2015.10.05. 01:54:05
Szerintem az idei bajnokság lesz a legnehezebb mind nekünk, mind a Madridnak.
Bár lehet nem úgy tűnik, de szinte az összes csapat elég jó formában van ahhoz, hogy bármikor megfogja a két nagyot, gondolok itt elsősorban a Sevillára, Atleticora, Celtára...stb
Azért azt ne feledjük, hogy mi ezt az Atelticot vertük szép játékkal 2-1-re úgy, hogy Messi 55 percig nem is játszott.
Lehet, hogy ezzel most sokan nem fognak egyetérteni velem, de szerintem mi jobb formában vagyunk, mint a Madrid, ez hosszútávon fog csak igazán megmutatkozni, majd amikor Messi, és a többiek is 100%-osak lesznek.
Tulajdonképpen most nálunk van az, ami tavaly a Realnál, ami a sérüléseket illeti, de én magunkat sokkal jobb csapatnak érzem, -ami a csapatmunkát illeti- és még a Madridnak mindössze egy játékos elvesztése óriási érvágást okozott, én Messi és a többiek nélkül is érzem azt a csapatban, ami a Barcelonát egységessé teszi, és tényleg csak a helyzetkihasználáson kell javítani, és Messi nélkül is menni fog a bugi...Azért ne felejtsük el, hogy bár Neymar és Suarez nem Messi szintű játékosok, szinte az ajtón dörömbölnek, hogy beléphessenek a világ legjobbjai közé, ami azt jelentené, ami Messi esetében az "abszolút", hogy bármelyikük képes lenne eldönteni 1 meccset egyedül, egyetlen villanással.
Hiszek bennünk és abban, hogy végig tűzközelben leszünk minden fronton.