Magyar Válogatott
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- visca el barca
- Presidente del Barça
ha úgy nézzük nem volt ez rossz, bár egy teljesen motiválatlan, a pályán többnyire lézengő elefántcsontpart B-t azért meg lehetett volna csapni...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nem láttam teljes egészében, de amit igen az rendben volt. Helyzeteink is voltak, a védekezés rendben volt, labdákat szereztünk az ellenfél térfelén, sikerült hozni egy jó játékot. Eredmény is elfogadható, az EB-n nem szabad telerakni a gatyeszt és ki kell hozni magunkból egy hasonló vagy még jobb fegyelmezett játékot és nem lesz gond, nem lesz szégyellnivaló. A fiúk megmutatták már hogy képesek rá, szurkolok hogy sikerüljön.

Könyörgöm, valaki magyarázza el nekem Szalai folyamatos kezdő tagságát. Aki tud értelmes magyarázatot adni, amit eszik-iszik...
Ha mindkét lábát levágják, akkor is kezdő lesz.
Ha mindkét lábát levágják, akkor is kezdő lesz.
Végre magyar játékos, egy topliga álomcsapatában!
http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... an-2501935" target="_blank

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... an-2501935" target="_blank
- Normandia
- Director del Fútbol
Nekem a 86-os VB-re kijutó csapat a legjobb Nyilasival kiegészítve, mint állományban, mint tudásban.
Azóta sincsen megközelítőleg sem olyan csapatunk. Mondom ezt a 0:6 ellenére. Az utánuk következő 30 évből kevesek fértek volna be abba a csapatba. Talán, Lisztes, Lipcsei, Gera, Illés.
Azóta sincsen megközelítőleg sem olyan csapatunk. Mondom ezt a 0:6 ellenére. Az utánuk következő 30 évből kevesek fértek volna be abba a csapatba. Talán, Lisztes, Lipcsei, Gera, Illés.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Valóban Kiprich nagyon hiányzik a keretből, de nekem a legfájóbb szegény Simon Tibi.
Mindenképpen ott lenne a helye.
Mellesleg ez a keret tele van olyan játékosokkal, akik ma mind edzők, ők a magyar foci másodlagos sírásói jelenleg. Urbán-Illés-Halmai-Pisont, ezekről mindig az alibi és a sok megalázó vereség jut eszembe
Mindenképpen ott lenne a helye.
Mellesleg ez a keret tele van olyan játékosokkal, akik ma mind edzők, ők a magyar foci másodlagos sírásói jelenleg. Urbán-Illés-Halmai-Pisont, ezekről mindig az alibi és a sok megalázó vereség jut eszembe
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Petry
Fehér-Telek-Hrutka-Löw
Dárdai
Lisztes.Pisont-Illés
Szabics-Vincze
Hátul elfogult voltam, de így is beraktam még két újpestit.
Középpályán lenne gond érzésem szerint, de Illés+Dárdai szerintem alap. Elől Vincze abszolút alap, Kiprichet nem látom és Détárit se amúgy, pedig az alap Kirich-Vincze lenne elől. Így marad Szabics, akivel mindig szimpatizáltam.
Király sincs, pedig ő is alap lenne, szóval érdekes a merítési lehetőség.
Fehér-Telek-Hrutka-Löw
Dárdai
Lisztes.Pisont-Illés
Szabics-Vincze
Hátul elfogult voltam, de így is beraktam még két újpestit.

Király sincs, pedig ő is alap lenne, szóval érdekes a merítési lehetőség.

A magyar kerethez: Bogdán szerintem elvágta magát a válogatottban végleg ezzel a hozzáállással. Nem értem mit képzel magáról, hogy lemondja akár a 4. kapus szerepét. Jelenlegi formáját nézve még ez is nagy megtiszteltetés neki.
Végül is ő dolga, én ezek után többet nem szeretném látni a válogatott közelében sem.
A magyar bajnokság erősségét demonstrálja számomra, hogy a keretben van a kieső PAFC 3 játékosa is.
Végül is ő dolga, én ezek után többet nem szeretném látni a válogatott közelében sem.
A magyar bajnokság erősségét demonstrálja számomra, hogy a keretben van a kieső PAFC 3 játékosa is.

