csababarca írta:Itt is ugyanúgy vészmadárkodunk, én is, mi se vagyunk különbek ebben. Egy egy rossz eredmény után itt is be van találva még a mosodás néni is.
Örülök, hogy lépéshátrányba kerültek, főleg hogy ez volt nekünk az egyik legnehezebb idegenbeli meccsünk, és be tudtuk húzni.
Nem szoktam ilyet, mert ha valamivel egyet értek, akkor felesleges leírnom, de most mintha én írtam volna. Nem is kell messzire menni, elég a bilbaói 0:4-et venni, vagy a tavalyi év elejét. Mindenkit eladni, Klopp-ot edzőnek, Mangala, Reus, Hazard és még a franc tudja milyen nevek.
Sőt itt néha úgy vészmadárkodunk, hogy meglátunk egy igazolást a túloldalt vagy nyomnak két meccset és akkor már bajnokok mert rúgtak x gólt.
Semmilyen következtetést nem kell ebből levonni, csupán 37 meccs van hátra.....Áldjuk az eget, hogy egy nagyon nehéz meccset behúztunk és a Gijón otthon mint frissen feljutó újonc szintén bárkinek kemény lett volna, a RM 0:0-t hozott, de ennek semmi jelentősége. Atletico is alig nyert, Valencia-Sevilla-RM ikszelt, mi is alig húztuk be, ez is mutatja, hogy idén kemény lesz a harc és bizony sokat érhetnek ezek az 1:0 győzelmek. Nemsokára vizitálunk a Calderónban, ha ne adj Isten nyernénk, akkor a mankós csapattal lehozni egy San Mames-Calderón túrát hat ponttal az valami csodálatos lenne. Reálisan azt mondom ikszes az a meccs (és a négy pont is nagyon jó kezdet), de előtte persze itt van még nekünk a Malaga is otthon.