél jóval összetettebb volt a dolog, gyönyörű támadásaik voltak.De az hogy egy csapat levédekezik úgy egy meccset hogy az ellenfélnek nincs komoly helyzete, az ugyanúgy futball, s óriási tett.
Na de mindegy is, lényeg hogy tényleg csak szuperlatívuszokban lehet beszélni a fehérváriakról
Másodszor meg, legalább kicsit fáradtabbak

Illetve jó volt látni a tömött lelátót, kicsit többen kimehetnének bajnokira is, tudom nem mindegy hogy a Siófok jön vagy a Sporting, de néha azért kicsit "vicces" hogy Albacomp meccsen többen vannak, mint Videoton meccsen.Tudom elég sport város, ott a hoki is, de ha már így jönnek a sikerek akkor bajnokira is menjenek ki az emberek, segítve ezzel a klubbot, meg a focit is.
Hozzáteszem még ilyen sikert talán a ZTE-MU volt utoljára de ott ugye oda visszavágós volt, 1 biztos utóbbi 10-20 év egyik legnagyobb klubfoci sikere volt a mai.Nagyon meg kell ám becsülni.