-
- aka Game90
Állítsa össze az elmúlt 30 év magyar válogatottját:
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
-
- aka Game90
30-ból 23 - jó néhány játékosnak még bizonyítania kell az EB-ért:
KATT
KATT
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
A MAGYAR VÁLOGATOTT 30 FŐS KERETE
Kapusok: Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Getafe)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Bese Barnabás (MTK), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Lang Ádám (Videoton), Pintér Ádám (Ferencváros), Korcsmár Zsolt (Vasas), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Vida Máté (Vasas), Kleinheisler László (Werder Bremen), Sallai Roland (Puskás Akadémia)
Támadók: Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Stieber Zoltán (Nürnberg), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Szalai Ádám (Hannover), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Böde Dániel (Ferencváros), Lencse László (Újpest FC)
Kapusok: Király Gábor (Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Gulácsi Péter (RB Leipzig), Megyeri Balázs (Getafe)
Védők: Fiola Attila (Puskás Akadémia), Lovrencsics Gergő (Lech Poznan), Bese Barnabás (MTK), Guzmics Richárd (Wisla Kraków), Juhász Roland (Videoton), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia), Lang Ádám (Videoton), Pintér Ádám (Ferencváros), Korcsmár Zsolt (Vasas), Kádár Tamás (Lech Poznan), Korhut Mihály (DVSC-Teva)
Középpályások: Elek Ákos (DVTK), Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Vida Máté (Vasas), Kleinheisler László (Werder Bremen), Sallai Roland (Puskás Akadémia)
Támadók: Dzsudzsák Balázs (Bursaspor), Stieber Zoltán (Nürnberg), Gyurcsó Ádám (Pogon Szczecin), Szalai Ádám (Hannover), Németh Krisztián (al-Garafa), Nikolics Nemanja (Legia Warszawa), Priskin Tamás (Slovan Bratislava), Böde Dániel (Ferencváros), Lencse László (Újpest FC)
FOOTBALL AND HANDBALL

TITO ETERN

TITO ETERN
- Normandia
- Director del Fútbol
Nem emlékszem rá, hogy játszottunk volna afrikai csapattal felkészülési meccsen. Abban az időben még nem igen voltak pariban európával, de még velünk sem.visca el barca írta:A Nemzeti Sport információja szerint Elefántcsontparttal játssza a május 20-i felkészülési mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott.
25 éve nézek magyar focit, de isten bizony nem emlékszem rá, hogy akár 1x is játszottunk volna afrikai csapattal..
(szerk: azért 1-2x előfordult, majd bob, alcantara meg normandia csipőböl felmondja őket)

"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Japán-Brazília megvan, Nigéria lett volna a harmadik? Na akkor ezt bevéssük.
Pedig ha emlékszel akkor Amunike gólja pont az akkori döntőből volt.
86-os VB előttire meg nem emlékszem, még nem éltem.
Nigériával u20 VB-n is toltuk most. Előtte meg Ghána volt talán???
Kanu elég korrekt gólt lőtt, kár hogy végig néztük.
https://www.youtube.com/watch?v=f5b2AwLdAAM

86-os VB előttire meg nem emlékszem, még nem éltem.
Nigériával u20 VB-n is toltuk most. Előtte meg Ghána volt talán???
Kanu elég korrekt gólt lőtt, kár hogy végig néztük.
https://www.youtube.com/watch?v=f5b2AwLdAAM

- visca el barca
- Presidente del Barça
pedig te nagy olimpiás vagy, nigáriával játszottunk 96-ban. meg algériával is játszottunk a 86-ban a vb előtt.Bob_Marley írta:Én sem emlékszem, úgyhogy öregebbet kérdezz.
De nem lesz rossz választás, fizikálisan erősek, gyorsak.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én sem emlékszem, úgyhogy öregebbet kérdezz. 

- visca el barca
- Presidente del Barça
A Nemzeti Sport információja szerint Elefántcsontparttal játssza a május 20-i felkészülési mérkőzését a magyar labdarúgó-válogatott.
25 éve nézek magyar focit, de isten bizony nem emlékszem rá, hogy akár 1x is játszottunk volna afrikai csapattal..
(szerk: azért 1-2x előfordult, majd bob, alcantara meg normandia csipőböl felmondja őket
)

(szerk: azért 1-2x előfordult, majd bob, alcantara meg normandia csipőböl felmondja őket

Persze, én aztán sokat szoktam magyarfocizni. Nem lennék csalódott a 4. hellyel sem egyébként, de többen reménykedem.Nero. írta:Na megint kezditek hergelni egymást egy barátságos meccs után, aztán ha esetleg csoportutolsók leszünk (ami egyáltalán nem lenne szégyen) akkor meg nem győztök "magyarfocizni."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az EB valóban más lesz, ne felejtsük ez egy felkészülési meccs volt, a horvátokon ez nagyon látszódott is, mozgásokat próbáltak gyakorolni. Amikor meg felpörgették akkor bizony nagy bajban voltunk. A másodikra valóban lehet alapozni, de tegnap csak félmondattal mondta a kommentátor is, hogy 4 naponta meccsek lesznek, pedig ez egy fontos tényező. Azért ez sokat jelent, hogy a mi focistáink kevésbé vannak ehhez hozzászokva. Én is bízok hogy esetleg valahogy továbbjutunk egy harmadik helyen pl, de nem szabad ilyennel foglalkozni, pontot kéne szerezni, az már siker. Kis lépésekben kell gondolkozni, ez egy kiugrási lehetőség, hogy Nagy Ádám, Fiola, Lang stb emberek kijussanak külföldre és akkor már tapasztalatokkal felvértezve lehetne tovább építkezni.

