Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

IP bant kaptál?Kash írta:Csak nekem nem elérhető odaát a fórum?
El nem tudom képzelni, mi folyhat ott most.
Ki a 'mit is' ? érdekel ezen a fórumon?Kash írta:Csak nekem nem elérhető odaát a fórum?
El nem tudom képzelni, mi folyhat ott most.
Szerintem simán van Bravo és Navas szintjén. 32 éves (vagy lesz), szóval sok ideje már nincs. De Van Der Saar is az utolsó éveiben védett a Unitedben, pedig... Pl az Arsenalnak 10 évig nem volt igazán jó kapusa, kipróbálhatták volna Kamenit. Na mindegy.LG írta:Anno a 2000-es évek közepén én nagy potenciált láttam benne. De egy erős középszintnél nem tudott tovább fejlődni.Amúgy ebből a Kameniből kinézem, hogy azon kívül hogy Eddie Murphy dublőre is lehetne, ezen kívül még egy komolyabb topcsapat is lecsaphat rá.
Szerintük meg Busquets is egy nulla, minket mindig csak a bírók tolnak, ellenünk lefekszenek a kicsik, rossz csúnya média stb. stb. Forintot nem ér a véleményük.Realosok szerint
Anno a 2000-es évek közepén én nagy potenciált láttam benne. De egy erős középszintnél nem tudott tovább fejlődni.Amúgy ebből a Kameniből kinézem, hogy azon kívül hogy Eddie Murphy dublőre is lehetne, ezen kívül még egy komolyabb topcsapat is lecsaphat rá.
Azért nálunk elég sok helyzet volt, elég Suarez helyzeteire gondolni.recrea írta:Nehéz eldönteni, h mi tegnap vagy ők játszanak rosszabbul.
Már több mint 10 éve követem a Ligát, de az ember azóta produkál embertelen meccseket. Én se tudom, egyszerűen nem volt hely soha sehol.mahitoo írta:A Malaga ezt a meccset gólokkal nyerhetné.
Kameni szerintem top 10-es kapus. Mit keres a Malagában?
Szerintem jobb lenne az, X és késöbb a Camp nouba még kiütni a Real-t és hozni rajtuk összesen 5+ pontot.zsoltfree írta: Nyerne a Real:
- Atleticora verünk + 3 pontot (tehát hozzájuk képest +9)
- Realra pedig később verhetünk még + hármat. (tehát ideális esetben később ellenük +10, de addig +7)
Az x is jó lenne. Az ATM győzelem lenne a kisebbik jó, de mind a három eredmény király lenne:) Soha jobb dolgokon ne veszekedjünk
Nyerne a Real:TripleH írta:Ennek mi köze egymáshoz, ha döntetlen akkor nekünk 2 pont előny ha mi is nyerünk, másrészt Atletico.zsoltfree írta: Nem biztos. Az Athleticoval már játszottunk, a Reallal még nem.
Ennek mi köze egymáshoz, ha döntetlen akkor nekünk 2 pont előny ha mi is nyerünk, másrészt Atletico.zsoltfree írta: Nem biztos. Az Athleticoval már játszottunk, a Reallal még nem.
Messi szerintem nem, de Neymar meg Suarez biztosan. Fújható volt, kontakt megvolt. A les viszont tényleg botrány, mert rögzített szitu volt, a partjelző ilyenkor beáll vonalba... De mostanában nekünk is benéztek 1-2 dolgot, nem háborgok annyira.Alfa írta:Ahogy te is írtad a kontakt megvolt és ennyi már bőven elég. Az tény , hogy ronci rajátszott jó szokásához híven , de lássuk be a mai fociban egy ilyen helyzetnél még Messi is feldobja magát. Mi is nem egy ilyen tizit kaptunk már idén.ZBarca írta:
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.
De mindegy is, mert még mindig előttük vagyunk és csak magunkra kell figyelnünk.
Ahogy te is írtad a kontakt megvolt és ennyi már bőven elég. Az tény , hogy ronci rajátszott jó szokásához híven , de lássuk be a mai fociban egy ilyen helyzetnél még Messi is feldobja magát. Mi is nem egy ilyen tizit kaptunk már idén.ZBarca írta:
Mondjuk szerintem Ronci buktatása nem ért tizit, egy kicsit hozzáért a védő, a portugál pedig már egyből dobta magát.
De mindegy is, mert még mindig előttük vagyunk és csak magunkra kell figyelnünk.