Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
noname
Llegenda del Barça

2015.11.22. 00:20:37

Remélem Benitez annyit marad a Realnál mint SAF az MU-nál. Most szezon közbe nem fogják kirúgni. Saját nevelésű edző, ami kutyánk kölyke, ki kell vele húzzák szezon végéig.

Mikor kinevezték Benitezt pont beszélgettem egy Real szurkolóval. Az én véleményem az volt h Benitez a tökéletes választás a Barca számára. Mit vár a szezontól? Válasz:
"Remélem az első 6 meccsen kikap a Real és kirakják Benitezt, akkor legalább a szezon maradékát menteni lehet."

Amúgy bírom Benitez nyilatkozatát. A rutinos játékosokat akartuk játszatni. Jah, ezért kezdett Danilo meg James :lol: . :lol: :lol:
nem lenne okosabb egy "no comment" válasz, mintsem h nyilvánosan hülyét csináljon magából?!
A Fifa egy szégyen
Tobias88
Entrenador del Barça

2015.11.22. 00:08:59

Kíváncsi vagyok Benitez meddig marad, egyszerűen nem való ő Madridba.

Amit ő kér a védőktől és a középpályásoktól, ahhoz nem jó a BBC egyszerűen. Az összes csapatánál úgy volt, hogy ha az ellenfél átlépi a felező vonalat, a két szélső visszalép védekezni és a csatár vár a kontrára egyedül. Erre Ronaldo és Bale alkalmatlan, látjuk is a végeredményt. Előbbi 8 meccsen volt góltalan már a ligában, utóbbi meg inkább Wales kijutásával törődött. Aki középen helyrehozhatná ezt, arra meg valószínűsíthetően börtönbüntetés vár...

Nyilván nem szeretném, hogy Benitez elmenjen, mert az jó nekünk, de alkalmatlan szerintem.
94:39 6 - 1
Nero.
Llegenda del Barça

2015.11.22. 00:05:19

Kicsit sajnalom a madridistakat amugy. Gyakorlatilag mar nem tudnak jonni semmilyen kifogassal. A mai tortenelmi eredmenyt Messi nelkul ertuk el, es meg mindig hozunk a La Masiabol arcokat (Roberto, Munir). Ahogy odaat olvasom, teljesen maguk alatt vannak. Meg is ertem oket, ha anno nincs az a franya Ramos szoglet a 985645645. percben, akkor elmondhatnank hogy az elmult 10 evuk egy nagy nagy nulla.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.22. 00:03:45

Viszont megszakadt a mindét csapat gólt lő sorozat. :P
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.21. 23:46:46

All of Madrid's last 5 managers lost their first Clasico
Reméljük, ez a sorozat ezután is folytatódni fog. 8)
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Dantes
Jugador del Barça

2015.11.21. 23:28:15

Kétséget kizáróan a játék minden elemáben ma mi jobbak voltunk: ennyi =D>
Bob_Marley
Presidente del Barça

2015.11.21. 23:05:30

Régóta mondom, hogy Casemior náluk nagyon kulcs és kimaradt, fogtuk is a középpályát és mozgékonyságban és létszámfölényben a kp-n ilyenekre vagyunk képes. :D Palesz77 megmondta, ennyit a meccsről. :lol: Benitez szerintem nem rossz és megmutatta már idén, hogy vannak jó elképzelései, de fásultak voltak és a középpályán csúnyán kikaptak, ez utóbbi pedig neki is köszönhető. Eltaktikázta, de kit érdekel. :D Finoman szépen csendben a tizenkettedik fordulót írtuk és hétről hétre lettünk jobbak, s jelzem megint nem kaptunk gólt. 8) Persze kellett Bravo is, de pl Matyi is remek teljesítményt mutatott beállva ahogy sokan mások is. Száz szónak is egy a vége, szép győzelem, magabiztos siker, folytassák uraim.
Kép
Kép
Kép
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.21. 22:03:16

Azért ez elég durva:
Barcelona keeper Bravo (54) gave today more passes than Madrid forwards Ronaldo (44), Bale (41) and Benzema (26)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2015.11.21. 23:41:24-kor.
Titinho
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:51:08

