Capon írta:Pep első évében volt ilyen sérüléshullámunk, sőt még rosszabb, nem egyszer a kezdő 11 kiállítása is problémát jelentett.
Ha jól emlékszem akkor nem izomsérüléseink voltak hanem szinte mindenki dértérülésen esett át. Utána újítottunk az edzésen és sikerült is maximálisan orvosolni a problémát.
Bl döntőben jó kis védelmünk volt emlékszem, Sylvinho balbekk, Puyi jobboson, Touré középső védő..

Aztán micsoda meccset lehoztak, Sylvihno még megkerülőst is betolt a gólvonalon emlékszem - mit megadnék egy ilyen csere balbekkért jelenleg. Hál istennek amúgy "csak" hátul voltunk komoly gondban emlékeim szerint, a támadórészlegből Henry sérült le szezon elején, meg Ini is volt kicsit, de aztán ott onnantól elkerült minket a baj.
noname írta:Ha valaha lesz olyan csapat, ami eséllyel védi meg a BL-címet, az a mostani Barca. Remek kémia, remek játék, téli frissítések. Továbbá a csapat bizonyította h le tud küzdeni minden akadályt.
Én is most nagy esélyt látok rá, legfőképp azért, mert a tavaly tavaszi játékunk még nem volt a csúcsra járatott "Lucho Barca" szerintem. Az a mostani, ahol a középpálya is összeállni látszik, és a trió még összeszokottabb - amihez Messi sérülése is kellett szerintem, Suárez és Neymar most hangolódtak totál egymásra.
Nyilván tavaszig még millió dolog változhat, még ha te pont azt is írtad, hogy nem látsz rá esélyt..

De München is gálázott 2 éve folyton ősszel, aztán Bl-re elfogytak, nálunk is beüthet rossz forma addigra, de most én is nagyobb esélyt látok rá, mint bármikor máskor.