Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
én is több nézőre számítottam. Szerintem a szerdai kupameccs is rányomta a pecsétjét a kevés nézőszámra. a vendégszketorba kb. 1250en voltak, nálunk a B-közép tele volt. a két oldallelátó tényleg üres volt. bánom, hogy nem mentem el, pedig már minden le volt zsírozva, de végül nem indult busz innen a kevés létszám miatt.Messa írta:Fehérváriként nem arcoskodok, de én sokkal több nézőre számítottam. A 2 legjobb magyar tábor találkozott, igaz az ultra szektorok talán telítve is voltak, de én legalább egy 8000 embert vártam volna.
Hétvégén meg hajrá Vidi, én biztos ott leszek, amilyen formában vagyunk mostanság, az sem kizárt hogy elviszitek a 3 pontot. Azt vettem észre hogy mindenki az EL mögé bújik. Csak az az érdekes, hogy 3 hete nem játszottunk EL meccset, és sikerült x-elni a Pakssal, kikapni a Győrtől, satöbbi... Ha bukta lesz a Fradi ellen, úgy is a fáradtság lesz a kifogás. Ez picit szánalmas szerintem ilyen szinten, de inkább leszek optimista és megverjük a Sportingot és a Fradit is.
Fehérváriként nem arcoskodok, de én sokkal több nézőre számítottam. A 2 legjobb magyar tábor találkozott, igaz az ultra szektorok talán telítve is voltak, de én legalább egy 8000 embert vártam volna.FtcSikiHun írta:celebcsapat diósgyőr. megint nagy volt az arc.de a meccsen ziccerük nem volt.
csapat, tábor 10/10
reszkess fehérvár!
Reszkess Fehérvár azért még kicsit erősFtcSikiHun írta:celebcsapat diósgyőr. megint nagy volt az arc.de a meccsen ziccerük nem volt.
besic-klein középen tanári lesz. peric nem tetszett, annak ellenére, hogy lőtt egy gólt, és kiállítottak róla egy játékost. orosz most gyengélkedett. sváb hátha belelendül, irtózatos kapufát rúgott. józsi is kezdi összeszedni magát, soma megint jó volt, böde szokásos harciasság. jenner ha fizikailag meglesz, nagy fogás. moniz 10/10
csapat, tábor 10/10
sisában csalódtam. méghogy döntetlent minimum érdemeltek volna, közük nem volt a meccshez.
reszkess fehérvár!
Ebben Loki szurkolóként is egyetértek. Sajnos, tényleg nem egy kifinomult modorú edző és szerintem attól függetlenül, hogy tavaly veretlenül lettünk bajnokok, egy kicsit túl van értékelve.socio66 írta:most nem azért, de ez a kondás egy unintelligens paraszt.[/color]
http://www.hatharom.hu/article/a933c8-r ... n-sajtohirGame90 írta: Pletykák szerint havi 20 ezer eurót fog keresni + kapott egy "kisebb" aláíráspénzt is.
Ennyi lóvéért azért illene rendesen odatennie magát és bőven kiemelkednie az NB1-ből...
Pletykák szerint havi 20 ezer eurót fog keresni + kapott egy "kisebb" aláíráspénzt is.Gareth Tello írta:Rudolf Gergely az NB I.-ben szereplő Diósgyőri VTK együttesében folytatja futballpályafutását. A klub hivatalos honlapja szerdán arról számolt be, hogy az eddigi 23 válogatott fellépésén 9 gólt szerző támadó hároméves szerződést írt alá.
Hátra újraéled itthon...
Gareth Tello írta: Mindkettő hivatalos, miközben a Fradi 2-2-t játszott az Egerrel.