Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ronaldo korábban, azért nagyon odatette magát, sok kulcsfontosságú gólt lőtt. Hogy most nem megy neki, az nem feltétlen rossz barcelonai szemmel nézne. Ronaldo-t hatalmas játékosnak tartom, nem vele van a gond a Realnal vagy nem nála kezdődik.Alcantara írta:Érdekes, hogy Isco padnál való csapkodását meglátta mindenki, ugyanakkor CR egész meccses csapkodását, háborgását, flegma semmittevését, már-már teljesen természetesnek veszik.
Ez legalább annyira demoralizáló egy csapatnál, sőt szerintem annál jóval több.
Én nem esek hasra amikor egy 8-10 gólos győzelemnél lő 3-4 gólt. Az ilyen kiszenvedett meccseken, amikor igazán fontos lenne egy-egy klasszis megmozdulás, többnyire csak vergődik, háborog, grimaszol.
Konkrétan tegnap amit leművelt egész meccsen undorító volt, Jesét helyette hoztam volna be Zidane helyében.
Én is így látom, csak nem volt már kedvem éjjel megfogalmazni.Alcantara írta:Érdekes, hogy Isco padnál való csapkodását meglátta mindenki, ugyanakkor CR egész meccses csapkodását, háborgását, flegma semmittevését, már-már teljesen természetesnek veszik.
Ez legalább annyira demoralizáló egy csapatnál, sőt szerintem annál jóval több.
Én nem esek hasra amikor egy 8-10 gólos győzelemnél lő 3-4 gólt. Az ilyen kiszenvedett meccseken, amikor igazán fontos lenne egy-egy klasszis megmozdulás, többnyire csak vergődik, háborog, grimaszol.
Konkrétan tegnap amit leművelt egész meccsen undorító volt, Jesét helyette hoztam volna be Zidane helyében.
Nem konkrétan ezzel árt a csapatnak, hanem maga a viselkedése olyan ami nem segít kialakítani egy egységet. Új edző és pont ez az hogy már Beniteznél is "hisztizett" most is új edző, Zidane alatt sem tetszik neki a dolog. Értem én hogy frusztrált volt, de azon kívül hogy hasztalan a játéka még duzzog is. Ez nem hiszem hogy segít egy csapatnak ha van egy folyton elégedetlenkedő, nekem is volt ilyen csapattársam egy idő után senki nem akart vele lenni páros gyakorlatnál.Alfa írta:Az látszott , hogy sem Benitez sem Zidane alatt nincs benne a "mindent a csapatért szellem" viszont, ebben szituációban amit linkeltél nincs szerintem semmi csapatromboló. Szimplán ideges volt amiért lecserélték. Ez egy teljesen érthető reakció a meccs hevében, nincs ebben semmi kivetnivaló. Nálunk is hány ilyen eset volt, főleg tavaly pl Alves akkorát csapot a kispadra , hogy az egész beremegett , de Suáreztől és Neymartól is rémlik hasonló reakció . Akkor ők is csapatrombolóak voltak ? Én nem hinném.Bob_Marley írta:
Ez a csávó meg iszonyat nagy csapatromboló:
https://twitter.com/RahatRMCF/status/709120611684114432

Nem az ilyenekkel van a baj. Focizni kéne. De azt nem tud. Az viszont gáz.Sokadik ilyen volt már neki, s az elégedetlenkedő nem tesz jót egy csapatnak. Csak feltételezni tudom, de az egyik klikk főkolomposa nálam Isco, aki "kavarja" a dolgokat.
Az látszott , hogy sem Benitez sem Zidane alatt nincs benne a "mindent a csapatért szellem" viszont, ebben szituációban amit linkeltél nincs szerintem semmi csapatromboló. Szimplán ideges volt amiért lecserélték. Ez egy teljesen érthető reakció a meccs hevében, nincs ebben semmi kivetnivaló. Nálunk is hány ilyen eset volt, főleg tavaly pl Alves akkorát csapot a kispadra , hogy az egész beremegett , de Suáreztől és Neymartól is rémlik hasonló reakció . Akkor ők is csapatrombolóak voltak ? Én nem hinném.Bob_Marley írta:
Ez a csávó meg iszonyat nagy csapatromboló:

Én abban érzem a jelenlegi gyengeségét, hogy lehet furcsa lesz, de Modric és Kroos nagyon kioltja a spanyolt, mert mellettük, igazából nem ő az építész a csapatban, ez múltkor látszott, amikor Case és Kova volt mellette, akkor ő volt úgymond az ész a KP-n és sokkal jobb volt a teljesítménye.palesz77 írta: Nyaron megy is szerintem. Jelenleg azt mondanam, hogy Pogba helyere a Juveba, ok ugyis akarjak nagyon regota, de akar Pep is lathat benne kihivast es fantaziat, de ezt egyre jobban ketlem.. Kar erte, en azt hitem Zidane jo hatassal lesz ra, de egyelore nem ugy tunik.
Sokadik ilyen volt már neki, s az elégedetlenkedő nem tesz jót egy csapatnak. Csak feltételezni tudom, de az egyik klikk főkolomposa nálam Isco, aki "kavarja" a dolgokat.recrea írta:Miért, mert ideges, ha lecserélik egy óra után? Ezer ilyet látunk, nem kell mindent Isco ellen megmagyarázni, nincs ebbe semmi csapatromboló, sőt, az lenne az, ha nem törődöm lenne.Bob_Marley írta:Ez a csávó meg iszonyat nagy csapatromboló:

Miért, mert ideges, ha lecserélik egy óra után? Ezer ilyet látunk, nem kell mindent Isco ellen megmagyarázni, nincs ebbe semmi csapatromboló, sőt, az lenne az, ha nem törődöm lenne.Bob_Marley írta:Ez a csávó meg iszonyat nagy csapatromboló:
Nyaron megy is szerintem. Jelenleg azt mondanam, hogy Pogba helyere a Juveba, ok ugyis akarjak nagyon regota, de akar Pep is lathat benne kihivast es fantaziat, de ezt egyre jobban ketlem.. Kar erte, en azt hitem Zidane jo hatassal lesz ra, de egyelore nem ugy tunik.Bob_Marley írta:Ez a csávó meg iszonyat nagy csapatromboló:

ugyan már, nekik tök mind1 a teljesítmény, sztárok kellenek mert idióták. ezért nem lesznek az ilyen navas-casemiro féle emberek stabil kezdők.Nero. írta:Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő.

Ez még önmagában nem lenne baj ha lenne koncepció, de nincs. A jelengel pl. szerintem a felállásuk is csak azért olyan amilyen hogy CR-nek kedvezzenek, mert ez a szerkezet nem is feltétlen ül.Nero. írta:Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.Hát persze, hiszen a Realt semmit nem érdekli csak azt hogy a legnagyobb sztárokkal és nevekkel legyen tele a kezdő.

Keylor Navas az egyik legjobb játékosuk idén, végre nyugalom van a kapuban, erre nem De Gea leigazolása nekik legfontosabb?Feast4 írta:A normálisabbja nálunk us látja hogy valami nem jó a palacsintában.

Modric és Kroos is sérült.Nero. írta:Az Atletico elleni vereség után írtam, hogy a helyükbe megpróbálnám esetleg egy klasszikus védekező/labdaszerző játékossal is a kezdőben. Casemiro az egyetlen ilyen játékosuk. Azóta mindkét meccsen kezdett is és eléggé rendben volt a gyerek. Hogy csak a sérülések/eltiltások végett játszott-e azt nem tudom, de ha a franciának van egy kis esze mostmár nem veszi ki a 11-ből.
palesz77 írta:Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!
Atma elleni győzelem is megdobta volna őket lelkileg, sőt, még a bajnoki esélyeiket is valamelyest visszahozta volna, aztán láthattuk.. Én jelenlegi formájukban nem tudom elképzelni, hogy megverjenek minket, mert Zizu egyszerűen nem rakta - még(?) - össze a védekezésüket, és nem egész csapatként funkcionálnak. Ha mi nem fogunk ki rossz napot, vagy addig nem lesz drasztikus változás, őszintén kétlem, hogy pusztán extra motivációval le tudnának gyűrni minket.Castiel írta:Szerintem a Campban összeszedik magukat! Pont azért amit írtál! Ha esetleg legyőznének minket a saját pályánkon, vagy akár ha csak egy x összejönne nekik, az megnyomná őket mentálisan!