Alfa írta:Alfa írta:zola8787 írta:
A Porto azért annó "kis"csapat volt amikor Mou Bl-t nyert velük. Pellergrini a Villareal-al a Barcát is megelőzték a bajnokságban.
És Klopp féle első Dortmund is kiscsapatból lett nagy és ismeretlen senkikből világsztárok
És még 1 edző: Ancelotti is anno a Parmanál kezdett egy 2. hellyel. Ennyi elég csababarca

?
1. Pep egy szedett vedett brigáddal kezdet egy hatkupás szezonnal.
2. Porto európai kiscsapat volt,portugáliában top,kerete meg európai mércével mérve is elit volt azért. De oké,ezt elfogadom, kiscsapat BL-nyert írtó mákkal,lesgóllal,stb...oké.
3. Pellegrini-Villareal, olyan marha nagy sikereket nem ért el,pofás csapata volt, de ennyi.
4. Ancelotti-Parma. Szép eredmény,de akkor a Parma azért nem kiscsapat volt,keret: Buffon,Sensini,Dino Baggio,Crespo, Chiesa,Thuram, Zola, zé Maria. Most csak a legjobbakat említettem, a '96os szezonból. Bár nem tudom mondanak e ezek a nevek nektek valamit is.
Nekem nem kell definiálni,hogy mi a kiscsapat,Ti dobtátok be,hogy a Mu kiscsapat...Pep ebből a MU-ból nem tudna várat építeni,de stabilan hozták volna az EL-helyet.
Én Pepet sem emelem piedesztárra,egyszerűen hálás vagyok neki,amiért kiemelte a csapatunkat az apátiából,és összerakott egy bivaly erős csapatot,amiről azóta is csak álmodozunk,és hagyta a keretet játszani!
Ezerszer elmnondtam már, hogy egy edző sem okoskodott nagy dolgokat kiscsapattal. Amiket felhoztatok,hát egy sem volt akkoriban kiscsapat. a MU sem az.
Top edzők top csapatokat edzenek, évek óta,tizenéve így van.
Meccsről: nem csalódtam,azt kaptam amit vártam, beton védekezés,onnan kontra. BM meg meddő fölényben. Azért a Madrid többet tett,mint tegnap a cselzi,nem is hánytam meccs közben többször,mert látszott,hogy ők akarnak kezdeni a labdával valamit,ha hozzájuk kerül. Ez már eggyel szimpatikusabb fokozatú kontrajáték.
Visszavágó nehéz lesz a BM-nek,a real fog találni egy gólt, kérdés 0-0nál lövik,vagy 2-0nál,amikor még tud javítani a münchen.
Meglátjuk,de ebből nekem nagyon egy Chelsea-Real BL-döntő körvonalazódik.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."