Cavanit áthoztam ide inkább, mert én már csak róla írok.
Normandia írta:Mondjuk lehet érdemes lenne utánanéznem mennyi helyzetből rúgja a góljait.
Statisztikák szerint minden évben ott van tűz közelben, sokszor meg is nyeri a legtöbb kihagyott ziccert. Amúgy tényleg nincs vele ezen kívül baj, mert pl a helyezkedése az valami félelmetesen jó, sokat melózik, nem csak középen tud hasznos lenni. Viszont nagy meccseken rengetegszer leblokkol, ez már tendencia nála. Le se tagadhatnák amúgy Suárezzel, hogy egy országból valók, pont ugyanúgy képesek 1 meccsen 6 ajtó-ablak ziccert kihagyni, majd kapásból félollóval bevarrni a pipába. Csak Lallernek volt már olyan szezonja, hogy minden rangadón döntő faktor volt kb kis túlzással, Cavaninak nem rémlik.
recrea írta:Sajnos ez esetben Suarez mostanában dupla balfék

Suárezt én alapból jobb képességűnek és sokoldalúbbnak tartom, legalábbis a Poolos énjét mindenképp annak tartottam, nálunk nagyon "lebutult" a játéka ilyen szempontból. De amúgy igaz amit mondasz, viszont nem is hiszem, hogy a tavalyi éve alapján klasszis támadónak mondanád őt, ha nem ismerted volna előtte.