Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.30. 20:49:16

Damask írta:
2025.01.30. 19:26:27
Nem követem hogy mi alapján fog zajlani a kieséses szakasznál az ágak besorolása, de nem itt is a szerencse fogja eldönteni, hogy melyik a csoportot komolyan vevő csapat fogja majd megkapni az ágára a csoportot ellazázó PSG / City / Real egyikét az első olyan meccsére, ahol már az 1-8 is játszik megint?
Az eddigi információk alapján egy előre (az alapszakasz végeredménye alapján) kialakított ágakon fog lebonyolódni a kiesés szakasz minimális sorsolással.
Ami biztos, hogy az 1. és 2. helyezettek lesznek egy-egy külön ágon, és az első 8 helyezetthez, majd a play off győztesei csatlakoznak.

A mi valószínű beosztásunk: az 1.-2. helyezett a 15.(PSG) -16.(Benfica) és a 17.(Monaco) -18.(Brest) helyezettek párharcának győztesével játszik a 16 között. Ha ezen is túl lépne a Barca jöhet, 8. (Aston Villa)-7. (Lille) helyezettek valamelyike elleni mérkőzés-ha ők is győznek-majd jöhet az Arsenalnak elleni elődöntő, ha ők is vennék az akadályokat.
Egy lehetséges sorsoláskor mondjuk így is kinézhetne az águnk.
-------------Barcelona (2.)
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - } Barcelona
Benfica(16)-Brest(18)
------------------------------------------------------------} Barcelona :mrgreen:
Atalanta(9.)-Brugge(23.)
-----------------------------------------} Atalanta
-----------------Aston Villa (8.)
Bocs az elrendezésért, de előnézetben nem is merte fel a Tab billentyűt a blogmotor, és csak így tudtam megoldani az ágrajzot.
De az Aston Villa-t behelyettesíthetem a Lille-el(7., ő jöhet még), az Atalantát meg a B. Dortmund-al a Brugge-t meg egy Sporting-al, ha könnyíteni akarom az ágat a lehetséges ellenfelekkel.
A Benficát meg egy PSG-vel, ha nehezíteni szeretném. Persze az AV-nál és a Lille-nél feltételezve, hogy győzött a 16 között.
És az elődöntőben jöhet az Arsenalnal.
Érdekesség-hogyha tényleg jól olvastam az ágrajzot- az A. Madrid(5.) -Leverkusen(6.) és a R. Madrid(11.) -B. München(12.) helyezett egy ágra került, azaz a nyolcaddöntőben találkozhatnak.
Ennyit arról mennyire fontos a helyezés. Bár nekünk most úgy néz ki jobban fekszik a Madrid és a München játéka, mint egy Atalanta-Benfica párosé.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.30. 20:39:44

Damask írta:
Nem követem hogy mi alapján fog zajlani a kieséses szakasznál az ágak besorolása, de nem itt is a szerencse fogja eldönteni, hogy melyik a csoportot komolyan vevő csapat fogja majd megkapni az ágára a csoportot ellazázó PSG / City / Real egyikét az első olyan meccsére, ahol már az 1-8 is játszik megint?
https://i.redd.it/zzelxv18c0ge1.jpeg

így néz ki az egész bl szezon. Felső ág és alsó ág a képen. a bejutott 1-8 között kisorsolják melyik ágon lesznek és a playoffosok közül is 4-esével szétszedik a 2 oldalra. Tehát ha mondjuk ez a Barca ága akkor az első meccse a Monaco-PSG, Brest-Benfica páros győztese lesz vagy a Monaco-Benfica,Brest-PSG győztese attól függően, hogy melyik oldalra sorsolják azt a két meccset. Aki most igazán megszívta az az Atma-Leverkusen páros mert ők kapják meg a Real-City,BM-Celtic vagy Real-Celtic,City-BM 4-esből a 2 győztest. Atma,Lever megszívta de pl a Lille,Aston Villa hátrébb végzett mint ők mégis elég hoki ágon vannak.
Damask
Jugador del Barça