Na megint kezditek hergelni egymást egy barátságos meccs után, aztán ha esetleg csoportutolsók leszünk (ami egyáltalán nem lenne szégyen) akkor meg nem győztök "magyarfocizni."
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Normandia
- Director del Fútbol
Egyetértek. Szalaival semennyit sem voltunk előrébb. Ami nem megy neki: a labdakezelés, megtartás, emberhez továbbítás. Nem is értem mit lát benne a szk.mess2009 írta:két ellentétes félidőt láthattunk az tény és a második az elmenne európai színtéren is.amit én nem értek már rég, hogy mit kínlódik Szalaival?! az még lehet az én hiányosságom, hogy azt az embert még jól játszani nem láttam, de az a tény, hogy gyakorlatilag ki selejtezi magát lassan a Bundesligából, hogy alig van meccs a lábában, az nem elég hogy végleg talonba kerüljön?! kétségtelen: Priskin detto volt tegnap, de nem hiszem hogy nincs más - ha kell fiatal, jobb formában lévő ember a magyar kínálatban.
két ellentétes félidőt láthattunk az tény és a második az elmenne európai színtéren is.amit én nem értek már rég, hogy mit kínlódik Szalaival?! az még lehet az én hiányosságom, hogy azt az embert még jól játszani nem láttam, de az a tény, hogy gyakorlatilag ki selejtezi magát lassan a Bundesligából, hogy alig van meccs a lábában, az nem elég hogy végleg talonba kerüljön?! kétségtelen: Priskin detto volt tegnap, de nem hiszem hogy nincs más - ha kell fiatal, jobb formában lévő ember a magyar kínálatban.
Nem tudom, én Izlandot érzem a legerősebb csapatnak a csoportban. Aztán persze lehet, hogy az EB-n jól kipukkadnak, de a selejtezőkön elég meggyőzőek voltak.Vakmacska írta:Szerintem ha ilyen hozzáállással mennek ki a fiúk az EB-n a meccsekre, nem fognak szégyenkezve hazatérni.
Az biztos, hogy pofozógépek nem leszünk.
Én még azt is kinézem, hogy a portugáloktól nem fognak kikapni. Szerintem az osztrákok ellen is simán jók lesznek egy X-re, és Izlandot akár meg is verhetjük.
Sógorokkal játsszuk majd az első meccset, bele kellene adni apait-anyait, hogy megnyerjük. Ki tudja, hogy fogják bírni a meccsterhelést. Izland a második meccs, ott is jó lenne legalább egy X, utolsó pedig Portugália. Roncikáék meg nem egy mindenkit verő csapat, tegnap is kikaptak a bulgároktól. Nem lepődnék meg ott sem egy X-en.
Szerintem a portugálok egyik meccsüket sem fogják megnyerni, mindegyiken X-elnek.
Abban egyet értek, hogy kiegyensúlyozott a csoport, az összes meccs szoros lehet. A 4 csapatból szerintem bárki továbbjutó lehet, akár mi is.
Egy ilyennel kiegyeznék:
1. Magyarország
2. Izland
3. Ausztria
4. Portugália

Szerintem ha ilyen hozzáállással mennek ki a fiúk az EB-n a meccsekre, nem fognak szégyenkezve hazatérni.
Én még azt is kinézem, hogy a portugáloktól nem fognak kikapni. Szerintem az osztrákok ellen is simán jók lesznek egy X-re, és Izlandot akár meg is verhetjük.
Sógorokkal játsszuk majd az első meccset, bele kellene adni apait-anyait, hogy megnyerjük. Ki tudja, hogy fogják bírni a meccsterhelést. Izland a második meccs, ott is jó lenne legalább egy X, utolsó pedig Portugália. Roncikáék meg nem egy mindenkit verő csapat, tegnap is kikaptak a bulgároktól. Nem lepődnék meg ott sem egy X-en.
Szerintem a portugálok egyik meccsüket sem fogják megnyerni, mindegyiken X-elnek.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Az a baj, hogy Gera a kevés játékosunk egyike, aki megtudja tartani, letudja osztogatni, van kellő játékintelligenciája. Mellé Nagy Ádi nagyon jó, de tegnap nagyon nem bírt a horvát középpályásokkal, pattant le mindenkiről. Indokolt volt szerintem egy erősebb kp behozatala, hogy stabilabbak legyünk, s onnantól kezdve párharcokat is fogtunk, labdaszerzések voltak, ellentámadás. Ez szerintem a tipikus abból főzünk ami van, lassúak ketten együtt, de még így is pozitív volt a mérleg nyelve. Hasonló Fiola is, sokkal összetettebb egy szélső hátvéd feladata, mint amit ő megtud csinálni, de hátul jól védekezett és igazán más megoldás nincs is.csababarca írta:Az Elek-Gera páros elképesztően lassú, megyei szint kb se, ketten nem lehetnek egyszerre a pályán, de inkább egyik se. Gerának egy utolsó 20-30 perc illene, de hát a neve...
Mást nem tudtam leszűrni a meccsből amit meg kellene említenem.