Leon írta:Én csak Neymart féltem,őt előszeretettel hentelik szerte a világon. Remélem nem Mascherano lesz majd az aki leaprítja!
Cunci kihagyja a 2 válogatott meccsét,biztos közben leforgat egy 7 részes hőskölteményt az életéről vagy csak valami apasági perben hivatalos...
A mostani Madridtól nem félek,eléggé megtépázott a társaság:
- Cunci celeb és az önimádaton kívül nem sok minden érdekli
- Benzema sittes
- Bale nulla mint általában
- Ramos a kisollóját nyögi még egy ideig
Egyedül Hámesz az aki talán megrázza magát és rápirít párat a kapunkra.
A 3 pont előnyében pedig a presztizsen kívül nincs nagy veszteni valónk.
Messi meg 100% hogy játszani fog bárhogy is alakul a meccs a 60-70. percben beszáll. Többször lenyilatkozta hogy mennyire imádja a Klasszikusokat.
Én azért tartok a meccstől, hovatovább inkább a Realt érzem esélyesnek. Ronaldot nem írnám le, mert ha konstansan nem is, de egy-egy meccsre kijöhet a lépés, plusz ott lesz már Benzema és James is neki. A franciát említettem, mint fő veszélyforrást, csak kérdés milyen mentális állapotban lesz, illetve a kihagyás hogyan befolyásolja a játékát. Az ilyen Bale-félék, ha nem is zavarnak sok vizet, egyszer elsülhet a lábuk vagy szöglet, szabadrúgás.
A presztízsen kívül bőven van vesztenivalónk. A Sevilla megadta nekünk azt a lehetőséget, hogy ha sikerül nyernünk Madridban olyan előnyre tehetünk szert, ami sok mindent meghatározhat. Azért nem mindegy, hogy ugyanannyi ponttal, rosszabb gólkülönbséggel és egymás elleni eredménnyel állsz, vagy 6 ponttal vezetsz.
Ráadásul náluk gyakorlatilag mindenki egészséges lesz, nálunk Rakitic is nagyon kérdéses (még ha fel is épül addig sérülésből visszatérve ki tudja milyen), illetve Messi játéka is kérdőjeles, aki gyakorlatilag kitesz 2 madridi játékost. Az a gond, hogy nekik lesz merítési lehetőségük, kellően variálhatnak, míg nekünk ez nem nagyon lesz meg.
És arról se felejdkezzünk meg, hol játsszunk. Nem akarok károgni, de ne abból induljunk ki, hogy hogyan játszottak a Sevilla ellen vagy milyen formában vannak. Nagyon nagy tétje lesz ennek a meccsnek és ezt mindkét fél tudni fogja.
Kár, hogy LE elvetette a 4-4-2-es felállást. Ha Messi le tudna ülni a padra lehetne benne ráció. 2 vkp-val kezdeni, aztán második félidőben Masch le, Messi be és mehet a bugi.