NB1 - Magyar Bajnokság

Foci a Barçán kívül
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 22:11:50

Hát ilyen közvetítésben sem volt még részem életemben. :lol:

1-1 nem rossz eredmény, magyar csapatok közül mi állunk a legjobban egyelőre, idegenben rúgott gól megvan, annak nagyon örülök, Fehérváron meg azért nem sok csapatnak termett babér, reméljük a legjobbakat.
Sanyi helyzetéért tényleg nagy kár, mekkora lett volna 2-1-el eljönni Pozsonyból...

Hajrá Vidi, Loki, Honvéd !
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 22:06:26

Na végül is csak megtudta az ember mi történt a meccsen, bár kissé kalandosan de lement a rádióközvetítés. :D
1-1 jó eredmény, ez a Slovan abszolút verhető csapat.
pozitív
*eredmény
*Somos Zoltán rádió közvetítésben jó :D
*puszi Ivettnek a Ha az életben című szám kérésért
*Sárga Taxit megismerhette egy fél ország az a 89es számuk egész jó

negatív
*Katasztrófa hogy még a rádió közvetítésbe is számok vannak, oké kívánságműsor, de talán arra a másfél órára meglehetett volna szakítani
*Torghelle miért nem rúgta be a végén :D
*És az egész kaotikus helyzet, a hogyan kövessünk egy meccset
*És Székesfehérváron is vannak elvetemültek akik Rihannát meg Pit Bullt kérnek be, velük azért elbeszélgetnénk egy péklapáttal a kezemben :mrgreen:
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 21:48:41

Na jön Torghelle. :D

Bólints Sanyi !
Fogadni mernék hogy nem húzza ki sárga nélkül.

Slovannál pályán Mészáros Karol. :roll: :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 21:28:45

Zsolti95 írta: továbbjutás esetén kiket kaphat a Fidi?
Nem lehet még tudni utána van kiemelés stb, de pl Marseillet is :D

szerk: kíváncsi vagyok mennyivel voltam gyorsabb :D 21:28:45 ahogy fcbarca0827nek is :D
Kép
Kép
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.19. 21:28:45

Zsolti95 írta:továbbjutás esetén kiket kaphat a Videoton?
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... ja-2150389

Mindenki verhető, persze a Marseille nehezebben. :P

Hajrá Vidi!

szerk.: Hát ez tökéletesen egyszerre. \:D/
Ráadásul az igazolások topikban Mátyáska is csak 7 mp-t késett. :mrgreen:
A hozzászólást 5 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.07.19. 21:33:02-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.07.19. 21:23:53

Bob_Marley írta:
Messa írta:
Meccs után lesz rövid összefoglaló, fotós meg videós alkalmazottja is van a Vidinek kint, csak nem tudom ilyenkor miért nem tolnak be legalább pár képet online közvetítésbe, máskor szoktak.
Na legalább 1-1, amennyit sikerült kivenni, abszolút partiban vagyunk, ez kell a második félidőben is idegenbeli gól meg van, okosan kell erre alapozni, s a másodikban még egyet beütni.
továbbjutás esetén kiket kaphat a Fidi?
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 21:00:42

Messa írta:
Meccs után lesz rövid összefoglaló, fotós meg videós alkalmazottja is van a Vidinek kint, csak nem tudom ilyenkor miért nem tolnak be legalább pár képet online közvetítésbe, máskor szoktak.
Na legalább 1-1, amennyit sikerült kivenni, abszolút partiban vagyunk, ez kell a második félidőben is idegenbeli gól meg van, okosan kell erre alapozni, s a másodikban még egyet beütni.
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 20:53:23

Bob_Marley írta:...
Tudom, vidi.hu-n követem én is. :D

Meccs után lesz rövid összefoglaló, fotós meg videós alkalmazottja is van a Vidinek kint, csak nem tudom ilyenkor miértnem tolnak be legalább pár képet online közvetítésbe, máskor szoktak.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 20:48:16

Messa írta:1-1 POWAAAAAAAAAAAAA

bocs modik, befejeztem, de a plafont is megfejeltem majdnem akkorát ugrottam a székemből.

Iszonyúan örülök az idegenben rúgott gólnak, nagyon sokat érhet.

