palesz77 írta:noname írta: Hasonló lesz most is, annyi különbséggel, hogy nem látom, hogyan tudná a Real elhúzni azt még 4 hónapig, ami nálunk kb 2 hónap alatt lefutott.
Nem decemberben volt ítélet nálunk? Aztán májusban kezdődött az ügy kb. Szóval simán benne van, hogy kihúzzák legalább nyár elejéig, és akkor gyorsan bevásárolnak. Max akkor nem, ha azért fog most gyorsabban zajlani minden, mert van már erre precedens..
Szerintem maradjunk annyiban, hogy nyáron mindenképpen tudnak igazolni, valahol amúgy így igazságos. Most nyáron bevásárolnak, utána meg jöhet az eltiltás.
MÁS:
Kedves Espanyol játékosok!
Szépen megkérlek Titeket, hogy vegyétek komolyan a Madrid elleni meccset, most nagyon oda kell figyelnetek, hiszen a világ legjobb edzője ült le a Real kispadjára és nagyon könnyen belefuthattok egy komoly vereségbe. Ennek nagyon nem örülnének a szurkolóitok, mint ahogyan én sem. Kívánok nektek ma estére sok sikert és legalább egy döntetlen közeli eredményt. Nyerni nem muszáj, de nem bánom, ha győztök.
Utóirat: Tudom, hogy ti sose játszatok keményen, de erre ma is odafigyelni, az ellenfél jövőhéten is akar játszani, és a szurkolók még augusztusban megvették a bérleteiket. Szóval csak óvatosan úgy mint máskor!
Hajrá Espanyol!
üdv Balázs