Én nem vagyok egy gyakori fórumozó de…megálmodtam hogy 2-1 lesz a Realnak. Ritkán álmodok meg meccset, de akkor mindig eltalálom. Szóval bocsi, az én hibám. Viszont…
Nem igazán érdekelt ez a mai cucc. Emberek minimum 3 meccs volt az előnyünk, hátra van 7 forduló (így is). Ez a bajnokság régóta a miénk. Értem hogy szegény Cruyff meghalt és tisztelegni kellett volna az emlékének, de sztem ez a "rangadó" volt a leginkább érdektelen a következő 1,5 hónapból. És mintha ezt a srácok is így látták volna. Még ha „gyalázatos” is: ti melyik meccsen akartok? Amelyiknek szinte semmi jelentősége (mai), vagy pihentek arra, amelyik kupáról is dönt (kedd)? Nem akarom lenézni a Realt, de ha ma akarunk, nyerünk. Nem akartunk. Gondolom mert igazi esemény is lesz 3 nap múlva.
Ők akartak. Mert nekik gyakorlatilag ez az év arról szól, hogy ahol lehet, alázzanak, és bizonyítsák, hogy de „ők a Real Madrid”. Ez teljesen érthető.
Részünkről ha az Atletico ellen sem megy kétszer, akkor lehet szidni itt a népet, de tényleg tegye fel a kezét, aki nem azt látta fiainkon (főleg a második félidőben, főleg az MSN-nél) hogy tök mindegy nekik.. mert én ezt láttam…Remélem ennek fényében kedden odarakják magukat, és eldöntik a továbbjutást. Ha nem, mehetnek a fenébe a mai teljesítményükkel együtt. De egyébként.. én teszek a maira, nem oszt, nem szoroz...