Hajrá Vidi ! Bob, kövesd velem végig ha ráérsz. :D
:D Mit kövessek??? Ez a baj :D
Bár nemsokára Scooter Lajosnak :mrgreen:
Remélem How much is the fish lesz :lol:

Itt lehet olvasni:
http://www.vidi.hu/index.php?maid=3877

Még rádió sincs, tudom ikszedikre írom, de tényleg egyszerűen hihetetlen!!!!!!

szétoffolom lehet ezzel, de Rihannat raknak be, ez még jiobban felbosszant :D Remélem Justin Timberlake követi, s kihajítom a laptopot a 3ikról
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 20:42:58

1-1 POWAAAAAAAAAAAAA

bocs modik, befejeztem, de a plafont is megfejeltem majdnem akkorát ugrottam a székemből.

Iszonyúan örülök az idegenben rúgott gólnak, nagyon sokat érhet.

Hajrá Vidi ! Bob, kövesd velem végig ha ráérsz. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 20:42:13

Komolyan olyan szinten felháborító a dolog, hogy hihetetlen....Persze mire kapcsolnak oda, egy Slovan gólra...:D Tipikus Murphy....
Utálom a Videotont, de azért mégiscsak kupameccs, s egyszerűen hihetetlen, s tudom jogdíj meg ott se közvetítik stb stb, de hogy még a rádió közvetítés is abból áll a fóka beszél 3 percet, majd Jaszkara Mari és a csikós kórus legújabb slágerét hallhatjuk az Almaszedés az avarosban Summer remixben az azért már tényleg mindennek a legalja.....

1-1 ennyi :D
Kép
Kép
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 20:39:35

1-0 oda...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2012.07.19. 20:39:00

Vicc hogy nem adják, tegnap már kimérgelődtem magam ezen...

A rádiós közvetítésnek mikor olvastam hogy lesz, örültem mint majom a farkának, erre negyed óránként kapcsolnak 1 percre. Fantasztikus. :roll:

Nem mentem ki Pozsonyba, de ha tudtam volna hogy nem adja egy tv sem másképp teszem...

Hajrá fiúk !
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 20:33:12

fcbarca0827 írta:Ezt a meccset Szlovákiában sem közveítítik... :?
A Sport TV facebook oldaláról egy felháborodott néző szavai után, amiért minden szutykot közvetítenek, erre meg nem képesek:
"A szlovák társaságok nem közvetítik a Slovan-Videoton mérkőzést, emiatt esély sincs annak televíziós közvetítésére."
-Ki kellene vinni a közvetítő technikát, ez a probléma?
"Az Ön által felvetett mód nekünk is eszünkbe jutott, csak sajnos ez a másik oldal engedélye nélkül nem működik."

A Honvédnak gratula, továbbjutni nem fognak, de ez szerintem egy szép eredmény. Tchami kapufája igazán bemehetett volna. :D

A Debrecen meg itthon simán üti az albánokat 2-3 góllal.
Na ezt nem tudtam, bár gondoltam rá a jogdíj :?

Erre online Rádióban valami Jutta ....Hát az agyam eldobom, bejelentkeznek csávó mondja a meccsközvetítést, erre vissza stúdió és zene :twisted:
Bábu vagy úgy játszom veled tökéletes számot sikerült leadni...:twisted:
Kép
Kép
Kép
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.19. 20:30:27

én is megnéztem a Honvéd Dagesztáni vendégszereplésének a 2 felvonását, az elsőről sajna lemaradtam. Hát elég langyos volt a 2. rész.... a honvéd kicsit elöbb próbálkozik, akkor lehet 1:1 a vége... ez sem rossz sőt...
főleg ha a Lokival húzunk párhuzamot! mennyire más a két 0-1-es vereség??? :)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.07.19. 20:29:41

Bob_Marley írta: A Vidi meccshez ha van linke valakinek, majd ossza meg a nagyközönséggel ha lehet :D

Azért most kicsit panaszkodok magyar módra :D De egyszerűen annyira nonszensz, hogy nem adja a TV, de ezt még túl is élem, internet stream még ha hangyásan is akadozva de legalább lenne.... de még az sincs :D Könyörgöm nem a Samoa szigetekről kellene közvetíteni, hanem Pozsonyból, ami kb 250 km......
Ezt a meccset Szlovákiában sem közveítítik... :?
A Sport TV facebook oldaláról egy felháborodott néző szavai után, amiért minden szutykot közvetítenek, erre meg nem képesek:
"A szlovák társaságok nem közvetítik a Slovan-Videoton mérkőzést, emiatt esély sincs annak televíziós közvetítésére."
-Ki kellene vinni a közvetítő technikát, ez a probléma?
"Az Ön által felvetett mód nekünk is eszünkbe jutott, csak sajnos ez a másik oldal engedélye nélkül nem működik."