Sonoma írta:
2025.01.30. 18:54:19
Az új rendszerben a pozitívum pont az, hogy minden meccset komolyan kell venni, különben hátrébb kerülsz a rangsorban, ahol csak nehéz (nehezebb) párharcokon keresztül juthatsz el a döntőig. Aki meg komolyan vette és ott van az élen, hagy legyen már kicsit könnyebb neki. Ha sorsolás útján játszanának a play offban, meg a legjobb 16 között, megint csak egy rakás unalmas mérkőzés látnánk, mert nem lenne értelme a minél jobb helyezés eléréséért küzdeni, hiszen úgyis a szerencse dönti el, hogy kivel játszol az egyenes kiesés rendszerben.
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.30. 19:22:41

Vannak benne pro és contra dolgok. Kétszer, háromszor még végimegy és jobban kirajzolódik valójában milyen lesz. Szerintem jövőre már beáll az erősorrend és nem lesznek nagy csapatok ennyire hátul és 15-ön belül lesznek. Onnantól meg kb mindegy lesz a plusz 1 playoff kör mert gyengébb csapatok lesznek hátul. Mindig lesz egy nagyobb csapat aki elszúrja de ez a régi formátumban is megvolt. Meglátjuk. Szerintem mindkét oldalnak vannak jogos pontjai.
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.30. 18:54:19

El Sie7e írta:
2025.01.30. 15:08:09
Nem tudom nekem valahogy nem jön be, hogy mindenki más ellen játszik de mégis egy tabellára van vezetve. Nem ugyanolyanok az ellenfelek. Ezek után meg ez az előre eldöntött ágak nekem elveszik az izgalmát egy kupának, hogy majd kivel kerülök össze. Most eldöntik melyik oldalra kerül a csapat és a döntőig tudom ki lesz az ellenfél. Megértem az elismerők érveit is de az biztos, hogy túl híg a mezőny. Akár egy 24 fős mezőny is elég lenne.
Én is azok közé tartozom, akiknek (eddig) jobban bejön ez a fajta lebonyolítás, mint a régi.
Persze nem ugyanazok az ellenfelek, kaphatsz nehéz sorsolást is, mint a PSG. A réginél is meg volt a felháborodás, ha az egyik favorit egy "halálcsoportba" került, a másik meg egy limi-lomi csoportba.

Régen a csoportkör egy kötelezően letudott selejtező volt a nagycsapatoknak, az izgalom az egyenes kiesés rendszerre korlátozódott. Nagy ritkán esett ki meghatározó csapat a csoportkörből.
Az új rendszerben a pozitívum pont az, hogy minden meccset komolyan kell venni, különben hátrébb kerülsz a rangsorban, ahol csak nehéz (nehezebb) párharcokon keresztül juthatsz el a döntőig. Aki meg komolyan vette és ott van az élen, hagy legyen már kicsit könnyebb neki. Ha sorsolás útján játszanának a play offban, meg a legjobb 16 között, megint csak egy rakás unalmas mérkőzés látnánk, mert nem lenne értelme a minél jobb helyezés eléréséért küzdeni, hiszen úgyis a szerencse dönti el, hogy kivel játszol az egyenes kiesés rendszerben.
Elsőre nézve, mi nézők szerintem ezzel csak nyertünk.
A 36 csapat szerintem is sok, a 32 is bőven elég lett volna, de mivel akkor csak hét forduló lenne, az hátrányos érintené azokat a csapatokat, akik csak 3x játszottak volna otthon. A 24-essel a kevés meccsszám mellett megint a páratlanság szól ellen. Ezért kellett 36-ra bővíteni, hogy meg legyen a
4-4 meccs otthon és idegenben is. Esetleg a 28 formátum (4x7) lehetne még alternatívának.
De az UEFA az egyenlőség (meg a bajnokok liga név miatt) nevében úgyis bennehagyná a kiscsapatok bajnoki ágát, így csak pár középcsapattal lenne kevesebb.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.30. 17:32:08

Mindegy mit találnak ki,Bajnokok Ligajatol nagyon messze van. Mi kettő bajnokkal játszottunk.

