Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Van kb. 2 "b" játékos a kezdőben, de se baj.csababarca írta: 0-2, mi meg leálltunk velük bohóckodni, ezek meg B-vel feltörlik a padlót. Szép.
Hát ez nem az a Celta amelyik vért ivott a Barca előtt...visca el barca írta:ennyi volt a nagy celtasimán kapnak egy 5öst.

Szerintem valahogy behúzza a Real, kevésbé fognak sztem felpörögni mint ellenünk(ezért is van mindig a címvédőknek nehéz dolga), és akkor is mi bénáztuk el az elejét, és azért lett vége, de igaz akkor szerintem élete meccsét játszotta a Celta.Bob_Marley írta:Spanyolország legjobb csapata jelenleg a Celta, kőkemény lesz ez mindkét csapatnak. RM gyakorlatilag a párizsi repülőről érkezik....míg a Celta pedig már elkapta idén a Sevillát, minket vagy éppen legutóbb a Madrigalban nyertek még ha a végén, de akkor is. Nagyon érdekes meccs lesz, szerintem döntetlen még ha a RM kerete hosszú is, de Szerdán játszottak és ma már pályán vannak délután négykor. Ezt a Celta kihasználhatja, s mindenképp van esélye főleg, hogy nagyon jók.
Ahogy nálunk is mindig megjegyzem úgy most is érdemes megjegyezni, hogy valami egészen kriminális néha a sorsolás adott fordulókra. Azt küldeném fel a pályára, aki kitalálja, hogy Szerda este 22:30 után játsszál Szombat délután 16-kor......Ráadásul Párizs-Madrid-Vigo kiruccanás után, tehát még az se, hogy otthon BL és onnan bajnoki. Az hogy milyenek a bírók Spanyolországban az benne van, de hogy ezt folyamatosan eljátsszák a kupacsapataikkal az botrány.

Én is erre gondoltam. Nem azt mondom, hogy sima lesz, mert a Real is fog szenvedni, de be fogják húzni valami öngóllal, vagy korai 11-essel.noname írta:Kíváncsi leszek a Celta-Real meccsre. Ilyenkor szokott az jönni h a Celta mindenki ellen remekül játszik, majd kap a Real ellen 15 perc alatt egy szöglet és a kamu tizenegyes-gólt.
Csak ha gondolkozol egy kicsit rájöhetsz, hogy ez közvetetten téged is érint. Ha a klub anyagilag rosszul áll, a mai elszállt árak mellett nem biztos, hogy képes lesz azokat a játékosokat akik kellenek, főleg ha egy licitháborúba kell menni és csábító fizut adni nekik.Nero. írta:Néhányan úgy aggódnak a klub költségvetése miatt, mintha ettől nekik kevesebb kenyér jutna.![]()

Úgy tudom, hogy ezek mind nettoban vannak.Bob_Marley írta:Ez nettó vagy bruttó? Mert a klub szempontjából nagyon nem mindegy, s Spanyolországban 50% körül van az adózás ha jól tudom.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő
A bérek Laporta alatt ugrottak meg és azóta is folyamatosan nőnek sajnos.
Ez már az adózás utáni összeg. Brutális , hogy mennyit költ el a klub csak a fizetésekre (pl csak Messi fizetése éves szinten 40 milla mínusz a klubnak).Bob_Marley írta: Ez nettó vagy bruttó? Mert a klub szempontjából nagyon nem mindegy, s Spanyolországban 50% körül van az adózás ha jól tudom.
A bérek Laporta alatt ugrottak meg és azóta is folyamatosan nőnek sajnos.

Ez nettó vagy bruttó? Mert a klub szempontjából nagyon nem mindegy, s Spanyolországban 50% körül van az adózás ha jól tudom.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő

Az első triplázás után ugrottak meg nagyon a bérek, aztán azóta nálunk sincs megállás.Normandia írta:Az meglep, hogy nálunk többet kapnak. Ezt nem gondoltam volna.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő
Ha azt nézzük csak Alves fizetéséből 2 nála jobb játékost tudnánk tartani.Normandia írta:Az meglep, hogy nálunk többet kapnak. Ezt nem gondoltam volna.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő
Pedig ez már jó ideje így van...Normandia írta:Az meglep, hogy nálunk többet kapnak. Ezt nem gondoltam volna.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő
Az meglep, hogy nálunk többet kapnak. Ezt nem gondoltam volna.defender3 írta:Fizetési lista, annyira nem meglepő