Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kash írta:Én nem bánom, hogy mi a City-t kaptuk ellenfélül, a Real meg egy gyenguszt.![]()
Szeretném látni a csapatom teljesítményét egy sokkal nagyobb kaliberű csapattal szemben.
.....De a győzelem mindig a legfontosabb.
Tényleg nagy szerencse is kell ilyen sorsolásos rendszerben, csak ez már egy kicsit frusztráló, hogy amíg mi MEGINT toljuk egy angol bajnokesélyessel, addig a Real MEGINT egy full átlagos középcsapat ellen játszhat.visca el barca írta:a donyeck továbbmegy egy 1-1-el, a kövi körben a real meg megkapja. kár h ilyenre nem lehet fogadóirodában fogadni.
visca el barca írta:a donyeck továbbmegy egy 1-1-el, a kövi körben a real meg megkapja. kár h ilyenre nem lehet fogadóirodában fogadni.
Kémia óránS.Agüero írta:Ezt hol olvastad, Zola?Illetve negatív + negatív = pozitív![]()
Real meccsen egy 0-0-nak örülnék, a Porto meccs meg hidegen hagy...
Ez egyértelmű, de nem fog megtörténniNem bánnám,ha a Schalke elkapná ma a Madridot,szerény meglátásom szerint egy vereség tovább demoralizálná az öltözői hangulatot, főleg,ha C nem szerez gólt. Ancelotti világklasszis edző,de egy megzuhanó Madrid, széthúzó öltözői hangulattal sok lenne neki.
Nyilván nem lehet,persze, de most nem éreztem őket veszélyesnek.Bob_Marley írta:Ez a ki gyengus meg ki erős 1-1 meccsből nem lehet levonni, főleg annak tudatában hogy itt semmi másról nem szól a dolog csak tovább kell jutni. Chelsea megrúgta a gólját onnantól okosan próbálták lassítani a játékot a franciák meg nem igazán tudtak veszélyt kialakítani. Egyedül Ivanovic oldaláról tudták megbontani az angolok védelmét, azon kívül eléggé stabil volt Chelsea. Nem hiszem hogy szégyenkezniük kellene az angoloknak, lehoztak egy jó meccset idegenben lőtt góllal megspékelve.
Az se lenne rossz ha egy mostani Reallal kerülnénk össze és kicsapnánk őket a fenébehank1ee írta:Hát szerintem botrány rossz meccs... Bayern felállását látta valaki?Guardiola már kínjában nem nagyon tudja, mit csináljon. Egyébként idén az az érzésem, hogy kivernénk őket, remélem összekerülünk velük, miután elpáholtuk az mcfc-t.
Igen, elnéztem. Elsőre úgy láttam Terry volt, így már annyira nem is jó.csababarca írta:Az inkább Cahill gólpassz lesz.Bob_Marley írta:Fantasy szempontból ennél jobb nem is történhetett volna Terry gólpassz, Ivanovic gól.