La Liga / Copa del Rey
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Huhh, micsoda cserék voltak, 4-2-3-1-et nem sűrűn látni tőlük. Még a belső védő helyen is egy Tchouaméni van, ennél támadóbb felfogással szerintem nem is lehet focizni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nem vagyok biztos benne, hogy kikap a Reál. Biztos brutál megnyomjàk a második félidőt.
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Most kell gyorsan megrakni a real win-t...
Behozzak a frissebb embereket és szépen nyernek valami elcsalt bundaval.
Simán 4-2 a vége.
Behozzak a frissebb embereket és szépen nyernek valami elcsalt bundaval.
Simán 4-2 a vége.
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Hál'istennek, most vagyok gondban.
17:30-kor kezdődik a Liverpol meccs. Melyiket nézzem? A Real verést nem szeretném kihagyni
17:30-kor kezdődik a Liverpol meccs. Melyiket nézzem? A Real verést nem szeretném kihagyni
Érdekes második félidő lesz.
- bence0330
Hát, ha az Almeria belső védői ilyen gólt tudnak lőni, nem csodálom, hogy vezetnek.
Ez kegyetlen volt. 0-2...

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Edgar gyerek" lepókhàlozott" rendesen!
Nem a Barca játszik? 

Ahogy elnézem, ez a bíró is a Real ellen fúj.
Egyenlőre!

- bence0330
Hú, bekapcsolódom, látom a Reál kb helyzetet sem dolgozott még ki. Oké, a végén úgyis megnyerik, de legalább izgalmas. 

Kezdődött a Real-Almeria. Mintha Barca meccset látnék 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nyilván valtoztattak már azóta pl később becsatlakozas stb,de mindig ilyen volt,hogy kisorsoljak a párharcokat és akit elsőnek húznak otthon kezd. Mi is fogadtunk harmadosztalyut már régen, nincs köze hogy ki melyik osztályban játszik.

Ja, én nem gondoltam, hogy komoly a kérdés, bocsi.davi10 írta: ↑2024.01.21. 10:46:33Írd azt, hogy írott szabály, hogy az előző évben előrébb végzett csapat kiemeltként indul és nem játszhat otthon. Vagy ne, ha nincs ilyen írott szabály![]()
Közben annyira megijedt a sorsolástól a Bilbao, hogy meg is szakadt a veretlenségi sorozatuk tegnap, szóval egy győzelemmel ma visszaelőznénk.

- davi10
- Llegenda del Barça
Írd azt, hogy írott szabály, hogy az előző évben előrébb végzett csapat kiemeltként indul és nem játszhat otthon. Vagy ne, ha nincs ilyen írott szabálysuperman írta: ↑2024.01.20. 19:38:57Na de a te kérdésed az költői kérdés, arra mit írjak, hogy "Nem, nincs ilyen irratlan szabály, csak az a béna hiphop előadás miatt így jött ki a sorsolás."?davi10 írta: ↑2024.01.20. 19:33:58Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult![]()
Ha jól láttam 2 és 4 éve is a Bilbao ejtett ki minket, plusz az őszi meccsünk óta veretlenek, előttünk is vannak már a tabellán, úgyhogy nem lesz könnyű menet. Még úgy se, hogy ha jól emlékszem Xavi-val még mindig vertük őket.

Közben annyira megijedt a sorsolástól a Bilbao, hogy meg is szakadt a veretlenségi sorozatuk tegnap, szóval egy győzelemmel ma visszaelőznénk.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Na de a te kérdésed az költői kérdés, arra mit írjak, hogy "Nem, nincs ilyen irratlan szabály, csak az a béna hiphop előadás miatt így jött ki a sorsolás."? Őket kaptuk, őket csapjuk meg. Plusz még januárban faragunk a minuszhétből, figyeljétek meg!davi10 írta: ↑2024.01.20. 19:33:58Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult![]()
Ha jól láttam 2 és 4 éve is a Bilbao ejtett ki minket, plusz az őszi meccsünk óta veretlenek, előttünk is vannak már a tabellán, úgyhogy nem lesz könnyű menet. Még úgy se, hogy ha jól emlékszem Xavi-val még mindig vertük őket.
- davi10
- Llegenda del Barça
Minden szavaddal egyetértek, de a kérdésem nem erre irányult