Az meg a teljes tévút nálam,hogy a bajnokságot csökkentsék. Egyenes út vezetne a szinte alanyi jogon bekerulnek csapatok a Szuperligaba kontextushoz. Hogy nemzetközi meccset játssz,ki kelljen érdemelni. Nyerni lehet Madridban,de utána a Las Palmast is verni kellene. Aztán a fagyos (spanyol mértékkel) Vigo vagy Bilbao. Mindenhol meg kell felelni és nem lehet lazazni,ezért is szeretem jobban a bajnokságot. Régi BL rendszerben lehetett matekozni,most mi nem tettük meg, én ezt eléggé visszasnak tartom,mert le is maradtunk a bajnokságban. Konkrétan kevesebb pontunk van mint tavaly,ami bizony a legvegytisztabb fokmero,mert mindenki mindenkivel játszik. És ez bizony ad bőven aggodalomra okot,nálam
Kép
Kép
Kép
Barcaman1993
Director del Fútbol

2025.01.30. 15:18:24

El Sie7e írta:
2025.01.30. 13:40:53
Most, hogy lement az új rendszer eleje kinek mi a véleménye róla? Szerintem semmit nem tett hozzá a régivel szemben csak mégtöbb töltelék érdektelen meccset adtak minden héten. A City vergődése miatt most kijött az, hogy a Real,BM,City hármasból az egyik ki fog esni de ez elég extrém helyzet ami a régi formában is megvalósulhatott volna, sőt ott a City már fixen kiesett volna. Még ha a formátumtól el is tekint az ember, egyszerűen túl sok csapat van benne. Vége van januárnak és még mindig 24 csapat van. Nem is ez a playoff kör a nagy cucc, hogy plusz 2 meccs mert az egy csepp a tengerben hanem ha ragaszkodnak is ehhez a formátumhoz ami szerintem nem túl jó akkor is redukálni kéne a résztvevőket de az meg már sportpolitika miatt nem lesz. Egyszerűen annyi meccs van, hogy májusig nem lesz olyan hét ahol nincs hétközi meccs is a hazai és nemzetközi kupák miatt.
Nekem ez is tetszett, de a régit is szerettem. Érdekes volt ez a káosz, ahogy folyamatosan változott a tabella. Ebben a formátumban viszont nagy csapatként nagyon nehéz kiesni, akármilyen gyalázatos teljesítményt nyújtanak. Valljuk be, hogy a City és a PSG is nyugodtan kizúghattak volna, mégis 1 másodpercig se volt kétségem, hogy továbbmennek. Nincs kétségem afelől sem, hogy a végén ugyanazok a csapatok fognak maradni, akik a régi rendszerben is maradtak volna. Annyi pozitívum van, hogy sok volt a meglepetés eredmény, főleg a francia csapatok részéről, de nem lepődnék meg, ha jövőre helyre állna a világ rendje és a TOP8-ban tényleg a legerősebbek lennének. Olyan érzésem van, hogy nem lett jobb, csak másabb. Pár év múlva ugyanaz lesz a vélemény, mint a régi rendszerről.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
El Sie7e
Jugador d'estrella

2025.01.30. 15:08:09

Sok helyen ezt hozzák fel, hogy az utolsó forduló is izgalmas volt. A régi rendszerben is megvoltak ugyanezek a kiélezett csoportok csak nem ömlesztve. Most is voltak totál érdektelen meccsek meg olyanok amik számítottak. Szerintem ezen a téren sem hozott semmi újat. Nem tudom nekem valahogy nem jön be, hogy mindenki más ellen játszik de mégis egy tabellára van vezetve. Nem ugyanolyanok az ellenfelek. Ezek után meg ez az előre eldöntött ágak nekem elveszik az izgalmát egy kupának, hogy majd kivel kerülök össze. Most eldöntik melyik oldalra kerül a csapat és a döntőig tudom ki lesz az ellenfél. Megértem az elismerők érveit is de az biztos, hogy túl híg a mezőny. Akár egy 24 fős mezőny is elég lenne. A régi formátumban is mindig voltak könnyű meg nehéz csoportok, ott is voltak hoki meccsek meg halálcsoportos körbeverések de ott azok ellen szedted a pontokat mint mindenki más itt meg a sorsoláson már nagyon sok múlik mert hiába egy kalap nem ugyanaz a fekvése a csapatoknak. Szerintem eléggé mesterségesen gerjesztett volt ez az utolsó nap is, nem is nagyon történt váratlan. Nekem egyenlőre negatív a rendszer és amíg ennyi csapat van valószínüleg az is marad.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.01.30. 14:44:30

Alapvetően sokkal jobban tetszik, nekem a kiíráskor is jobban tetszett. Az a baj, hogy van egy kontextus, amiben nem. Ez a versenynaptár. Ha 16, de akár 18 fős lenne a La Liga, örülnék így ennek. Viszont ez, hogy nem csak plusz 2, sőt, akár 4 meccs van, hanem még lazázni sem lehet, kicsit már durva. Nyilván ez minket érzékenyebben érint a keretünk mélysége miatt, mint bármelyik top csapatot kb.