Évek óta nem írtam fórumra, de most úgy érzem, hogy le kell írnom valahová pár mondatot... 8)
Először is...IGEEEEN!!! MEGVAAAN!!! KÖSZÖNÖM BARCA EZT AZ ESTÉT!!! :twisted: =D> =D> =D>
Aztán...
Benítez meccs előtti nyilatkozatában:
“A saját stadionunkban játszunk, a saját szurkolóink előtt, és úgy gondolom, hogy a Madrid az esélyes. Kemény mérkőzés lesz, de a nézők élvezni fogják.”
Na már itt elb...ta szerintem, hogy a játékosaiba is ugyanezt a nagyképű hozzáállást verte, ami meg is látszott pár perc játék után. Mert hamar rájöttek, hogy itt nem sok keresnivalójuk lesz ma este, aztán csak pislogtak mint hal a szatyorban. :shock:

Jöhetett(és jöhet mindenki a meccs után is) itt a "sok" sérülttel, nekünk is voltak nem is kevés sérültjeink, Messi-Rakitic ma tért vissza a pályára, Sergi Roberto is 10 napot hagyott ki nemrég, Ini pedig 1 meccsel ezelőtt tért vissza.

Óriási köszönettel tartozunk a pincér úrnak, hiszen nagy jóslatot tett a meccs előtt, ami be is jött: "...de a nézők élvezni fogják." Csak azt nem tetted hozzá tesó hogy melyik nézők... =D>

Óriási gratula a CSAPATNAK, mert ma ismét történelmet írtak! :wink:
És ha nem vesznek vissza a fiúk az 57-58!!! perc körül (egy klasszikuson már ekkor leállni...? nem kicsit gáz) sima 6-7 lett volna.

Még egyszer köszönöm a Barcának ezt a csodálatos estét, de úgy érzem meg kell köszönnöm Benítez papának is!
Csak így tovább...is-is... =D>
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Normandia
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:48:21

Ma iskolai oktatás volt és a tanár a barca volt. Benitez nem való oda ez látszik és az is, hogy valami gond van a csapattal. Persze annyit tudtak, amennyit engedtünk nekik, vagyis szinte semmit. Középpályán fogtuk meg őket. Kroos, Modric, James tudásuk alatt vannak, CR, Bale,Benzema kétnullás teljesìtményt hozott le. SR túlpörögte a meccset akár ki is állìthatták volna őt is. Szóval, le lettek oltva rendesen.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
Chino
Llegenda del Barça

2015.11.21. 21:32:03

Igazából minden le van már írva, amit gondolok. Az viszont elég féregség volt, ahogy a Real játszott. Ramos, Ronaldo, Bale. Meent a szándékos faragás, sunyi könyöklések. (egy tizi el is maradt, de csak megjegyzésként)
Amit nem gondoltam volna, hogy pont Isco-nak fog így eldurranni az agya. Úgy tűnik a madridiak sosem tudnak elviselni egy méretesebb zakót. Ugyanazt játszotta el, mint Ramos az 5:0-nál. Ez jól jellemezte az idei Realt.

Benitezt meg nem tudom hol képezték. Klasszis játékosai vannak minden egyes posztra, erre feláll egy ilyen kezdővel. =D> Örültem neki, hogy Ancelotti elment és a pincért nevezték ki helyette, de féltem, hogy amilyeen erős és mély keretük van nem lehet nagyon elcseszni, de a spanyol most megmutatta, hogy lehetséges. Ráadásul ha az Atma veri a Betist visszacsúsznak a harmadik helyre.
Arra kíváncsi leszek, hogy most majd mire fogják a vereséget. Eddig azért sírt Benitez, hogy sok volt a sérültjük, de most!?
Forca Barca!!!!
Messias2
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:27:45

palesz77 írta: Fun fact következik: A legutóbbi 2 Clásico ami novemberben volt, az a 10/11-es 5-0 hazai pályán, és a 05/06-os 0-3 Dinho varázslatával idegenben. Ismét 5 év telt el azóta, és még az is közös, hogy mindkétszer piros gatyában toltuk azokon a meccseken, szóval minden egy simázás mellett szól.. :mrgreen:
Ennyi... Palesz megmondta.
Samper
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:26:26

Igen. Nem semmi, hogy középpályán vertük meg a Realt. Pedig általában nem ez a legerősebb csapatrészünk.
LG
Az Év fórumozója 2016

2015.11.21. 21:23:08

Én Benitezt azonnal elküldeném a helyükben. Ancelottival akkor is komoly ellenfelek voltak, mikor gyenge formában voltank, nekünk meg nagyon ment, most meg egy percig nem volt esélyük. Mourinho is ugye egy csúnya 5-0-ás zakóval kezdte, de szezon végére azért már elég szépen felhozta a Realt, követlező szezonban meg ugye már bajnoki címet tudott nyerni velük.