A Honvédnak gratula, továbbjutni nem fognak, de ez szerintem egy szép eredmény. Tchami kapufája igazán bemehetett volna. :D

A Debrecen meg itthon simán üti az albánokat 2-3 góllal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2012.07.19. 20:31:24-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 20:29:17

Erxy írta:Nincs stream, mert még Szlovákiában sem közvetítik a meccset. Ha kint adta volna, akkor lehetett volna vásárolni a jogokat a hazai adóknak. :) Szóval marad a szöveges tudósítás.
Ezt nem tudtam nem közvetítik ott sem, de erre azért tényleg megint az tudom mondani, nem a világvégén van a meccs...
Budapest-Debrecen mondjuk 230 km
Budapest-Pozsony kb hasonló Nem hiszem el, hogy nem lehet kimenni az MTV-től és közvetíteni.Persze nem tudom a hátteret, lehet jogdíj stb, de azért részemről azért elég csalódás, hogy sehol nem lehet látni, ráadásul viccesen megfogalmazva most kellene közvetíteni a magyar kupacsapatainkat, mert val. ez az utolsó körünk....

Na vissza apáink idejébe, RÁDIÓ KÖZVETÍTÉS
http://radio.fehervar.hu/
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2012.07.19. 20:30:33-kor.
Kép
Kép
Kép
Erxy
Entrenador del Barça

2012.07.19. 20:25:35

Nincs stream, mert még Szlovákiában sem közvetítik a meccset. Ha kint adta volna, akkor lehetett volna vásárolni a jogokat a hazai adóknak. :) Szóval marad a szöveges tudósítás.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.07.19. 20:07:07

Anzsi-Honvéd 1:0
Abszolút vállalható eredmény.

A Vidi meccshez ha van linke valakinek, majd ossza meg a nagyközönséggel ha lehet :D

Azért most kicsit panaszkodok magyar módra :D De egyszerűen annyira nonszensz, hogy nem adja a TV, de ezt még túl is élem, internet stream még ha hangyásan is akadozva de legalább lenne.... de még az sincs :D Könyörgöm nem a Samoa szigetekről kellene közvetíteni, hanem Pozsonyból, ami kb 250 km......
Kép
Kép
Kép
ifetes123
Barça C
Kapcsolat:

2012.07.19. 15:44:27

Ha a Vidi hasonlót tud játszani, mint a DVSC ellen a Szuperkupában, akkor komoly esélyt látok arra, hogy győztesként hagyják el ma este a pályát.

A magyar foci jelenlegi helyzetéből csak úgy lehet előre lépni, ha fel-felmútatunk valamit az európai porondon is.

Minden csapatnak szurkolok, aki ehhez megpróbál hozzátenni.

Hajrá Vidi és hajrá Honvéd!
Kép
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.07.19. 13:23:55

A Honvéd esetében én sem látok túl sok esélyt, sajnos benne van a pakliban egy komolyabb verés is, legyünk őszinték. A cél a tisztes helytállás lehet, reméljük sikerül!

A Viditől ellenben továbbjutást várok, és már idegenben is egy jó eredményt, akár győzelmet is. Reméljük, hogy jobban fognak teljesíteni mint mi. Kár, hogy ezt a meccset nem adják, szívesebben nézném. :roll:

Hajrá Honvéd és Videoton mára!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.07.19. 13:03:44

Boixos írta:a veretlen magyar bajnok bizonyított az ellen a rettenetes brigád ellen, akiknek ha meghallja a nevét az fcb v a rm, akkor a szertárosig bezárólag mindenki összeszarja magát.
MUHAHA
Igazából a Loki teljesítménye leírta az egész magyar bajnokságot. És ez bosszant igazán. Bejutott a Debrecen a BL-be, EL-be ugye anno és mondjuk ki pofozógépek voltak, de... Bejutottak és nem várt senki sem tőlük jó játékot, megtették, amit lehet. Az OK, hogy mondjuk egy Liverpool megveri a csapatot és gyengén játszunk, de ez, hogy még egy ilyen színvonaltalan hulla gyönge ellenfél ellen sem tudnak egy értékelhetőt focizni, hát sajnálom a magyar bajnokságot. Meg azt a sok hülyét (magamat is beleértve), akik mindig bizakodva ülünk le a TV elé és minél nagyobb a bizalom, annál nagyobb a csalódás. Magyar foci én így szeretlek.