Nézőként nagyon jó, sokkal jobb, sokkal izgalmasabb, de itt már a kőből akarunk vizet facsarni kb. De ez nem a BL rendszer hibája, az szerintem így jó, csak változtatni kéne elsősorban a válogatott, másodsorban a nemzeti liga naptárán. Szóval alapvetően a big picture nem tetszik, önmagában a BL nagyon jó.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
gránit
Director del Fútbol

2025.01.30. 14:23:04

El Sie7e írta:
Most, hogy lement az új rendszer eleje kinek mi a véleménye róla? Szerintem semmit nem tett hozzá a régivel szemben csak mégtöbb töltelék érdektelen meccset adtak minden héten. A City vergődése miatt most kijött az, hogy a Real,BM,City hármasból az egyik ki fog esni de ez elég extrém helyzet ami a régi formában is megvalósulhatott volna, sőt ott a City már fixen kiesett volna. Még ha a formátumtól el is tekint az ember, egyszerűen túl sok csapat van benne. Vége van januárnak és még mindig 24 csapat van. Nem is ez a playoff kör a nagy cucc, hogy plusz 2 meccs mert az egy csepp a tengerben hanem ha ragaszkodnak is ehhez a formátumhoz ami szerintem nem túl jó akkor is redukálni kéne a résztvevőket de az meg már sportpolitika miatt nem lesz. Egyszerűen annyi meccs van, hogy májusig nem lesz olyan hét ahol nincs hétközi meccs is a hazai és nemzetközi kupák miatt.
Nekem nagyon tetszik, hogy két meccsel többet láthattam a csapatból. A bővítésnek nem látom értelmét, az utolsó 4 csapat gyalázatosan gyengén zárta az alapszakaszt, teljesen felesleges volt négy további töltelékcsapattal hígítani a mezőnyt, ami már addig is nagyon híg volt. Nincs szükség 36 csapatra, már a 32 is sok volt. Bővítés helyett inkább szűkíteni kellene, és az erős csapatoknak kellene egymással többször játszaniuk. A Bayern, a Dortmund és a Benfica elleni meccseket kifejezetten élveztem, és a kiállítás nélkül a Monaco elleni meccs is izgalmasnak ígérkezett (volna). Szűkíteni kellene a mezőnyt, és az ilyen mérkőzésekből kellene több, amelyeken mindkét csapat győzni akar, mindkét csapat focizni akar. Ez gyakorlatilag a szuperliga koncepciója. Töltelékcsapatok nélkül, sok rangadóval, ez kellene hogy legyen az irány. Annak nem sok értelmét látom, hogy a BL-meccseknek majdnem a fele (3/8) kisebb kihívás volt, mint egy átlagos bajnoki. De 5/8 egész jó meccs volt, így a töltelékcsapatos iránytól eltekintve maga a lebonyolítás tetszett. A két-két ellenfél az első és második kalapból máris több jó meccset garantál, mint az előző formátum. A többi meg ugyanaz lesz. De ez az alapszakasz több jó meccset adott, mint a korábbi, csoportmeccses formátum, és többféle csapattal is megmérkőzhettünk, ami színesítette a naptárat.

Ocsike83-mal egyetértek, mindenképp előnye ennek a formátumnak, hogy az utolsó fordulónak is hatalmas jelentősége van. Korábban meg az utolsó fordulókon pihentettünk a bajnokikra, ami maga a vicc, hogy ez BL.
ocsike83
Jugador d'estrella

2025.01.30. 14:20:42

El Sie7e írta:
Most, hogy lement az új rendszer eleje kinek mi a véleménye róla?
Ha csak csoportmeccsek vannak, ott is sok a töltelék csapat. Ha ott megnyeri valaki az első 3 meccsét és a többi meccs úgy alakul, akkor az utolsó 3-at ellazázhatja B csapattal. Érdektelen, élvezhetetlen élőben is és a tv előtt is a nézőknek.
Pl: összeszedi alaki a pénzt, kijön a szabadság, kimegy Barcelona-ba meccsre, akár családdal. Erre jön két B csapat meccse, mert az egyik már kiesett, a másik már továbbjutott. Te meg fizetsz az egész körért több 100.000 Ft-ot. Ki kíváncsi erre?

