Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én ezt olvastam twitteren.visca el barca írta: milyen vizsgálódás?múltkor már végeredményt hirdettek, meg is kapták az eltiltást.
csaltakeltiltották őket
okokozat
akkor mit vizsgálnak még?
milyen komoly büntetés lesz? 30.000 euró?

milyen vizsgálódás?Bob_Marley írta:Nem törlik, hanem lehet felfüggesztik, de marad a vizsgálódás.Robcsyy írta:törlik a bant. nevetséges![]()

Nem törlik, hanem lehet felfüggesztik, de marad a vizsgálódás.Robcsyy írta:törlik a bant. nevetséges![]()

De akkor, hogy lehet, hogy mi többet fizetünk a játékosainknak? Nem zavar amúgy, nem az én pénzem, amíg nincs kihatással ez egy-két transzfer létre (nem) jöttére.visca el barca írta:tökmind1, a játékosok kimatekozzák ezt és kompenzációként vhogy kiharcolják a fizetésükben.

De hány és hány reklám van, ahol pl ki van írva xy ennek a csapatnak a játékosa, vagy eleve mezben van. És valamilyen szinten ez "jogdíj", mert ugyanúgy használja a csapatának a nevét. Én ezt nem látom paraszt dolognak, így működik a piac.visca el barca írta:hm én nem tudom, sztem paraszt dolog. neymarnak se azért nőne meg pl az ázsiója a szponzoroknál mert real játékos lett, hanem azért mert ő maga neymar, "a" brand.

Jó gondolat és van is benne igazság. Bár ha az igazolást megelőző évben kötött szerződést x évre a labdarúgó, az bonyolítja a helyzetet, bár lehet, h az új szerződésekre vonatkozik csak.visca el barca írta:sztem perez úgy gondolkodik, ha egy játékos nagy szponzori szerződéseket köt, az annak a hozadéka, hogy ő a real labdarugoja, így ennek a jogán lefölözi a pénzt.recrea írta:És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.
Megfordítva a dolgot: ezt hogy tudják ők megtenni? Azon kívül, h ők a Real Madrid.
tehát ha valaki mondjuk a valenciában van és kap a szponzortól 1 millát, majd átmegy a reálba és ott 3-at kap, akkor perez logikája szerint azt a +2-t azért kapja meg mert a real játékosa lesz így a pénz a klubot is illeti
egyébként sztem ez egy ritka paraszt dolog, örülök h nálunk nincs ilyen. meg ha jól tudom sehol máshol fociban
sztem perez úgy gondolkodik, ha egy játékos nagy szponzori szerződéseket köt, az annak a hozadéka, hogy ő a real labdarugoja, így ennek a jogán lefölözi a pénzt.recrea írta:És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.
Megfordítva a dolgot: ezt hogy tudják ők megtenni? Azon kívül, h ők a Real Madrid.

Pl. CR belement volna, hogy levegyék a felét neki, ha lenne arra opció, hogy ne?recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!

És ezt miért nem tudjuk mi megtenni, mert elég jól hangzik, ráadásul a fizuk sem nagyobbak ott.visca el barca írta:ha jol tudom mindenkinek elveszik a marketing pénz felét.recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!
ha jol tudom mindenkinek elveszik a marketing pénz felét.recrea írta:Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!

Sztem is. Attól, h pl CR marketing pénzének felét leveszik, nem muszaj Neymarral is így megegyezni. Amúgy sem tiszta ez nekem, h működik ez ott pontosan?!daffy írta:Szerintem pedig ha azt mondja Pereznek,hogy ennyi,akkor ennyi. Max elsunnyogják egy részét.visca el barca írta:pénz az mondjuk lenne. zselét elsózzák 100-ért, a másik százat meg simán kiköhögik. valszeg a fizetése is meglenne, mert gyanítom egy az egyben megkapná cuncus heti 300.000 euróját (ott sanszos nagyobb fizetése lenne, viszont a real lenyúlja a marketing pénzek 50%-át, szóval, gyakorlatban nem hiszem h sokkal többet kapna mint itt egy új szerződéssel)
Szerintem pedig ha azt mondja Pereznek,hogy ennyi,akkor ennyi. Max elsunnyogják egy részét.visca el barca írta:pénz az mondjuk lenne. zselét elsózzák 100-ért, a másik százat meg simán kiköhögik. valszeg a fizetése is meglenne, mert gyanítom egy az egyben megkapná cuncus heti 300.000 euróját (ott sanszos nagyobb fizetése lenne, viszont a real lenyúlja a marketing pénzek 50%-át, szóval, gyakorlatban nem hiszem h sokkal többet kapna mint itt egy új szerződéssel)