Érzésem szerint ma a Honvéd búcsúzik, de legalább erős ellenfél ellen. Ha meg mégsem, akkor meg abszolúte respect nekik, de ilyet jelenleg magyar csapatból nem nézek ki. Aztán a Vidi is játszik. Ott abszolúte fifty-fifty a párharc. Gólt mindenképpen kéne lőni és jó lenne megúszni vereség nélkül. Talán a Vidiben látom a legnagyobb lehetőséget.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Boixos
Llegenda del Barça

2012.07.19. 11:52:16

a veretlen magyar bajnok bizonyított az ellen a rettenetes brigád ellen, akiknek ha meghallja a nevét az fcb v a rm, akkor a szertárosig bezárólag mindenki összeszarja magát.
MUHAHA
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman14
Director del Fútbol

2012.07.18. 13:01:46

Értékelhetetlen volt a tegnapi produkció! :roll: Az a szomorú, hogy ez a csapat nem ennyit tud, hanem ennyit adott ki magából, hogy miért az rejtély. Végig visszafogottan szinte megilletődve játszottunk, pedig most már van egy kis rutinunk, legalábbis több mint az albánoknak, de tegnap ez egyáltalán nem látszott. Érzésem szerint mi tettük jóvá az albánok játékát. Persze, elismerem hogy meglepően jók, de elképesztően nyugodtan játszhattak tegnap, mert mi hagytuk őket. Na de nem kezdem feszegetni a miérteket, mert a végén még eljutnék addig hogy eladtuk a meccset stb...erre meg gondolni sem szabad.

A lényeg, hogy ez nulla volt, de még nincs veszve semmi. Szerintem jobbak vagyunk legalább 2 góllal a Skenderbeu-nál, de ezt a visszavágón igazolni is kell. Tovább kell jutni! Hajrá Loki!
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Castiel
Capitá del Barça

2012.07.18. 09:04:43

Messa írta:Ez förtelem gyenge volt a Lokitól, sokkal jobbra számítottam.

90 perc alatt nem volt kidolgozott helyzetük, de szerintem még kaput eltaláló lövésük sem.

Szakály úgy mozgott, mint valami 90 éves nyugdíjas, már csak járókeret kellett volna a kezébe, Józsika és Ramos nyújtott értékelhetőt a vége felé. Na meg Novakovic, ha nincs szerintem nagyon csúnya lett volna a vége.

Remélem Kondás kitalál valamit a visszavágóra, 1 gól még nem behozhatatlan, tovább kell jutniuk.

Az albánoknak meg amúgy grat, nagyon szimpatikus csapat benyomását keltették. Amikor kellett keményen odaléptek, de amúgy rettentő gyorsak, szervezettek, és nem is ügyetlen játékosok. Sokkal jobbak voltak ma sajnos.
na ja! a meccs elött nagyképűek voltak a m1-en a stúdióba és a 2009/10-es dvsc-hez hasonlították a mait... ez egy nagy tévedés Aamo elsem éri, meg sem közelíti a gergő szintjét! Rudolf sokkal jobb volt! aztán Bodnár nem egy nagy játékos volt, de a mostani Bal oldaluknál erősebb volt a szél sokkal vele... Jobbon meg Nagy??? katasztrófa... eleve rossz taktikával játszott a loki... Szakály tény hogy nem játszott jól, de neki első sorban a támadások szervezése lenne a feladata, de sajnos többnyire védekeznie kellett, másrészt meg nem is nevezném támadásnak az előre ívelt labdákat... legundorítobb foci a világon, Petinek nem is tetszett! mindegy szerintem is, Novakovic nagy vereségtől mentette meg a Debrecent. pedig soxor még csak őrajta sem múlott. remélem ez a teljesítmény megismételhetetlen! már ha ezt teljesítménynek lehet nevezni... örülnék ha a Debrecen ismét a főtáblára jutna s a Barcelonával kerülne egy csoportba! szerintem már most vennék jegyet!:)
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
Válasz küldése