Itt viszont még az utolsó körben is teperni kell, mert nem mindegy, hogy 1-8 (azon belül is hol), vagy 9-24. Főleg, hogy mindenki egy időpontban játssza az utolsó kört, így számolgatni sem tud senki.

Szóval kérdésedre válaszolva: nekem ez így jobban tetszik.

Megjegyezném, inkább a felesleges, himi-humi kupákat (klub vb, szuperkupa) + válogatott meccseket és az ezzel járó felesleges utazásokat kellene elengedni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ocsike83 2025.01.30. 14:55:02-kor.
Més que un club :P
El Sie7e
Jugador d'estrella

bence0330

2025.01.29. 23:31:00

Troym írta:
2025.01.29. 23:24:37
A Feyenoord nem 1, hanem 4 gólt lőtt, csak éppen hármat a saját kapujába, még dupla öngólos is van... :D
Bakker, ezt nem néztem meg, elnézést, így már akkor értem, mondom 6-1, az csúnya, de azért annyira nem, hogy ne tudják, merre a kapu :D :D Ez így tényleg nagyon durva. :D
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Troym
Director del Fútbol

2025.01.29. 23:24:37

A Feyenoord nem 1, hanem 4 gólt lőtt, csak éppen hármat a saját kapujába, még dupla öngólos is van... :D
bence0330

2025.01.29. 23:18:25

Hát, lőttek egyet, ezek szerint. :D

A Milannak nagy estéje volt, 6. helyről 13-ak lettek, és közben pont a Feyenoord meccsen lesérült Gimenez, akinek a leigazolásához már nagyon közel álltak.

A City sajna csak bekocogott. A kommentátor mintha azt mondta volna, hogy akár City Reál is lehet. Na az durva lenne, Pep épphogy túlélhetett most egy szívrohamot, de ha így lesz, akkor kb cseberből vederbe, és mennek gyorsan haza.
Troym
Director del Fútbol

2025.01.29. 23:01:01

A Feyenoord mit művelt ma? Nem láttam ugyan a meccset, de felmerül a kérdés, hogy tudták merre kell támadni?
bence0330

2025.01.29. 22:01:15

Vezet a Brugge a City ellen, Pep-et kb azonnal be kell nyugtatózni és felügyelet alá tenni, ha kiesnek.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.01.23. 23:47:40

Azért az hogy egy országbeli nem találkozhat jó elv volt szerintem és mindig sorsolasnak is volt egy izgalmi faktora.
Ha már ilyen remélem majd elkerüljük a spanyolokat,minél tovább jusson mindenki,aztán a végén max lehet egy mini Copa del Rey :)

Vannak pozitívumnak de amíg egy országból 4-5 csapatok indulnak,minden csak nem bajnokok ligája. Mi is kb Young Boys-Zvezda voltak akik valóban bajnokok voltak az ellenfelek közül. Részemről elég nevetséges.
Kép
Kép
Kép
Sonoma
Capitá del Barça

2025.01.23. 21:10:59

Annyit tennék hozzá a BL egyenes kiesés rendszerhez, hogy az alapszakasz végeredménye egyfajta "eleve elrendelés lesz". Onnantól kezdve kötött az ág, nincs sorsolás általi bizonytalanság ( max. ki kezd otthon), tudod ki jön veled szembe a döntőig, ha tovább jutsz a következő körökön (ahogy Peter is írta mint egy tenisz GS-ben).
Emiatt várhatóan nem lehet a cseréket kezdetni az Atalanta ellen, azaz nem lesz pihenő Raphinhaéknak a BL-ben. Esetleg a hétvégi bajnokin lehetne őket.
Peter
Director del Fútbol

2025.01.23. 20:22:38

Nekem tetszik ez a teniszhez hasonló rendszer. Matek nyelven szólva túl sok az ismeretlen, hogy lehessen számolgatni, ráadásul aki meg is próbál matekozni, annak szinte kizárt az esélye, hogy csak és kizárólag a saját kezében legyen az a számológép.
Jó ez, jót tett ez a frissítés a BL-nek.

