Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgyis szükség van másodedzőre, szeretettel várjukPiquenbauer írta:Luis Enrique közölte a játékosokkal, hogy az idény végén távozik az AS Romatól. Hát finoman szólva ez nem volt neki egy sikersztori (7. hely)...
(szerk. forrás: Sport.es.)
minden országnak meg van a maga "baja". mivel ez itt a serie a, azaz olaszország topikja, itt az a problémám, h az elmúlt évek alatt feltűnt (természetesen nagyon sokaknak is és jóval előbb, mint nekem), h a három nagy északi klub vezetése elég keményen kézben tartja a dolgokat, nem nagyon vannak véletlenek az olasz fociban. úgy hívja kint ezt a "vezérkart" a köznyelv, h "cupola", mint a maffia felső vezetését. ők adják, veszik a meccseket, ők döntenek bírókról, átigazolásokról, edzőkről, mindenről, ami a futballal kapcsolatos. a többi brigád, így az ASR is általában statiszta ebben a játékban, ami nem annyira jön be nekem. néha (kb 25 évenként) borul a bili, olyankor néhányakat megbüntetnek (nevetséges módon), és vb-t nyer az olasz válogatotttorotam írta:Ott egyenlőek a feltételek, ahol a közvetítésekből származó bevételek nagy részét két csapat (Barca, Madrid) marja el? Vagy ahol szinte lehetetlen versenyezni a sejkek/orosz milliárdosok vagyonával (Man.City, Chelsea), főleg az átigazolási piacon? Vagy ahol a salátástálat már a szezon elején leginkább egy csapatnak (Bayern M.) készítik elő?...
Amúgy meg a Juventust rengeteg bírói tévedések sújtották, mérkőzések múltak a jogtalanul meg nem adott 11-eseken. Mivel '82 óta követed az olasz focit, bizonyára ez idén sem volt másképp és jól tudod, hogy a Juventust idén inkább hátráltatták. De ők tették a dolgukat szépen csendben és bajnokok lettek. Ez pedig szimpatikus kell, hogy legyen. A múlttal pedig nem kell mindig feltétlenül foglalkozni, fehér-mezes riválisaink sem véletlenül járnak 32-nél (vagy nem is tudom mennyinél....)
Ott egyenlőek a feltételek, ahol a közvetítésekből származó bevételek nagy részét két csapat (Barca, Madrid) marja el? Vagy ahol szinte lehetetlen versenyezni a sejkek/orosz milliárdosok vagyonával (Man.City, Chelsea), főleg az átigazolási piacon? Vagy ahol a salátástálat már a szezon elején leginkább egy csapatnak (Bayern M.) készítik elő?nem egyenlőek a feltételek odakint, maradjunk annyiban.
nézd, kb '82 óta követem az olasz focit, azóta szeretem az AS ROMÁ-t! (milaninterlazio... FÚÚJJJJJ!!!!!!torotam írta:A Juventus szimpatikus csapat volt idén.Boixos írta:...
fúj.
Szép focit játszottak, teljes szívvel akarták a scudettot, végig szerények maradtak, szóval szimpatikus és szerethető csapat az övék.
Vagy esetleg te a Milan, Inter, Lazio trióbol valamelyiket jobban kedveled???
A Juventus szimpatikus csapat volt idén.Boixos írta:úgy néz ki, csupa szimpatikus brigád nyer mostanság európában.
fúj.
Internek sztem már most megvan az EL-hely, mert a Napoli kupadöntős, és ennek köszönhetően az első 6 helyezett kvalifikálja magátGame90 írta: Inter meg ha veri idegenben a Lazio-t, akkor megvan az EL-hely, de még a BL is meglehet, ehhez csak ennyi kell: Inter W, Lazio L, Napoli D/L, Udinese L. Simán összejön![]()
Azt nem igazán értem, hogy Seedorftól minek akarnak megválni? Igaz 36 éves, de sztem még mindig a legnagyobb zsugások közt van. Bár lehet, hogy ez csak az én szerény véleményem.sjd írta:Egyébként azt nézem, hogy elég durva generációváltás lesz most a Milannál:
Nesta, Yepes, Zambrotta, Seedorf, van Bommel, Flamini, Gattuso, Inzaghi, Ambrosini szerződése fog lejárni az idény végén![]()