Benitezben viszont ezt nem látom. Amig ő az edző, én egy kicsit sem tartok a Madridtól. Nem biztos persze, hogy új edzővel jobbak lennének, de rosszabbak szinte biztos, hogy nem, tehát én váltanék.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2015.11.21. 21:16:56

Félelmetes..Még mindig nem tudom elhinni.... :D

Ma délután épp megnéztem az 5-0-s mecset, ámulva-bámulva ahogy szoktam, és úgy voltam vele hogy bárcsak egy gyenge 0-1-re nyernénk,vagy akár döntetlen is jólenne.. :lol:

https://www.facebook.com/culedefcbarcel ... =2&theater" target="_blank

ZSENIÁLIS!!!!! =D>
Alonso0190
Jugador del Barça

2015.11.21. 21:05:42

"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Leon
Director del Fútbol

2015.11.21. 21:01:07

A világ jelenleg 2 legjobb támadója a meccsel kapcsolatban: :mrgreen:

https://www.facebook.com/Troll.Football ... =3&theater" target="_blank
Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.

Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.

L4wandowski

Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!

Grácies Messi!
noname
Llegenda del Barça

2015.11.21. 20:56:06

Kis elemzés taktikai szempontból:
SR volt szerintem a kulcs. Ellentétben Messivel, SR a meccs nagy részében inkább befelé húzódott és bátran felvállalta az ütközéseket, de Rakitic és Iniesta is hasonlóan. Azon felül, hogy a kp-n állandó létszámfölényben voltunk(ehhez hozzájárult az is h Bale és Danilo kb annyi veszélyt jelentett mint SR egy éve), a mi kp-nk bátran felvállalta az ütközéseket, tovább a futómennyiségek között is nagy különbség volt. A Real kisasszonyai: Modric, Kroos és James úgy néztek ki, mint egy 17 éves brazil kisgyerekek az első európai meccsükön. Fizikailag és taktikailag teljesen szét lettek cincálva. Ekkora kp fölényünk rangadón sztem utoljára Pep idején volt. A védelmet is érdemes kiemelni, hiszen kb 3-0-ig, ameddig számított a Real semmire se ment a védelmünk ellen, jó mozgás, jó lesreállítás. Látszott, hogy fel vannak készülve a játékosaink.
LE a lehető legjobb taktikát dolgozta ki és ellentétben a tavalyi meccsekkel, ahol sztem Ancellotti jobban felkészítette a Realt ellenünk mint LE a Barcát, most látszott, hogy a játékosok tudják mi a dolguk. Bele volt számítva Danilo bénasága, de az is, hogy a Real kp-sai terület híján használhatatlanok, mert egyikük se elég agresszív. !!!Iniestába !!! több vérszomj szorult, mint Modricba és Kroosba összesen. A jolly joker SR is nagyon bevált.

A másik aspektus Benitez. Ez az ember hülye. Van egy kisasszonykákból álló kp-d, akik félnek ütközni(Modrichoz képest Iniesta egy pankrátor). Erre miközben nálunk egy klasszikus box-to-box játszott, továbbá mind SR, Alves és Alba hatalmas munkabírású, addig a Realnál nem volt védekező középpályás. #-o
Ha lett volna, legalább nincs alázás, akkor is kijött volna h Bale használhatatlan, Ronaldo öregszik, Danilo meg egy vicc, de így meg. :lol:
A Fifa egy szégyen
Stalkyard
Director del Fútbol

2015.11.21. 20:51:14

Megmondom őszintén, az én ízlésemnek kicsit fura volt a mecss, leginkább a tempó zavart, vagyis inkább a hiánya. Még az meccs érdemi részében ( első félidő ) is nagyon lagymatagnak tűnt a játékunk, annak ellenére hogy lőttük a gólokat becsülettel. Aztán a második félidő meg totál lötyögés, mondjuk ott már indokolt is volt, meg lehet benne volt a fiúkban, hogy nem kéne kockáztatni a sérülést a favágók ellen.

