Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem lehet még tudni utána van kiemelés stb, de pl Marseillet isZsolti95 írta: továbbjutás esetén kiket kaphat a Fidi?
http://www.nemzetisport.hu/europa_liga/ ... ja-2150389Zsolti95 írta:továbbjutás esetén kiket kaphat a Videoton?
továbbjutás esetén kiket kaphat a Fidi?Bob_Marley írta:Na legalább 1-1, amennyit sikerült kivenni, abszolút partiban vagyunk, ez kell a második félidőben is idegenbeli gól meg van, okosan kell erre alapozni, s a másodikban még egyet beütni.Messa írta:
Meccs után lesz rövid összefoglaló, fotós meg videós alkalmazottja is van a Vidinek kint, csak nem tudom ilyenkor miért nem tolnak be legalább pár képet online közvetítésbe, máskor szoktak.
Na legalább 1-1, amennyit sikerült kivenni, abszolút partiban vagyunk, ez kell a második félidőben is idegenbeli gól meg van, okosan kell erre alapozni, s a másodikban még egyet beütni.Messa írta:
Meccs után lesz rövid összefoglaló, fotós meg videós alkalmazottja is van a Vidinek kint, csak nem tudom ilyenkor miért nem tolnak be legalább pár képet online közvetítésbe, máskor szoktak.
Tudom, vidi.hu-n követem én is.Bob_Marley írta:...
Messa írta:1-1 POWAAAAAAAAAAAAA
bocs modik, befejeztem, de a plafont is megfejeltem majdnem akkorát ugrottam a székemből.
Iszonyúan örülök az idegenben rúgott gólnak, nagyon sokat érhet.
Hajrá Vidi ! Bob, kövesd velem végig ha ráérsz.
Na ezt nem tudtam, bár gondoltam rá a jogdíjfcbarca0827 írta:Ezt a meccset Szlovákiában sem közveítítik...![]()
A Sport TV facebook oldaláról egy felháborodott néző szavai után, amiért minden szutykot közvetítenek, erre meg nem képesek:
"A szlovák társaságok nem közvetítik a Slovan-Videoton mérkőzést, emiatt esély sincs annak televíziós közvetítésére."
-Ki kellene vinni a közvetítő technikát, ez a probléma?
"Az Ön által felvetett mód nekünk is eszünkbe jutott, csak sajnos ez a másik oldal engedélye nélkül nem működik."
A Honvédnak gratula, továbbjutni nem fognak, de ez szerintem egy szép eredmény. Tchami kapufája igazán bemehetett volna.
A Debrecen meg itthon simán üti az albánokat 2-3 góllal.
Ezt a meccset Szlovákiában sem közveítítik...Bob_Marley írta: A Vidi meccshez ha van linke valakinek, majd ossza meg a nagyközönséggel ha lehet
Azért most kicsit panaszkodok magyar módraDe egyszerűen annyira nonszensz, hogy nem adja a TV, de ezt még túl is élem, internet stream még ha hangyásan is akadozva de legalább lenne.... de még az sincs
Könyörgöm nem a Samoa szigetekről kellene közvetíteni, hanem Pozsonyból, ami kb 250 km......
Ezt nem tudtam nem közvetítik ott sem, de erre azért tényleg megint az tudom mondani, nem a világvégén van a meccs...Erxy írta:Nincs stream, mert még Szlovákiában sem közvetítik a meccset. Ha kint adta volna, akkor lehetett volna vásárolni a jogokat a hazai adóknak.Szóval marad a szöveges tudósítás.
Igazából a Loki teljesítménye leírta az egész magyar bajnokságot. És ez bosszant igazán. Bejutott a Debrecen a BL-be, EL-be ugye anno és mondjuk ki pofozógépek voltak, de... Bejutottak és nem várt senki sem tőlük jó játékot, megtették, amit lehet. Az OK, hogy mondjuk egy Liverpool megveri a csapatot és gyengén játszunk, de ez, hogy még egy ilyen színvonaltalan hulla gyönge ellenfél ellen sem tudnak egy értékelhetőt focizni, hát sajnálom a magyar bajnokságot. Meg azt a sok hülyét (magamat is beleértve), akik mindig bizakodva ülünk le a TV elé és minél nagyobb a bizalom, annál nagyobb a csalódás. Magyar foci én így szeretlek.Boixos írta:a veretlen magyar bajnok bizonyított az ellen a rettenetes brigád ellen, akiknek ha meghallja a nevét az fcb v a rm, akkor a szertárosig bezárólag mindenki összeszarja magát.
MUHAHA
na ja! a meccs elött nagyképűek voltak a m1-en a stúdióba és a 2009/10-es dvsc-hez hasonlították a mait... ez egy nagy tévedés Aamo elsem éri, meg sem közelíti a gergő szintjét! Rudolf sokkal jobb volt! aztán Bodnár nem egy nagy játékos volt, de a mostani Bal oldaluknál erősebb volt a szél sokkal vele... Jobbon meg Nagy??? katasztrófa... eleve rossz taktikával játszott a loki... Szakály tény hogy nem játszott jól, de neki első sorban a támadások szervezése lenne a feladata, de sajnos többnyire védekeznie kellett, másrészt meg nem is nevezném támadásnak az előre ívelt labdákat... legundorítobb foci a világon, Petinek nem is tetszett! mindegy szerintem is, Novakovic nagy vereségtől mentette meg a Debrecent. pedig soxor még csak őrajta sem múlott. remélem ez a teljesítmény megismételhetetlen! már ha ezt teljesítménynek lehet nevezni... örülnék ha a Debrecen ismét a főtáblára jutna s a Barcelonával kerülne egy csoportba! szerintem már most vennék jegyet!:)Messa írta:Ez förtelem gyenge volt a Lokitól, sokkal jobbra számítottam.
90 perc alatt nem volt kidolgozott helyzetük, de szerintem még kaput eltaláló lövésük sem.
Szakály úgy mozgott, mint valami 90 éves nyugdíjas, már csak járókeret kellett volna a kezébe, Józsika és Ramos nyújtott értékelhetőt a vége felé. Na meg Novakovic, ha nincs szerintem nagyon csúnya lett volna a vége.
Remélem Kondás kitalál valamit a visszavágóra, 1 gól még nem behozhatatlan, tovább kell jutniuk.
Az albánoknak meg amúgy grat, nagyon szimpatikus csapat benyomását keltették. Amikor kellett keményen odaléptek, de amúgy rettentő gyorsak, szervezettek, és nem is ügyetlen játékosok. Sokkal jobbak voltak ma sajnos.