Magunkról pedig egyelőre csak annyit, hogy az utóbbi időkben nem érdemtelenül önmagunknak kiharcolt, a folytatás (sorsolás) előtt lehetséges ellenfelek kívánságlistájáról egészen biztosan lekerültünk.
dingdong
Capitá del Barça

2025.01.23. 17:01:36

Messa írta:
2025.01.23. 15:14:05
Pep biztos tudja mit és miért csinál... :D
Vagy nem.
Nekem ez teljesen indokolatlan és abszurd, hogy úgy összeomlottak mint egy kártyavár. Oké ha kiesik a legjobb játékosod az minden csapatot megvisel de ez azért hihetetlen ami náluk történik. Az eredmények és a mutatott játék is vállalhatatlan. Erre most jönnek ezek az abszurd igazolások. Ha BL-t akarnak jövőre ahhoz egy csettintésre meg kell változnia a dolgoknak mert idén sok stabil csapat fut a top4-ért. Ők nincsenek benne.
Érdekes fordulat lenne ha a történetük legsikeresebb edzőjének és abszolut ikonjuknak az lenne a sorsa, hogy kirugják. Talán eldöcög évvégéig és utána majd megfordítják, hogy ő megy el nem küldik.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2025.01.23. 15:14:05

bence0330 írta:
2025.01.23. 11:47:32
A Cityben a legviccesebb dolgot amúgy a következőben látom.

Kiesett ugye Rodri, összeomlott a rendszer. Asszem ezt a vak is látja. Rendben, Pep valamiért nem tudta ezt rendszerszinten megoldani legalább félig-meddig, jön a téli transzfer ablak.

Elköltenek 152 milliót(!!!) januárban, és kiket vesznek? Egy centert 75-ért, és két fiatal középhátvédet 40-37-ért.

Ez számomra teljesen elképesztő. Persze gondolom van valami olyan elképzelés, hogy majd az egyik kh feljebb megy, de na.
Akkor nem vagyok egyedül, ezeket a transzfereket én is széttárt kézzel néztem. Ez baromi sok pénz, és vettek 2 zöldfülű, még semmit nem bizonyított játékost a piaci áruk sokszorosáért, meg egy mindjárt 26 éves támadót, aki idén produkálta az első extrább félszezonját, 75 millióért.
Fura transzferek, nekem hasonló volt Matheus Nunes leigazolása, őt is elvitték a Wolvestől 62 millióért, szerintem a harmadát sem érte, bár neki már legalább volt ligán belül tapasztalata.
Pep biztos tudja mit és miért csinál... :D
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Troym
Director del Fútbol

2025.01.23. 14:41:59

Mascherano14 írta:
2025.01.23. 13:33:00
Mekkora számolgatás lesz az utolsó meccseken, hogy ki hányadik legyen! Most ugye nekünk nagyon rossz az águnk, de a real és a bayern is bizonyára elkerül.
Szerintem pont a Real nem szeretne velünk játszani, ők sokkal magabiztosabbak bárki más ellen, a Bayernnek gondolom kb mindegy. De összességében sem gondolom, hogy a hullámzó teljesítmény ellenére nagy tapsviharban tör ki annak a playoffnak a két résztvevője, ahol a győztes velünk fut össze a nyolcaddöntőben.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2025.01.23. 14:31:35

PR42 írta:
2025.01.23. 13:01:57
Flick véleményére azért kíváncsi lennék, mert lehet hogy máshogy gondolja mint Guardiola/Xavi/LE vonal akik eléggé vaskalaposak a stílust illetően, de a trend látszik. Kihalt a VKP pozi.
Majd jön Bernal és megint oktatjuk a világot 8)
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.01.23. 13:33:00

Mekkora számolgatás lesz az utolsó meccseken, hogy ki hányadik legyen! Most ugye nekünk nagyon rossz az águnk, de a real és a bayern is bizonyára elkerül.
Válasz küldése