Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Valóban, a Roma-nak 101.000 pontja van, az UEFA lista alapján. Az mellékesen mindennek a legalja lenne, ha az olasz 6. helyezett első kalapos lesz.FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.23. 08:24:30Sajnos nem biztos, hogy sokáig. Az Atlanta EL győzelmével a Seria A 6. csapata az AS Roma is a BL-ben indul, ha az Atlanta az 5. lesz. Így a pontszámok alapján ők kerülnek az első kalapba.
Sajnos nem biztos, hogy sokáig. Az Atlanta EL győzelmével a Seria A 6. csapata az AS Roma is a BL-ben indul, ha az Atlanta az 5. lesz. Így a pontszámok alapján ők kerülnek az első kalapba.
Coeff pontok alapján lettünk benne éppen az első kalapban. 91.000 pontunk lett, Leverkusen-nek csak 90.000.
Két meccset láttam az Atalantától. A liverpooli 3-0-át és ezt a 3-0-át. Szerintem is nagyon komoly volt a letámadás. Ugyanúgy megfojtották a németeket, mint a poolt.
A fizikális lehetőségek minden tekintetében felülmúlták, érzésre olyan volt, mintha emberelőnyben játszanának és vasból is lennének, mert a szélrózsa minden irányába lepattantak róluk a leverkuseniek.csababarca írta: ↑2024.05.22. 22:35:37És általánosságban az a benyomásom, hogy az atalanta játékosok fizikailag felülmúlják ma a levert.
Az Atalantánál ez a ritkább eset, hogy így fociznak, Gasperini se biztos lesz jövőre.
Ezt én is hallottam (ezek szerint nem rossz a fél fülem) csak nem tudom elhelyezni sehogyan sem, hogy ez miért is lehet így?
Jut eszembe, gránit nagyon otthon van ilyen dolgokban is, ha beleolvasol ebbe a topicba, akkor igazíts minket útba egy kicsit, hogyan is sikerült az Atalantának minket a BL első kalaposai közé repíteni???.....Köszönöm....
Lehet rosszul értelmezem, de ha az új lebonyolítás szerint minden csapat minden kalapból kap 2 ellenfelet akkor így mi a különbség az első vagy a negyedik kalap között? Milyen előnnyel jár ha valaki előrébb van rangsorolva?
Viszont a csoportkörben nem sok csapat fog ki ennyire ihletett napot.
Természetesen rajta kívül!
Viszont nem sok Dortmundnál és BM-nél erősebb.
Ferran?csababarca írta: ↑2024.05.22. 22:35:37Valószínűleg el is dőlt, kemény ez a Lookman gyerek. Ilyen csatárteljesítmény 5 éve nem láttam nálunk.
Ezt én sem értem. Lehet volna szombaton is, hiszen a BL csak jövő héten lesz. Akkor az ember nyugodtan leguríthat egy-két sört, esetleg kimehet egy hangulatos helyre társaságban, lehet melegíteni a BL-döntőre meg az EB-re. A hét közepén azért ez sok embernek necces.bence0330 írta: ↑2024.05.22. 19:23:35Majdnem azzal kezdtem, hogy de jó, hogy frissítetted a topikot, így eszembe jutott megnézni.Fogalmam sem volt róla. Furák ezek a variálások, a kedd-szerdáról hétvége még érthető a BL-ben, de a csütörtökről szerdára...
Semmi értelme nincs, és akkora hírverés sincs körülötte, hogy mindenkinek evidens legyen, pedig ez most szerintem sokakat érdekel Xabiék miatt.
Ha maradt volna csütörtökön, előtte valószínűleg pármillió embernek bevillant volna, hogy csütörtök, akkor EL, megnézzük, van-e meccs.
Ez olyan uefás furcsaság, mint a párhuzamosan lejátszott negyeddöntők.
Ti csak lakjatok jól az ideivel, aztán mostmár egy darabig elég legyen