S.Agüero írta:
Ők jobbak nála szerintem: MSN, CR, Griezmann, Lewa, Hazard, de Dybala, Alexis vagy Agüero sem rosszabb nála, ez már 10 támadó.

Griezmanntól kezdődően nem értek egyet a sorral, de véleményes, ők is kiváló játékosok. Kivéve Agüero, ő szerintem napjaink egyik legtúlértékeltebb játékosa. Az Atleticoban még láttam benne fantáziát, a Cityben viszont nem tudott szintet lépni szerintem. Jó időszakai voltak, de igazán kiemelkedő sosem, a válogatottban pedig a legfontosabb meccseken Higuaint is alulmúlta, pedig azt nem könnyű. Alexis impozáns az Arsenalban, de nálunk nem tudta azt hozni, amiért megvettük, Bale azért többet mutatott a Realba, mint ő nálunk. Hazardnak is volt két középszerű szezonja ezt megelőzően, a legutóbbiban tudta megmutatni, miért is tartották ők anno akkor tehetségnek. Lewa remek csatár, de olyan szinten nem tud húzni szvsz egy csapatot, mint Bale.
Én 10-ből 11-szer Lukaku-t választom Morata helyett, de hát a Chelsea tudja
Szerintem Lukaku egy buta erőcsatár, persze hasznos tud lenni, ha beveri a helyzeteket, de a pl. az EB-n ordított, hogy mennyire kilóg egy technikásabb csapatból. Morata sem egy zseni, de egy fokkal, talán kettővel is jobb ebből a szempontból, amellett, hogy nem kevésbé gólerős. Amit fel lehet hozni a spanyol ellen, hogy eddig még mindenhol csak csereként bizonyított, első számú csatárként még nem mutatta meg, mit tud. Lukaku viszont még top csapatban nem tudott bizonyítani, lehet nem tudja majd a szintet megugrani, bár azt hiszem, Mourinho focijában jól érvényesülhet.