Még mindig téma a Neymar-Real marhaság?!

Amúgy nekem mindig is az lesz a véleményem h ha a Realba akar menni, menjen. Még egy játékos, akit utálok. Ennyi, semmi több. Figo esetébe nem tudok beleszólni, mert nem éltem át.
Nem sokat várok a Betistől. Hazai pályán mindig gyengék. Max annyi van a dologban h a Betis néhanapján nagyon el szokta kapni 1-1 nagy ellen a fonalat. Kétlem h ez most lesz.
Továbbra se tartom amúgy riválisnak idén a Realt. Persze örülök ha lemaradnak, de úgy van 5 pont hátrányuk h mi 4 pontot buktunk a klubVB miatt(ez mindenkivel mindig így van. Ezért is örültem annyira h előnnyel mentünk oda), de a klubVB másnaposság elmúlik lassan, a sérüléshullám is a múlté, Messi lassan csúcsformába lendül, Neymar nagyon jó, Suarez-Suarez. Ezzel szemben a Realnál nem egy gond lesz azzal h ki kezd, Ronaldo év végére még gyengébb lesz, de Benzema visszaesése is garantálható(Masch-ot is nagyon megviselték a tárgyalások, Benzema is sztem egy hónapig azt se tudja majd h hol áll a feje). Vegyük ehhez hozzá az átigazolás-tilalmat és bumm. Amíg tavaly a gyenge időszakban nálunk lehetett tudni h szétszedünk mindenkit, ha a sztárok elkapják a fonalat(MSN), addig a Realnál sztem ez a maximum, amit jelenleg nyújtanak, innen csak lefele lesz.
Amúgy én is úgy gondolom h az Atmát jó eséllyel alaposan helyretesszük. Idén ők egy fiatal, sok helyen összeszokatlan vagy foghíjas kerettel, átalakuló taktika mellett alaposan túlteljesítenek, amolyan igazi nagycsapat módjára. Láttam pár meccsüket és semmi extra. Már nincs meg az a nagy mennyiségű meló, mint régebben, hanem egyre jobban hagyatkoznak fiatal egyéniségekre. Szoros meccsen emiatt elverik a kicsiket, de semmi extra nincs a játékukban.