Na ennyit a "károgásból", ismét történelmi győzelmet arattunk, klasszis különbség volt a két csapat között. Azért azok a kellenes dolgok, mikor egy 4-0 után hiányérzet van az emberben, mert nagyon könnyen lehetett volna ennek a duplája is, és ez cseppet sem túlzás.

Kíváncsi vagyok innentől milyen szezonunk lesz, mert most nagyon odatettük a lécet ezzel a győzelemmel. És januárban jönnek Ardáék is... 8)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
hajnesz
Entrenador del Barça

2015.11.21. 20:46:40

Tudom, ilyenkor mindenki inni megy, meg élvezi a sikert, de gondoltam megosztok pár gondolatot, ami a meccs alatt/után megfogalmazódott bennem.
Először is,egyes emberek hiába próbáltak meggyőzni róla, a modern futballban sem lehet védekező kp nélkül felállni, főleg nem egy rivális ellen. Ez Benitez hibája, mert bepötyögte a transfermarktot, és az első 11 Real játékost felküldte a pályára. Ronaldot átküldte a jobbszélre, ahol Albával maximum egált tudnak futni. Isco legnagyobb baja, hogy nem 50 milláért vették meg, szerintem ezért nem játszott. Daniloról meg cukik voltak a youtube videók még anno tavaly :mrgreen:
Nálunk mindenki komoly teljesítményt hozott le, egyedüli egy kritika érheti a házunk táját, hogy nem tudtunk végig 100%-osan koncentrálni, Valamint LE várhatott volna Messi behozatalával még 15 percet. Munir pedig nem győztes alkat, nem a barcába való... Könyörgöm, fizessünk valamelyik kiscsapatnak, hogy kölcsönvegyék...
Az lett volna a slusszpoén, ha a végén Piqué betalál... Istenem, mit meg nem adtam volna érte... Csak ugye a tini elvette előle az esélyt.
SZERK: Alves szokásához híven ismét a szezon eddigi legjobb meccsét hozta a Real ellen :D Hihetetlen az ember...
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2015.11.21. 20:35:18

Úristen, még mindig nem fogtam fel, hogy mekkora siker ez most! =D> Győzelem a Bernabeuban + 6 pont előny kombó mellé 4 rúgott gól a Realnak! =D> Nagyszerű! :D
Jó előérzeteim voltak a meccsel kapcsolatban, de nem gondoltam volna, hogy ennyire megszórjuk őket. Mindenki a legjobbját hozta ma, briliánsak voltunk. Egyedül Leot sajnálom, hogy nem sikerült kivennie a részét a mókából, de majd később ő is belelendül és akkor újra összeállhat az MNS! 8)
A lényeg, hogy egy nagyon nehéz stadionból sikerült elvinnünk a 3 pontot. =D>

Visca El BARCA!!!
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2015.11.21. 20:33:14

remélem nem rúgják ki a pincért, perec marad elnök és a jövő csapatát bélre fogják felépíteni :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Boixos
Llegenda del Barça

2015.11.21. 20:31:51

kiváncsi vagyok arra, hogyan fognak reagálni erre a madridiak részéről. anno, amikor 6-2re nyertünk a bernabeuban raulban volt annyi gerinc, hogy elmondja milyen nyomorult érzés volt belülről nézni a barca-gálát.
most legalább ekkora különbség volt a két brigád között.
és a győzelem mellett annak örülök a legjobban, hogy ezt a meccset is gyakorlatilag messi nélkül hoztuk le így, és ez már a sokadik ilyen szitu volt. most, hogy visszajön messi, nem tudom, ki fogja megállítani a brigádot.
szép volt fiúk!
PUYOL-XAVI-INIESTA
barka
Jugador del Barça

2015.11.21. 20:30:56

Gondolom nem nekem van egyedül ilyen hangulatom: :D

https://www.youtube.com/watch?v=lQuWtzW9YbU" target="_blank

Készülhet az új klip! :D
Szép volt srácok! Remélem Benitez és Bale is marad még egy pár évig. :)
hank1ee
Director del Fútbol

2015.11.21. 20:29:17

Egy héten belül két olyan szurkolói élményt élhettem át, amit sose felejtek el. Köszönöm, fiúk! Megtiszteltetés, hogy egy ilyen csapatnak, ilyen játékosoknak drukkolhatok.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Válasz küldése