Mondjuk az előző kör után a szerencsét igazán nem kérhetjük számon! Amúgy pedig meg kell mutatni, egy Bilbao csak nem csokizzunk össze magunkat!
Bocs h ebbe a topikba is beírom: mit szólnátok egy Fermin-Cancelo-DeJong-Raphinha középpályás sorhoz?
Szerintem kicsit erős ez a mondatod, átgondolnám a helyedben.
Úgy hangzik, mintha laposföldhívő, evolúciótagadó lenne mindenki, aki szerint egy munkára másik embert kéne alkalmazni a jelenlegi helyett. Nem kell másokat "észhez téríteni", nem hídról készülnek leugrani, csak nem tetszik nekik az edző munkájának minősége.
A Bilbao ellen meg ideje megmutatni mit tudunk a kritizált és kiebrudalt Valverde ellen és nem kifogásokat keresni.
-
- Entrenador del Barça
Így van, szerényebben kellett volna játszanunk a Madrid ellen, és a Bilbao még rosszabb szerintem, mert ők kifejezetten a gyors ellentámadásra építenek. Hát, Gavi nélkül átjáróház vagyunk és Güngodogan is "sok" labdát veszít Busi pozíciójában (darabra persze nem, de az rögtön gólveszély). Pedri visszatérése segíthet, nélküle nincs esély.
- Andris
- Adminisztrátor
Ez bennem is felmerült már... írott max arra lehet, hogy ha osztálykülönbség van.
Íratlanból meg lehet akármi, a spanyol szövetséget és egyéb szervezeteket, vezetőkent, stb ismerve ....
A Bilbao hatalmas formában van, az idősebbik Williams kiesése sztem nem sokat segít a helyzeten, nekünk sokkal fontosabb hiányzóink vannak jelenleg.
Én sem tartom magunkat esélyesnek, jelenlegi forma alapján. Sajnos ez van, sztem az Atleticoval és a Gironával is jobban jártunk volna, és amúgy is okádék állapotban vagyunk lélektanilag. Ha sikerül akárhogy megugrani, az komoly önbizalmat adhat, ha nem... hát nemtom lehet-e lejebb kerülni még.
Alapvetően káros és felesleges kockázatnak tartom ezeknek a sorozatoknak a komolyanvételét. Presztízst és anyagiakat illetően minimális a hozadéka, viszont a megítélés, önbizalom terén komoly a kockázat. Már leírtam egyszer: klasszikus rossz üzlet.. relatíve kicsi várható hozam, nagy kockázat.
Mivel sokaknál elszakadt a cérna, azzal voltam elfoglalva, hogy megpróbáljam észhez téríteni a Xavi távozását követelőket, ezért nem írtam le... de sztem Xavi nagyot hibázott azzal, ahogy kiküldte a csapatot a szuperkupa döntőben, akár a már-már megszokott 3 támadós felállás elhagyása, akár a védelem feltolása, pozíciókat illetően felforgatása kapcsán. A Bilbaonak támadásban vannak hasonló dolgai, hasonló tulajdonságai, mint a jelenlegi madridnak, szóval oda kell majd figyelni, és a védekezést nagyon meggondolni. Megvárnám a kerethirdetést, hogy mondjak valamit a kezdőről, a feladatkörökről.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Deluigi
- Entrenador del Barça
szerencsere az idosebbik Williams testver Afrika kupan lesz, adtak ennyi elonyt nekunk a BilbaosokBob_Marley írta: ↑2024.01.20. 10:43:05Én inkább a Bilbaorol beszelnek,eddig szerencsénk volt a sorsolással,most rendesen belenyultunk. Bilbaoban rohadt nehéz lesz,nekik is óriási presztízs kérdés mindig a kupa,baszkok így tökéletes terep a protestalasra az állam ellen a mindenkori jó CDR szereplés.
Nem magunkat érzem esélyesnek,de elengedni sose szoktuk a kupát,Katalonianak ugyanúgy rengeteget számít. Szóval nehéz ugy,de bízom benne beverekedjuk magunkat az elődöntőbe.

- davi10
- Llegenda del Barça
Ez amúgy ilyen iratlan szabály, hogy a Barca meg a Real csak akkor játszhat otthon, ha már oda-visszavágós lesz a párharc?

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én inkább a Bilbaorol beszelnek,eddig szerencsénk volt a sorsolással,most rendesen belenyultunk. Bilbaoban rohadt nehéz lesz,nekik is óriási presztízs kérdés mindig a kupa,baszkok így tökéletes terep a protestalasra az állam ellen a mindenkori jó CDR szereplés.
Nem magunkat érzem esélyesnek,de elengedni sose szoktuk a kupát,Katalonianak ugyanúgy rengeteget számít. Szóval nehéz ugy,de bízom benne beverekedjuk magunkat az elődöntőbe.

Azt gondolom, hogy a kritikák tárgya a legtöbb esetben nem a Barca-DNS, hanem az a játék, amit jelenleg látunk, és ami max foltokban emlékeztet a Barca-DNS-re. A csigalassú, körülményes, ötlettelen adogatást nem nevezném Barca-DNS-nek, ahogy a bohóckodásokat sem a védelemben. Az a Barca-DNS-re nézve lenne sértő.