La Liga / Copa del Rey
A játékvezető ott állt előtte, nem igaz, hogy nem látta. Tovább mehetett, mivel gól lett, gyorsan megnézték. Komoly!
Vilag vicce ami megy. Ez is. Meg altalaban a meccseken is. El is kapcsoltam a meg nem adott almeria gol utan.
En oreg vagyok madridistanak. Szorakozni szeretnek,barki is jatszik. Ez nem szorakoztato,nezek mast.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Sajna ez a második a szabályok szerint rendben volt, csak az előző tizi fényében tűnik gáznak.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez a tizi egy rossz vicc, vissza kellett hozni őket a meccsbe! Rüdigernek,ha valós lenne a súlypontemelkedése,röplabdáznia kellene.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Kabaré!!!

- bence0330
Na, ez így igazságos volt. Mondjuk 1 középhátvéddel játszva ez benne volt. De majd biztos lefújják a Bellingham ellenit 

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ha az Almeria csak a három nagy elleni meccset nezne valaki idén azt mondaná minimum UEFA kupa helyen vannak..egészen elképesztő hogy lehetnek 9 pontosak
Atletico ellen olyan másodikat raktak le,hogy csak pillazott a Tico es kis híján egyenlítettek. Mi is iszonyat szenvedtunk elleni Rm odavágón is szenvedett,most meg ajaj.
Atletico ellen olyan másodikat raktak le,hogy csak pillazott a Tico es kis híján egyenlítettek. Mi is iszonyat szenvedtunk elleni Rm odavágón is szenvedett,most meg ajaj.

Asztamindenit!!!!! 

És mindig ez van...mindig.Mikor baj van akkor jön a segítség.ilyrt meg nem láttam ami most befujtak.Ket kézzel támaszkodik rajta és nem tud felugrani.
van igazság 
szerk: ezt meg elveszik mindárt

szerk: ezt meg elveszik mindárt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára soadroli 2024.01.21. 17:37:33-kor.

- PorSiempre
- Jugador d'estrella
PorSiempre írta: ↑2024.01.21. 17:13:48Most kell gyorsan megrakni a real win-t...
Behozzak a frissebb embereket és szépen nyernek valami elcsalt bundaval.
Simán 4-2 a vége.
Én már szóltam... Majd jövök fél óra múlva ...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
Tehát ez madridistaként is problémás volt? Mert nyilván mi más szemüvegen keresztül nézzük.
Nesze neked Negreiraliga.Szegyen gyalázat
Mocsok, aljas játékvezetés! Rüdiger volt elsőre szabálytalan.
ez hol 11-es basszameg?

- bence0330
Ja, hát ebben csak az vitatható, hogy a madridi felmászott a csávó hátára közben.
- Deluigi
- Entrenador del Barça
most sehol senki, hogy az utolso ellen gyozni KELL?
ez barmikor benne van barmelyik meccsben, ellenunk es a Real ellen minden kicsi vert izzad, aztan van akinek osszejon, van akinek nem
edit: na ez tizi lesz
ez barmikor benne van barmelyik meccsben, ellenunk es a Real ellen minden kicsi vert izzad, aztan van akinek osszejon, van akinek nem
edit: na ez tizi lesz
- bence0330
Huhh, micsoda cserék voltak, 4-2-3-1-et nem sűrűn látni tőlük. Még a belső védő helyen is egy Tchouaméni van, ennél támadóbb felfogással szerintem nem is lehet focizni.
Nem vagyok biztos benne, hogy kikap a Reál. Biztos brutál megnyomjàk a második félidőt.
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Most kell gyorsan megrakni a real win-t...
Simán 4-2 a vége.
Simán 4-2 a vége.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Hál'istennek, most vagyok gondban.
17:30-kor kezdődik a Liverpol meccs. Melyiket nézzem? A Real verést nem szeretném kihagyni
17:30-kor kezdődik a Liverpol meccs. Melyiket nézzem? A Real verést nem szeretném kihagyni
Érdekes második félidő lesz.